Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Danes sem šla na ambasado se vpisat v žalno knjigo in prižgat svečko...ogromn ljudi, čakala sm 1 uro da sm pršla na vrsto. Res je bla žalostno vse skupaj, pred ambasado svečke in njegova slika, notri prav tako njegova slika in žalna knjiga...in pa makedonski veleposlanik na robu solz. Pršlo je tudi precej znanih slovencev, jz sm vidla Alenko Gotar in pa Omarja.
Srečala sem tudi eno punco iz Idrije s katero sva se na internetu spoznali preko Tošetovega fan kluba 2 leti nazaj...junija sva hoteli skupaj na koncert, pa je pri meni prišlo nekaj vmes...grozno, da sva se srečali na tak način
Srečala sem tudi eno punco iz Idrije s katero sva se na internetu spoznali preko Tošetovega fan kluba 2 leti nazaj...junija sva hoteli skupaj na koncert, pa je pri meni prišlo nekaj vmes...grozno, da sva se srečali na tak način
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Gledam posnetek pogreba ... groza Pol pa še tele slikce od njegove punce ... ne predstavljam si, kok je hudo njej in njegovim bližnjim, res ne
Do kdaj pa dela ambasada, do kdaj je odprta? Bi šla jst tud, sam ne bi šla sama, pa delam do štirih, tk da bi bla lh okol petih v LJ ... je takrat še odprto?
Do kdaj pa dela ambasada, do kdaj je odprta? Bi šla jst tud, sam ne bi šla sama, pa delam do štirih, tk da bi bla lh okol petih v LJ ... je takrat še odprto?
Zadnjič spremenil jagodka85, dne 17. Okt. 2007 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagodka85 napisal/-a:Gledam posnetek pogreba ... groza Pol pa še tele slikce od njegove punce ... ne predstavljam si, kok je hudo njej in njegovim bližnjim, res ne
mislm da do sedmih zvečer al kako
dej petra, če prideš povej, pa greva skupaj...
Pa če še katera želi....
jst bi šla ful, res, želim si nekje prižgat svečko, ampak nimam nobenga za zraven...sama pa nekako nočem...
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
jagodka85 napisal/-a:Gledam posnetek pogreba ... groza Pol pa še tele slikce od njegove punce ... ne predstavljam si, kok je hudo njej in njegovim bližnjim, res ne
te lahk vprašam ki si gledla posnetek pogreba?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov