Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 25. Nov. 2007 20:57

DANAS U KRUSEVU
"Mali bitolski Monmartr" za Tose
Djetsko slikarsko studio "Sveti Kiril i Metodij" iz Bitola danas tacno u podne u Krusevu ce prirediti izlozbu sa temom "Krusevske zvonike za andjela", namenjenu Tosetu Proeskom. "Po nama, Tose ima samo den radjanja. To smo napisali na specijalnu majicu sa Tosetovim likom, koju ce nositi deca iz "Malog bitolskog Monmartra" na izlozbu, kaze rukovodilac Kosta Hadji-Antonovski.
Pedesetak portreta i slika posvecene Tosu bice smjestene u Domu kulture. Tosin portret, koji je izradio akademski slikar Goce Trajkovski, specijalnu majicu i najvece priznanje "Malog bitolskog Monmartra", skulptura "Majka sa detetom", delegacija od nekoliko dece i rukovodilac Kosta Hadji-Antonovski poklonice familiji Proeski.

Pa še ta članek
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 26. Nov. 2007 15:07

punce drage moje mene bo pobralo...videla sem sliko tošeta po nesreči...ampak je ne mislim tlele gor dajat ker se še vedno tresem od tega šoka.... :cry:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 26. Nov. 2007 16:03

vete kaj mene razjezi-da ga mores po vsem tem skoraj na skrivaj poslusat,ker imajo vsi neke pripombe-al se norca delajo al pa te obravnavajo kot da si neka vresceca najstnica in ga poslusam samo za to,ker je pac v pozornosti
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 26. Nov. 2007 16:50

sunshyne napisal/-a:punce drage moje mene bo pobralo...videla sem sliko tošeta po nesreči...ampak je ne mislim tlele gor dajat ker se še vedno tresem od tega šoka.... :cry:

baje da to ni toše!!!!! ... če si seveda vidla isto sliko k js!!
Uporabniški avatar
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objavaNapisal/-a Shanaxi » 26. Nov. 2007 16:52

Dejta prilimat link do te slike. Tisti ki pač želijo videt naj kliknejo, tisti ki pa ne, naj pač ne klikajo.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 26. Nov. 2007 16:55

Shanaxi napisal/-a:Dejta prilimat link do te slike. Tisti ki pač želijo videt naj kliknejo, tisti ki pa ne, naj pač ne klikajo.

ja se strinjam čist! klik

sm brala na enmu forumu, k je ena punca mal raztolmačla... bom citirala:

Ova slika mi je poznata i NIJE Tose!!!
Izgleda slicno Tosi,ali ja mislim da je montaza i to neprimjesna!!
Prvo-Na slikama poslije nesrece se vidi da je Tose imao crnu majicu dugih rukava,a na ovoj slici je kratkih???
Drugo-Na ovoj slici pored povrijedjene osobe (nije Tose) stoji neki "mladic" u prugastoj maici, a na normalnim slikama poslije nesrece su bili samo policajci i vatrogasci ili prva pomoc!!!
LJUDI NE VJERUJTE SVEMU STO VAM PoNUDE DA POGLEDATE!!

je pa definitivno težko karkol ugotavljat!!
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 26. Nov. 2007 17:02

ojoj :? :?
ampak lih to sm jst hotla rect...na tisti sliki k mu roka visi iz auta je razvidno d je meu douge rokave...tale na tej sliki pa kratke...je ze,da mu je podobn k pogledas..ampak pomoje to ni tohse :? ...nocem sploh mislt d je to on... :(
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 26. Nov. 2007 17:02

NeGrA napisal/-a:sm zasledila ja, da bojo še stare albume prodajali... po eni strani kul, po drugi pa žalostno da grejo albumi zarad njegove smrti...
sm pa slišala da je album Igra bez granica dosegla srebrno naklado!

ja stari albumi so ze v prodaji-cena se pa giblje okoli 5.49 evrov neki tazga in to za vse stare albume!
razen igra bez granica je mal vec kt 12 evrov
aja pa super.k je tema spet odklenjena
Uporabniški avatar
Short
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Short » 26. Nov. 2007 17:05

Uff, mene je blo kar malo strah kliknit na link.

V glavnem, meni se tud zdi da tole ni Toše in to zaradi tega, ker je obraz dokaj v "normalnem stanju". Ker takoj tisti dan so rešilci in policija za medije povedali, da je bil Toše čist "razmaličen", poln globokih ran na obrazu... skratka, čisto neprepoznaven. Tale poba mi pa dokaj "normalno" zgleda.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Nov. 2007 17:06

ah dejte no.kakšen Toše.
Poglejte si da je imel res dolge rokave.Poleg tega pa ko so ga dajali iz avta so bili poleg res samo gasilci in policaji pa reševalci.
Tistga ki pa take bedarije objavlja bi pa direkt na gobec prtisnla :roll:
Uporabniški avatar
Schatzika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Schatzika » 26. Nov. 2007 17:08

Se strinjam da tole sigurno ni Toše. Baje je imel Toše čisto "zmečkan" obraz... njegova punca Adrijana naj bi celo v nezavest padla ko ga je videla.
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 26. Nov. 2007 17:19

se neki...ce je kera pozabla..zdele ob pol 6h bo na Net tv dokumentarc o Toshetu..se mi zdi da 2.del..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 26. Nov. 2007 17:27

Schatzika napisal/-a:Se strinjam da tole sigurno ni Toše. Baje je imel Toše čisto "zmečkan" obraz... njegova punca Adrijana naj bi celo v nezavest padla ko ga je videla.

ja, tko se govori glede njegovega obraza... vejo pa sam tisti, k so dejansko bli tam... pa tut baje da je od georgijevskega oče bil ob krsti... in je še on reku da je bil neprepoznaven... hmmm :(

drgač pa andrijana... ko ga je vidla k so krsto odprli... se je res zadrla in so jo sam prjeli... ni pa neki vidno če je revica skup zlezla... se pa ne bi čis nč čudla če bi. :(

Anyway... kr neki - kar se tiče une slike...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 26. Nov. 2007 17:30

*AngeL* napisal/-a:se neki...ce je kera pozabla..zdele ob pol 6h bo na Net tv dokumentarc o Toshetu..se mi zdi da 2.del..

hvala za info...aya pa glede slike-ze ozadje je glupo,nesreca se je vendar zgodila na avtocesti
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 26. Nov. 2007 17:33

aya pa glede slike-ze ozadje je glupo,nesreca se je vendar zgodila na avtocesti

lih hotla sm napisat... res da se je zgodila na avtocesti... ampak toaureg je nekok na travi... tista slika pa fant leži na neki zemlji oz. pesku... tok da... podlo od kogarkoli že, da je objavu sliko fanta... in še trdil da je to toše... :evil:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov