Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- luniica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Tut jz se strinjam, da smo lahk srečni da smo ga sploh poznali, pa da smo lahk vidli človeka s tolk pozitivne energije (jz res ne poznam nobenega drugega ko bi jo mel tolk) in lahk sam rečem HVALA TI TOŠE, HVALA ZA TVOJ LEP NASMEH S KATERIM SI MARSIKOMU POLEPŠAL DAN, HVALA ZA TVOJE SKLADBE,KI SO MI POMAGALE PREBRODIT STRESNE TRENUTKE IN POLEPŠAT LEPE!!!
Ostale bodo in ostali bodo lepi spomini!!
Ko pomislim na Tošeta pomislim na to, da na svetu še obstajajo dobri ljudje, ki jim je mar za ostale in znajo cenit tudi druge stvari ne samo materialne!
Ostale bodo in ostali bodo lepi spomini!!
Ko pomislim na Tošeta pomislim na to, da na svetu še obstajajo dobri ljudje, ki jim je mar za ostale in znajo cenit tudi druge stvari ne samo materialne!
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ja k temu bi pripisala, d je takih ljudi še zelo mau...
Toše je biv eden izmed njih, in res hvala mu za vse!
Pogrešamo ga, čudn nam je pr srcu zato k ga ni več...
Biu je naš naj pevec...
Zdej je nš angel, naša zvezda... najsvetleša in največja...
Zdej so nam ostale njegove pjesme, njegovi videi, intervjuji, njegove vesoljne izjave...
Sam nega ni več in to bo težko prebolet, zlo težko...
Negove divje muske me spravjo u mal boljšo voljo...
K volim osmiijeh tvoj je legenda , pa še resničn
Toše je biv eden izmed njih, in res hvala mu za vse!
Pogrešamo ga, čudn nam je pr srcu zato k ga ni več...
Biu je naš naj pevec...
Zdej je nš angel, naša zvezda... najsvetleša in največja...
Zdej so nam ostale njegove pjesme, njegovi videi, intervjuji, njegove vesoljne izjave...
Sam nega ni več in to bo težko prebolet, zlo težko...
Negove divje muske me spravjo u mal boljšo voljo...
K volim osmiijeh tvoj je legenda , pa še resničn
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Toše eden in edini pevec kateri je uspel združiti narode bivše Jugoslavije..Bil je najmlajši ambasador unicefa z zlatim srcem z iskrenim nasmehom,kateri je ljudi iz še tako morečega stanja dvignil na noge.Samo nasmeh nam je polepšal dan a ko si se zazrl v njegove lepe očke si se zavedal da nisi sam.Njegova toplina,karizmatičnost vse to so le mali detalji našega angela.Je Bog res tako krivičen da nam odvzame tisto kar najbolj ljubimo,cenimo?
Resnično vemo da nam bodo ostale le pesmi,a vendar vse rane se bodo celile dolgo dolgo časa....
Resnično vemo da nam bodo ostale le pesmi,a vendar vse rane se bodo celile dolgo dolgo časa....
-
ja obstaja pa tud druga teorija
1. je ta d je Bog krivičn d nam ga je tok hitr uzeu
2. je pa ta d smo uhka sam veseli d ga nam je posodu za teh 26 let...
kera drži ne vem sam pr ubeh dveh pa komentiram:
PA KVA HUDIČA SMO MI NARDIL U ŽIVLENU TOK HUDGA D GA NAM JE UZEU????!!!!
1. je ta d je Bog krivičn d nam ga je tok hitr uzeu
2. je pa ta d smo uhka sam veseli d ga nam je posodu za teh 26 let...
kera drži ne vem sam pr ubeh dveh pa komentiram:
PA KVA HUDIČA SMO MI NARDIL U ŽIVLENU TOK HUDGA D GA NAM JE UZEU????!!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mislm, da se je trteba nekak sprijaznit, da ga pač ni več in da ga nebo nikoli več.vsa prašanja so brezvezna, ker ne boste našle odgovorov na to.Life goes on, pojdite naprej še ve.In užvajte v njegovih komadih, spominjajte se ga v lepem smislu, ker on bi tako hotel.
jst sm pač sprijaznjena da ga ni več.Nič ne morem nič e bom mogla.Pesmi psolušam z užitkom in z nasmehom, ker sem vesela da je sploh kdaj obstajal.
jst sm pač sprijaznjena da ga ni več.Nič ne morem nič e bom mogla.Pesmi psolušam z užitkom in z nasmehom, ker sem vesela da je sploh kdaj obstajal.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Težko se je sprijaznit, da ga ni več. In tega se ne da narediti na ukaz. Jaz bi si zelo rada rekla, da od jutri dalje ne žalujem več, ampak ne gre tako, čustev se ne da regulirat. Žal mi je, da moram to napisat, ampak za lastnimi starši mi nikoli ne bo tako hudo kot za njim. In več lepega sem v življenju dobila od njega kot od staršev!
Sčasoma bom že prišla do te faze, da me ne bo več stisnilo pri srcu, ko se bom spomnila nanj, pesmi pa bom poslušala vedno !
Tule pa je še en članek o tem, katere sponzorske avtomobile je že imel in hkrati z novim avtom tudi novo punco
http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=2&broj=467&clanak=9682
Sčasoma bom že prišla do te faze, da me ne bo več stisnilo pri srcu, ko se bom spomnila nanj, pesmi pa bom poslušala vedno !
Tule pa je še en članek o tem, katere sponzorske avtomobile je že imel in hkrati z novim avtom tudi novo punco
http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=2&broj=467&clanak=9682
-
*purple* - Cosmopsiho
Pežo 307
ne Izabela, sej ti noben ni reku da ga preboli in to.Samo življenje gre pač naprej in vse kar je treba se je treba sprijaznit.
sej tud men ni ravno, sam nekak sem vseeno prišla do neke točke, da sem pač ugotovila, da če bom jokala in se na veliko sikirala, pač ne bom stem ničesar dosegla.še vedno mi je hudo, še vedno bi dala vse in še več, da nebi bilo tako kot je, ampak nekako je treba naprej.
ne Izabela, sej ti noben ni reku da ga preboli in to.Samo življenje gre pač naprej in vse kar je treba se je treba sprijaznit.
sej tud men ni ravno, sam nekak sem vseeno prišla do neke točke, da sem pač ugotovila, da če bom jokala in se na veliko sikirala, pač ne bom stem ničesar dosegla.še vedno mi je hudo, še vedno bi dala vse in še več, da nebi bilo tako kot je, ampak nekako je treba naprej.
-
dobr jst sm dojela d ne bo tefga čudeža d bi biv kr živ... seprav je mrtu...
rečem sam še : Počivaj u miru angel.....
ja in recmo d sm se mau že sprjaznla, počas napredujem....
dons sm se clo nasmehnla od sreče...
pa jokam tud več ne k niti ne morm....
TREBA JE NAPREJ, TOŠE NE BI BIV VESEV D BI BLE MI USE ŽALOSTNE ZARAD NEGA...
že zavoljo njega se je treba potrudt
rečem sam še : Počivaj u miru angel.....
ja in recmo d sm se mau že sprjaznla, počas napredujem....
dons sm se clo nasmehnla od sreče...
pa jokam tud več ne k niti ne morm....
TREBA JE NAPREJ, TOŠE NE BI BIV VESEV D BI BLE MI USE ŽALOSTNE ZARAD NEGA...
že zavoljo njega se je treba potrudt
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
No *purple*, zdaj razumeš kaj sem hotela s svojimi posti par deset strani nazaj povedat? Tošeja ni več, sprijaznit se bo treba, ker je vseeno nekaj najhujšega, da živiš v preteklosti namesto v sedanjosti Tudi sama si še zavrtim njegove pesmi in si jih bom še lep čas, ampak objokovanje in žalost sta pa res počasi odveč.
Dajmo no punce, malo bolje veselo (kar se pa tiče takih nesreč pa tako ali tako- učinek metulja; na nekem mestu ob določenem času)...
Dajmo no punce, malo bolje veselo (kar se pa tiče takih nesreč pa tako ali tako- učinek metulja; na nekem mestu ob določenem času)...
-
*purple* - Cosmopsiho
No ja sej vem, jst sm nekako pač zlo hitr dojela da je tako kot je in da drugače pač enostavno ne more biti.Sam takrat je blo mogoče še mejčkn prehmal, zdej pa praktično vse razumem.In res lahko ponovno z nasmeškom poslušam njegove pesmi, tudi Zajdi, Zajdi jasno sonce
-
ja sam ene besedila so pa prou take d sam jokaš k si predstavlaš d t on ta trenutek poje... pol je največ žalostno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov