Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
em nw vem, na stran 109 je biu link, sam je spletna stran že zaprta oz. je blog zaklenjen pa ga ni mogoče več vidt....
jst sicer slike nism vidla sam je šlo baje za čisto kamuflažo
jst sicer slike nism vidla sam je šlo baje za čisto kamuflažo
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ja sej to....
kurc zdej pa ne morm tega vidt
ma sej, glavn je spomin, na to d je biu on najlepši angel...
kurc zdej pa ne morm tega vidt
ma sej, glavn je spomin, na to d je biu on najlepši angel...
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
NeGrA napisal/-a:Latinica je bla pa kr fejst... sej ne da bi kej nouga zvedli... ampak vseen!
Pa spet sm dobila nek cmok v grlu!!!! Grrr...
ja drejch..se strinjam...prou faina je bla...js sm spet dobila cist souzne oci..pa se pol k je tista govorila..se mi zdi d Sanja..o njem,pa k ji je na uho zapeu..tu sam da ti nadu vratim....ajoj ....
sugar_Neza,ce mas res tako zeljo widt tisto sliko ti jo loh na msnju poslem al pa kei,k sm gor je res neb rada limala ..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
sugar_Neza napisal/-a:škoda ... no sej, jst ga bom mela itak zmeri u najlepšem spominu, če ma pa kera slikco pa plis...
em tegale nisem še zasledila bom prlepla edn ud blogov za Tošeta...
http://toseproeski.blogger.ba/
res mi je lepo napisan k mi gre kr na jok
tega sm tud jst zasledila ja!
folk ce ne kupujete hrvaske revijo Gloria (pr nas v sloveniji izhaja vsak petek) jo morte kupt nujno! vsak teden je neki novga notr!
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
sunshyne napisal/-a:joj jst pa nimam tega programa in nisem gledala latinice!
nimaš hrvaške televizije? Čudno...
ej pa sej.... zamudila nisi kej dost... bil je nek minidokumentarc... govorili so pač o njemu, kakšen je bil (govorili so njegovi frendi, voditeljca iz makedonske Vrteleške - Vesna, župan skopja pa en politik...) ... tko da... vse že vemo! ... sej mogoč je kdo snemal pa bo na youtube-u!
v oddaji so bli pa še posebni gostje (tema je bla Karizma)... pa je bla med njimi še ena oboževalka k je mela stike z njim... pa tko...
folk ce ne kupujete hrvaske revijo Gloria (pr nas v sloveniji izhaja vsak petek) jo morte kupt nujno! vsak teden je neki novga notr!
he he... kaj pa če bi kera tko mal povzela kaj je kej pisalo... he he... se priporočam da mogoče kera skenira kar je not pa mi pošlje kak članek
Zadnjič spremenil NeGrA, dne 26. Nov. 2007 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
NeGrA napisal/-a:sunshyne napisal/-a:folk ce ne kupujete hrvaske revijo Gloria (pr nas v sloveniji izhaja vsak petek) jo morte kupt nujno! vsak teden je neki novga notr!
he he... kaj pa če bi kera tko mal povzela kaj je kej pisalo... he he... se priporočam da mogoče kera skenira kar je not pa mi pošlje kak članek
bom probala kej ustimat glede tega-sam bo mal dalj casa trajalo!
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
sunshyne napisal/-a:kulll zdele mi fotr rihta tv poj je pa ob 3:45ponovitev:)
ja..sam bos mogla se ksno dobro uro po tem cakat d bo prsl do 2.dela kjer je blo govora o toshetu...razn ce se ti da se use ostalo gledat..pa sej je blo tko..zanimivo tud ostalo..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov