Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Ja tud jaz mislim da ni bil na tej sliki on,kajti tud jaz se spomnim ko sem brala da je bil njegov obraz neprepoznaven,pa tud na oni sliki se vidi da je mel dolge rokave.Pa tud tam so verjetno bili sam gasilci,policisti,reševalci,pa dvomim da bi ga tam preveč gdo slikal,verjetno so želeli čimprej rešiti ljudi pa narediti kar se je pač narediti dalo,ne pa da bi ga tam nevem koliko slikali.
Sam pa res ni fanj,da nekdo tako sliko objavla,že zarad spoštovanja do tega fanta in potem govori da je to Toše
Sam pa res ni fanj,da nekdo tako sliko objavla,že zarad spoštovanja do tega fanta in potem govori da je to Toše
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
Sessa napisal/-a:ta oddaja pa res ni dolgo trajala...ne morem vrjet...zgodi se nekomu ko ne bi mislil nikdar.
ni ne..k je bil itak sam 2.del dons...sam tist videospot moja na koncu me je pa spet u jok spravu ...
in tisto na slik 100% ni toshe..sm pa mal prej na enmu forumu brala,da je nekdo naredu posnetk d je toshe kao ziu..sicr nism vidla tega posnetka,ampak me je cist razjezil to k sm prebrala..d je makedonc in ma isti glas kt toshe,pa d uporablja iste izraze kt jih je uporablou toshe..in d govori d je on toshe,pa d je ziu in d zivi u Londonu...
fak,kk lahk obstaja tak folk d to dela??d jih ni sram ..to je pa cist too much..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Mah ej js kar ne morem verjet kaj si folk vse ne zmisli ej... pa to ni normalno
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Janja84 napisal/-a:NeGrA napisal/-a:Shanaxi napisal/-a:Dejta prilimat link do te slike. Tisti ki pač želijo videt naj kliknejo, tisti ki pa ne, naj pač ne klikajo.
ja se strinjam čist! klik
meni ta fant sploh ni podoben Tošetu
sej to sploh ni on!
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
tle je pa posnetek k naj bi en norca bril... hjooo... kaj je to folku ej??? Jojjj...
klik
Pa še nosi majco s tošetovim podpisom... govori tok k toše... un ton pa to... kar se tiče petja na koncu... hmmm... ma nimam nekih komentarjev!!!! katastrofa da gre kdo kej tazga nardit!!!
klik
Pa še nosi majco s tošetovim podpisom... govori tok k toše... un ton pa to... kar se tiče petja na koncu... hmmm... ma nimam nekih komentarjev!!!! katastrofa da gre kdo kej tazga nardit!!!
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
NeGrA napisal/-a:tle je pa posnetek k naj bi en norca bril... hjooo... kaj je to folku ej??? Jojjj...
klik
sej pravm..tok sm jezna an..prou bolano d gre en to narest...petje na koncu pa sploh ni primerljivo s toshetovim petjem...tazga angelskega glasu kot ga je mel toshe nima noben!!
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
ne morem verjet, kolk sem se temu modelu nasmejala. Vsaj pet bi se lahko naučil, ne pa da tko fuša. Pa če bi bil Toše živ, pa da bi slišala tale govor od tega tipa, itak da ne bi pomisnla da je to kdo drug kot Toše, ampak prvo bi se vprašala, mater, a ni tlele mal pijan ?!
Seveda pa, kdo ima vest da se gre take budale !
Un na sliki tud ni Toše mrtev, ampak saj tudi nikjer ne piše, da je! Tista slika je tam kar tako, zaradi konteksta, na njej je pa oseba xy.
Tole morte videt, kok je tukaj kjut!
http://www.youtube.com/watch?v=7mDaHRcS61g
Zdajle pa na HTV 1 Latinica!
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ej huda sm k se folk kr neki dela slavne,
punce un blog se je zapru a je kera shranla to sliko al pa d je na kermu drugmu blogu,
k ne d bi uživala u tem.... sam nevem hočem vidt, kok je lohka folk sploh glup... d se z našga angela zajbava... majke jim
punce un blog se je zapru a je kera shranla to sliko al pa d je na kermu drugmu blogu,
k ne d bi uživala u tem.... sam nevem hočem vidt, kok je lohka folk sploh glup... d se z našga angela zajbava... majke jim
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
škoda ... no sej, jst ga bom mela itak zmeri u najlepšem spominu, če ma pa kera slikco pa plis...
em tegale nisem še zasledila bom prlepla edn ud blogov za Tošeta...
http://toseproeski.blogger.ba/
res mi je lepo napisan k mi gre kr na jok
em tegale nisem še zasledila bom prlepla edn ud blogov za Tošeta...
http://toseproeski.blogger.ba/
res mi je lepo napisan k mi gre kr na jok
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
sugar_Neza napisal/-a:ej huda sm k se folk kr neki dela slavne,
kera slika to?a to ta kt sm jst napisala da sm mislila da je toše?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov