Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
js si nameravam nabavt ta CD..upam d ga bom se dobila..
...ampak z nami bo ostal za vedno..v nasih srcih..
res ja.. 1.12. ob 18:00 ce se ne motm nej bi se dobile..u LJ u nekem klubu?ce se motm me kr poprav NeGrA ..ampak js se nc ne vem a bom lahko prsla al ne pomoje bom bl zadn dan vedla..
NeGrA napisal/-a:pa dns je 40. dan od njegove smrti... in kar se tiče pravoslavne vere... je to tut nekok zadnji dan k naj bi bla njegova duša med nami... al neki tazga!
...ampak z nami bo ostal za vedno..v nasih srcih..
NeGrA napisal/-a:Drgač se je o nekem meetingu govorilo, ne? ... Ajde bejbe, razpište se
res ja.. 1.12. ob 18:00 ce se ne motm nej bi se dobile..u LJ u nekem klubu?ce se motm me kr poprav NeGrA ..ampak js se nc ne vem a bom lahko prsla al ne pomoje bom bl zadn dan vedla..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
*AngeL* - Komunikatorka
Sessa napisal/-a:jaz se vcasih zalotim,ko si se vedno podzavestno mislim,kdaj bom sla na njegov naslednji koncert
ej sploh nisi edina..isto se men dogaja ..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
oo kissi bejkiki k nam je odklenila tole temco....
sakam te... dobr ne dobesedno rečmo u narekovajih
Dons pravte d je Toše zadnjič z nami?.... stari nardila bom pridgo točno 5 minut do polnoči pa ma d me posluša... d mu ubijem u glavo d smo ga mel najrajš... ( čeprou bom vrjetn zgledala k največji idiot k se z zrakam pogovarjam)....
sam Toše bo za zmeri u men, jst vrjetn u nemu ne k me ni poznou glih kej dobr..... čeprou bi dala marskej za to d bi ga še enkrat vidla živga... skakat po odru in me u mojih najbl mučnih trenutkih spravt u dobro voljo
pa tale video za Moja je tud carski.... največ ampak sam zato k je tle Toše še kako dobro živ....in k še ni slutil N-I-Č-E-S-A-R....d bo mugu prehmal zapustiti ta svet...
in ja tale ponatis albuma je najčlepši... Toše bo u men živ za zmerej, on je bil in je moj idol 4 ever... in mislm d nism edina
sakam te... dobr ne dobesedno rečmo u narekovajih
Dons pravte d je Toše zadnjič z nami?.... stari nardila bom pridgo točno 5 minut do polnoči pa ma d me posluša... d mu ubijem u glavo d smo ga mel najrajš... ( čeprou bom vrjetn zgledala k največji idiot k se z zrakam pogovarjam)....
sam Toše bo za zmeri u men, jst vrjetn u nemu ne k me ni poznou glih kej dobr..... čeprou bi dala marskej za to d bi ga še enkrat vidla živga... skakat po odru in me u mojih najbl mučnih trenutkih spravt u dobro voljo
pa tale video za Moja je tud carski.... največ ampak sam zato k je tle Toše še kako dobro živ....in k še ni slutil N-I-Č-E-S-A-R....d bo mugu prehmal zapustiti ta svet...
in ja tale ponatis albuma je najčlepši... Toše bo u men živ za zmerej, on je bil in je moj idol 4 ever... in mislm d nism edina
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
To da pa je cutil da bo umrl pa sem jaz tudi ze brala na 24ur.com, pa se danes sem tukaj zasledila: http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show ... t_id=37984
-
*AngeL* - Komunikatorka
tale videospot za pesm Moja je prou lep ja...res lepo d so ga nrdil..
http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/glaz ... _84758.php
kle si lahko pogledate intervju s Tosevo menedzerko Lilijano..
sploh pa mi ne gre tole v glavo..
Što se tiče Tošinog privatnog života, Ljiljana kaže kako je on bio u vezi s Adrijanom Budimir od travnja 2002. pa do 2003. godine. Tvrdi da je veza pukla kada je Adrijana otišla igrati za Podravku.'Ponovo se pojavila u travnju ove godine, željela je igrati za Skoplje i Toše je to shvaćao kao obavezu i želio joj je pomoći', objašnjava Ljiljana. Ističe kako joj je Toše na pitanje želi li se dublje vezati odgovorio da mu je svjetska karijera na prvom mjestu, te da ne planira žednidbu ni zajednički život.
blo je pa receno d nej bi Toshe & Andrijana planirala poroko..ampak kakor kol je blo,js vrjamem d sta se mela res rada in da mu je ona pomenila res velik..
http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/glaz ... _84758.php
kle si lahko pogledate intervju s Tosevo menedzerko Lilijano..
sploh pa mi ne gre tole v glavo..
Što se tiče Tošinog privatnog života, Ljiljana kaže kako je on bio u vezi s Adrijanom Budimir od travnja 2002. pa do 2003. godine. Tvrdi da je veza pukla kada je Adrijana otišla igrati za Podravku.'Ponovo se pojavila u travnju ove godine, željela je igrati za Skoplje i Toše je to shvaćao kao obavezu i želio joj je pomoći', objašnjava Ljiljana. Ističe kako joj je Toše na pitanje želi li se dublje vezati odgovorio da mu je svjetska karijera na prvom mjestu, te da ne planira žednidbu ni zajednički život.
blo je pa receno d nej bi Toshe & Andrijana planirala poroko..ampak kakor kol je blo,js vrjamem d sta se mela res rada in da mu je ona pomenila res velik..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Ne vem... Ko sem gledala pogovor z Ljiljano, se mi zdi dokaj prepričljiva. Možno, da so mediji napihnili to zgodbo o njeni domnevni utaji davkov.
Drugače pa - danes ob 23.35 ponovitev 1. dela dokumentarca na Net tv. Še sreča, da imamo ta program. Sicer ta dokumentarec obstaja tudi na netu, s sinhroniziranim prevodom v srbohrvaščino ( original je v makedonščini), ampak če je na Net tv-ju s slo podnapisi, pa še toliko bolje. Če ga kdo še ni videl, pa če ma kdo strašno željo, ga lahko poiščem, pa dodam povezavo.
Drugače pa - danes ob 23.35 ponovitev 1. dela dokumentarca na Net tv. Še sreča, da imamo ta program. Sicer ta dokumentarec obstaja tudi na netu, s sinhroniziranim prevodom v srbohrvaščino ( original je v makedonščini), ampak če je na Net tv-ju s slo podnapisi, pa še toliko bolje. Če ga kdo še ni videl, pa če ma kdo strašno željo, ga lahko poiščem, pa dodam povezavo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov