Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Nov. 2007 11:15

*purple* napisal/-a:No ja sej vem, jst sm nekako pač zlo hitr dojela da je tako kot je in da drugače pač enostavno ne more biti.Sam takrat je blo mogoče še mejčkn prehmal, zdej pa praktično vse razumem.In res lahko ponovno z nasmeškom poslušam njegove pesmi, tudi Zajdi, Zajdi jasno sonce :) :)

Lepo da si dojela kako je in kako bo...res je Toše je v grobu in noben ga ne more več oživeti-samo ne mi pa pisat da naj se s tem sprijaznimo....dajte čas ljudem eni so bolj občutljivi drugi manj....
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Nov. 2007 12:59

Ma dej no, ene pa prov pretiravate s takim izjavam, kot so "kaj smo nardil tok hudga v življenju, da nam ga je bog uzel" in "za lastnimi starši mi ne bo tok hudo, kot za njim"...itd!

Sj razumem, eni drugač sprejemate določene zadeve, kot drugi, sam včasih dobim filing, k da bi nekatere tle žalovale in jokale za svojim tipom, ne za nekom, ki ga osebno še poznale niste. Sj ga je men tud ful žal, pač mlad človek, uspešen, dober po srcu itd, sam ene pa res greste v skrajnosti. Se rajš ne vprašam, kako bi blo, če bi vam dejansko umru nekdo, k bi vam bil blizu in bi ga mele res rade (bog ne dej, da se to zgodi ane).

Just my opinion.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 12. Nov. 2007 13:24

Yazmeen napisal/-a:Ma dej no, ene pa prov pretiravate s takim izjavam, kot so "kaj smo nardil tok hudga v življenju, da nam ga je bog uzel" in "za lastnimi starši mi ne bo tok hudo, kot za njim"...itd!

Sj razumem, eni drugač sprejemate določene zadeve, kot drugi, sam včasih dobim filing, k da bi nekatere tle žalovale in jokale za svojim tipom, ne za nekom, ki ga osebno še poznale niste. Sj ga je men tud ful žal, pač mlad človek, uspešen, dober po srcu itd, sam ene pa res greste v skrajnosti. Se rajš ne vprašam, kako bi blo, če bi vam dejansko umru nekdo, k bi vam bil blizu in bi ga mele res rade (bog ne dej, da se to zgodi ane).

Just my opinion.

je že blo rečen, če se kater s tem načinom žalovanja ne strinja, naj ne komentira na tej strani :twisted: drgač pa, men je vseen kako kdo žaluje, to je odločitev vsakega posameznika in pustimo vsakemu svoje.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Nov. 2007 13:44

^^ Lej, jst bom komentirala, kjer bo men sedl, ok? A zdj, če slučajn mau drugač razmišljam, kokr ene tuki, nimam pravice sem neki napisat?!

Sicer sm pa rekla, kokr komu paše ane, to je blo MOJE mnenje.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Nov. 2007 13:49

Jst ne morem vrjet kakšen je folk....taka zahrbtnost da ni res!!!!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 12. Nov. 2007 14:06

^^ Če je to name letel, ne vem, zakaj bi bla zahrbtna, če povem, tko k mislm :?

Sam ti tko res težko sprejemaš ane, če se kdo neki ne strinja s tabo?

Sj pravim, že ta stotič, vsak žaluje po svoje, razumem, da vam je hudo (tud men je blo), sam pravm, da ene pa res pretiravajo, za moje pojme, z določenim izjavam (sm jih gor neki navedla).

Tko pač JST mislm in s tem ni nč narobe, tko kt tud ni narobe, če ve drugač mislte. Zdj se mi pa ne da več ukvarjat s tem, kdor je hotu, je že razumu, kaj hočem povedat.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Nov. 2007 14:14

Yazmeen napisal/-a:^^ Če je to name letel, ne vem, zakaj bi bla zahrbtna, če povem, tko k mislm :?

Sam ti tko res težko sprejemaš ane, če se kdo neki ne strinja s tabo?

Sj pravim, že ta stotič, vsak žaluje po svoje, razumem, da vam je hudo (tud men je blo), sam pravm, da ene pa res pretiravajo, za moje pojme, z določenim izjavam (sm jih gor neki navedla).

Tko pač JST mislm in s tem ni nč narobe, tko kt tud ni narobe, če ve drugač mislte. Zdj se mi pa ne da več ukvarjat s tem, kdor je hotu, je že razumu, kaj hočem povedat.

Punčara ni fora v tem da ne sprejmem določenih besed.Sam mi gre pa na živce zakaj ne morte pustit folka(ljudje kot si ti in ostali)pri miru da pač žaluje kokr kdo hoče...pa kaj vas briga če se kdo meče po tleh,če nekdo še vedno joka,če kdo trpi in ne more preboleti Tošeta?Nevem no morte res neki zatirat tlele gor?Ja razumem da je to tvoje mnenje sam halooo če vam ni do žalovanja pusti/te tiste ki žalujejo!
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Nov. 2007 14:14

k tole berem sploh ne vem kaj nej napisem.. res ne
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Nov. 2007 14:18

glede zahrbtnosti je pa tkole....Slovenci...khm če eno stvar rečeš že gledajo da te bodo nazaj zabil,namesto da bi rajši bili tiho in si mislili v svoji glavi kar si že pač mislijo....
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 12. Nov. 2007 14:18

blondygirl napisal/-a:k tole berem sploh ne vem kaj nej napisem.. res ne

ej sam res no... dej ne zdej tle kr nek uničvat teme... odprite novo pa se tam peesdite... ta vemo vsi komu in čemu je posvečena...
OK, vsak je napisal svoje mnenje, KAR JE EDINO PRAVILNO... js čis razumem da je enim bol hudo, drugim manj... sam dejte se že umirit pa se zmente preko PMjev al pa MSNja.... kakorkoli...

Tema je namenjena tut zbiranju informacij o njemu in tako dalje, tok da se mi zdi otročje tle nek pregovarjat...

Torej... ma kera še kej zanimivega o Tošetu? Je najdla kej frišnega? :wink:
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Nov. 2007 14:21

NeGrA napisal/-a:

ej sam res no... dej ne zdej tle kr nek uničvat teme... odprite novo pa se tam peesdite... ta vemo vsi komu in čemu je posvečena...
OK, vsak je napisal svoje mnenje, KAR JE EDINO PRAVILNO... js čis razumem da je enim bol hudo, drugim manj... sam dejte se že umirit pa se zmente preko PMjev al pa MSNja.... kakorkoli...

Tema je namenjena tut zbiranju informacij o njemu in tako dalje, tok da se mi zdi otročje tle nek pregovarjat...

So nove stvari na strani www.makedonija.blogger.ba :(
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Nov. 2007 14:27

sunshyne napisal/-a:
NeGrA napisal/-a:

So nove stvari na strani www.makedonija.blogger.ba :(

jst rajs nam brala,ker bom spet jokat zacela!

pa djte ze enkrat dojet,da smo tud mi sam ljudje,k mamo custva,in nam je zal,k je umrla mlada oseba poleg tega se poznana... pa kaj bom sploh govorila itaq,smo sli ze 100 krat cez sam se to enih ne prime
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 12. Nov. 2007 14:30

a je kera brala revijo novo dans?
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 12. Nov. 2007 14:31

sunshyne napisal/-a:a je kera brala revijo novo dans?

nop... kaj pa je kej?
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 12. Nov. 2007 14:32

NeGrA napisal/-a:
sunshyne napisal/-a:a je kera brala revijo novo dans?

nop... kaj pa je kej?

clanek od Adrijane Budimir ko je spregovorila za en cajtng zdjle se ne spomnem ker tocno sam definitivno ni spregovorila za revijo Story kokr pise v Novi.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]