Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Nov. 2007 15:05

Damyanchyka napisal/-a:Jst sm slučajno šla pogledat. Sam to je blo maja gor dano..pač je blo, preveč časa majo..

a dejte no, sej je sam mal humoristično, sploh če je blo že nevem kok prej to montirano.
a na fotommontažo kobajagi njega mrtvega se pa nobena nou zgražala?
men je tole s simsi čist preveč smešen
:D
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 27. Nov. 2007 15:46

IZABELA napisal/-a:
NeGrA napisal/-a:
folk ce ne kupujete hrvaske revijo Gloria (pr nas v sloveniji izhaja vsak petek) jo morte kupt nujno! vsak teden je neki novga notr!

he he... kaj pa če bi kera tko mal povzela kaj je kej pisalo... he he... se priporočam da mogoče kera skenira kar je not pa mi pošlje kak članek :razz:

A je blo ta teden tud kaj v noter? Gloria raztura s svojimi reportažami. Niti malo ne podvomim, da ne bi bile resnične.
Ko bom imela kaj časa, bom kaj prepisala ali povzela.
Žal nimam možnosti skenirat, nekaj je skeniranega na Toše forumu, nekaj se najde na spletnih straneh... Meni je ljubši časopisni papir kot net.
Lahko pa vso "literaturo" :) prinesem na Toše večer, 1. 12 v Ljubljani. Vabljene vse !

ja je blo ja od njegove menedzerke cez cerka 1,stran in pol neki tazga!
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 27. Nov. 2007 15:51

ocitno nobena od vas se ni igrala simsov...en fan od toseta si je pac nareo njega pa njo ker se mu zdita vrei par pa ju je pac posexal med sabo kaj zaj...pa se to vprasanje ce sta res ona2 mislena ker ma njegov sims plave oci
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 27. Nov. 2007 18:45

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 27. Nov. 2007 20:08

Takole odločila sem se,da po vseh prebranih komentarjih po raznih blogih/forumih napišem tale mali roman.Tošetov odhod iz našega občilja zemlje je pretresel veliko ljudi.Še danes se s tem ne morem sprijazniti saj si kar naprej predstavljam da bo prišel dan ko bodo napovedali njegov koncert in sporočili javnosti da je bila to le velika neokusna šala.A kaj ko so to le sanje.Nikoli ne bom pozabila 16.10,ko me je prebudila ta tragična novica,ki ni le meni ampak tudi mnogim drugim spreobrnila življenje.Grozna bolečina,solze,brezvolja vse to me je spremljalo še nekaj dni po njegovem slovesu.In sedaj pomislim na njegove starše,sorodnike,punco,menedžerko,prijatelje in vse tiste ki so bili del njegovega življenja.Kako močna je šele njihova bolečina,če je že naša prevelika?Če je vsaj malo pravice na tem svetu naj jim Bog da moč da prebrodijo te težke trenutke in naj ponovno najdejo notranji mir in voljo do življenja.Resnično življenje je le eno ima polno vzponov in padcev in tako kot pravijo danes si jutri te ni.A vendar še danes ne morem verjeti kako se lahko na svetu pojavijo takšni absurdni ljudje kateri bi radi tistih pet minut slave..Ne morem pa tudi mimo tega vprašanja kaj bi bilo če...bi se odprli airbagi,če voznik nebi tako hitro peljal?!To so le vprašanja a resnica je da nikoli več ne bo njegovih koncertov,njegovega poskočnega rajanja do jutra,njegovega nasmeha...Torej mislim,da v življenju nikogar ne smemo kriviti za nesrečo,prepozno je za vse če-je..Bog nam je k sebi vzel nekaj najlepšega izrednega glasbenika z izvrstnim vokalom,enkratnega srca in neponovljivega nasmeha....Vem da bom nekoč odšla za njim a do takrat bom ponosno prepevala njegove pesmi in imela čast razlagati svojim otrokom,vnukom kaj smo nekoč imeli v deželi bivše Jugoslavije....Toše angel naš hvala ti za Vse!!!Počivaj v miru!!
P.s:nekoč je neka punca tukaj izjavila da jo zanima kako bo ko bomo izgubile svoje sorodnike!Vsaka izguba človeka pa bodisi kakeršenkoli že je boli.Vsi smo ljudje,vsi smo krvavi pod kožo in vsi imamo čustva!To je moj odgovor!!
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 27. Nov. 2007 21:37

sunshyne napisal/-a:P.s:nekoč je neka punca tukaj izjavila da jo zanima kako bo ko bomo izgubile svoje sorodnike!Vsaka izguba človeka pa bodisi kakeršenkoli že je boli.Vsi smo ljudje,vsi smo krvavi pod kožo in vsi imamo čustva!To je moj odgovor!!
sama sem v letosnjem letu izgubila veliko sorodnikov in prijateljev v podrobnosti nesrec se ne bom spuscala-ker prevec boli-kar hocem povedat je da mas prov,da vsaka smrt boli-in jo je tezko sprejet
se tezje pa je ce umre mlad clovek!
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 27. Nov. 2007 21:51

ja res je....
mam izkušnje, men je tud že umrl pouhn sorodnikov in edn dobr grend isto str kt jst, in ga ne bom nikol prebolela od nesreče je že 1 leti pa usak večer pomislem nanga, in na tošeta tud..... spomnm se k sva šla skupi na tošetov koncert, in te dve osebe sta ble men takat dobesedno pov sveta, zdej jih pa ni več, jst sm še živa... življenje mi bo še lepo a z njima bi bilo še lepše....

tko da ja un udgovor je kr ta prav, sunyshine.... se čist strinjam s s tabo, in še nism pomisla na samomor, sam na moj srce k se je dobesedno zrušu na tisoč koščkov k se počas sestavljajo...

in marskšn u svojmu življenju ne občut kk je če mu unmre prjatu, idol( najljubši glasbenik), babi, dedi pa ati u 3h letih....

tko da, še smo živi pa smo dost preživel... jeb*t ga .... smo pač močne osebnosti
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 27. Nov. 2007 22:08

sugar_Neza napisal/-a:ja res je....
mam izkušnje, men je tud že umrl pouhn sorodnikov in edn dobr grend isto str kt jst, in ga ne bom nikol prebolela od nesreče je že 1 leti pa usak večer pomislem nanga, in na tošeta tud..... spomnm se k sva šla skupi na tošetov koncert, in te dve osebe sta ble men takat dobesedno pov sveta, zdej jih pa ni več, jst sm še živa... življenje mi bo še lepo a z njima bi bilo še lepše....

tko da ja un udgovor je kr ta prav, sunyshine.... se čist strinjam s s tabo, in še nism pomisla na samomor, sam na moj srce k se je dobesedno zrušu na tisoč koščkov k se počas sestavljajo...

in marskšn u svojmu življenju ne občut kk je če mu unmre prjatu, idol( najljubši glasbenik), babi, dedi pa ati u 3h letih....

tko da, še smo živi pa smo dost preživel... jeb*t ga .... smo pač močne osebnosti

ja res je mormo vse preživeti..tebi pa sožalje za vse izgube ki si jih že preživela...življenje ni samo lepo je včasih zelo zelo težko kar se je dokazalo v tem pičlem mesecu dni...tako kot sem rekla vsaka izguba človeka boli in da se nekdo norčuje iz takšnih stvari mi je pa res samo še za zdravljenje....
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 27. Nov. 2007 23:33

Ja sem pogledal zdej posnetke iz latinice. Sam se prav spomnim tistega sonca z makedonsko zastavo ozadi ter priliženim pismom. Ko sem takrat bil na koncertu je kr nekaj čas imel tisto sonce in pismo.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 28. Nov. 2007 9:33

evo tuki je pa ena "naša" napisala lepo pismo Oprah: klik
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Nov. 2007 9:37

ooo full lepo, res. Sicer kar dost slovničnih napak, ampak ji je oproščeno :D
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 28. Nov. 2007 9:43

jagodka85 napisal/-a:ooo full lepo, res. Sicer kar dost slovničnih napak, ampak ji je oproščeno :D

ah no, veš da ji je... važen je namen :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 28. Nov. 2007 10:43

tle pa ne bo noben napisu: a bi ga pustile počivat v miru? Al ga je treba še zmer vlačit po forumih in nevemkaj vse?
No sej zdej me boste itk vse napadle, da kok sm smotana itd. Sam jebatga...moje mnenje. Kar je blo je blo, valda da se neki časa piše...sam enkrat je pa tud tega dost.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Nov. 2007 10:55

če te kej moti se ogni teme!

IN že na začetku NACI na vse offtopice zarad katerih bi se lahko tema spet zaklenila!
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 28. Nov. 2007 10:58

Baje je blo rečeno da vsak lahko pove svoje mnenje? Tolk o govorjenju in pohojanju svojih besed.
Žalost.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov