Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 09. Nov. 2007 17:23

samo jaz si nemorem mislit zdaj več sploh, kaj bi lahko bil vzrok nesreče. res ne! upam, da bomo zvedli resnico, ne pa spet neke laži.

spot moja pa mi je res všeč, kar solzne oči sem dobla pa sem ga kakih 5krat pogledala, pa jih še vedno dobim. žalosten mi je prizor ko objema svojega nečaka, pa ko na srce kaže, pa tam ko je še bil mali pa pleše v onem rjavem puloverju...jooj

en posnetek sem našla, ki ima res dober začetek. res je posrečen, ko reče da je gotov, ker so ga punce malo osvajale. poglejte si:

Zadnjič spremenil *inkica*, dne 11. Nov. 2007 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 09. Nov. 2007 17:42

na you tube-u je ze kr neki cajta spot za pesm moja...vtipkas moja,pol pa ti prvo en slab posnetek s paprike pokaze pa ga das,pol pa k zacne vrtet ta spot, boste vidl na desni, da obstaja se en spot, ta je pa ta prav
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 09. Nov. 2007 17:54

*inkica* napisal/-a:en posnetek sem našla, ki ima res dober začetek. res je posrečen, ko reče da je gotov, ker so ga punce malo osvajale.

kle je res tak..srcek :) ...
am..lubenica,to ze,da obstaja se ta posnetk pesmi moja...ampak tist spot,k so ga pa naredl njemu v spomin je bil pa sele vceraj dan gor na youtube...
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 09. Nov. 2007 18:03

lubenica napisal/-a:na you tube-u je ze kr neki cajta spot za pesm moja...vtipkas moja,pol pa ti prvo en slab posnetek s paprike pokaze pa ga das,pol pa k zacne vrtet ta spot, boste vidl na desni, da obstaja se en spot, ta je pa ta prav

tega sm ze vidla ja..sej a ni bil ta spot gor ze pred nesreco?
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 09. Nov. 2007 21:25

evo mau pozn sam use en bom zdej use komentirala lepo pa počas:

~ tale Lilijana je Tošeta res tko koristla d ga bl ne bi mogla vrhjetn mu je uzela kr neki na črno keša če mene kdo kej praša k k gledam kšne videe je res največja bitch zdej en mesec po smrti Tošeta k ga je kao že prebolela ja majke ji jst ga nam nkol prebolela pa čeprou sm z nemu spregovorila sam par besed že sam zato k je biu angel, pa k je umru mld predvsm pa zarad njegove dobrote pa razumnosti, priznam nism in pomoje d ne bom nikol poznala tacga človeka kt je biu on ane... sej Toše zdej use vid brez skrbi kok ga je kuristla use gleda iz nebes pa tole bere :P
pa Rupelca ne bi tega prčakvala ud nje res ne... d sta kao mela nevem kašno turnejo u mislih pa tega on še vedu ni :stupid: zdej pa nevem a ženska rab psihijatra zarad pomankanja javne pozornosti a zarad namišljenih pogovorov al kaj???

~ene slovenske punčke si tud skoz neki izmišlajo pa d so bli nevem kok dobri frendi k so sam avtogram ud nega duble pa nč besed z nemu spregovorile... ja faq ane pol sva bla po tej logiki jst pa Toše še clo par k sva govorila enkat ja majke jim.... ej k bi jim prou kej rekla u faco kr ena neznana babnca je kao tko dubla svojo slavo za 5 minut- če tole bere ji čestitam

~kar se tiče Tošetovega zasluška sm nek zasledila ja je zaslužu zlo velik ampak če mene prašaš na podlagi drugih glasbenikov (keri slabši zaslužjo še več) je še to zaslužu premal... itak je več kt pou svojih dohodkou dau u dobrodelne namene če je biu pa človk s taaaaaaaaaaaakkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm srcem vse ostalo je pa ponucu za to kar nucamo normalni ljudje za žure itak ni mugu k pa ni meu cajta za njih

~ no pol ene k ste govorile d vam je biu pej pač sam simpatičn nč več zdej bi se pa kuj zaljubile.... IN JST ISTO z katedralo bi letela u Skopje pa u nejgovo rodno Kruševo ga na začetku mirno pecala in pol bi upala d bi biu počas moj... še u kur*ico bi se zanga prelevila.... šele zdej sm dojela kaj smo njegovi oboževalci mel k smo ga izgubil... grozn d je mugu umret za to d je biu on nš največji angel 4 ever mislm ratu

~ če še niste zasledile na konc je Toše k je šou z Georgijam na svojo zadnjo živo pot preden je zaspau ( na žalost za zmeri) je mislu d publika njegovga zadnega albuma ne bo dobr sprejela!!!( K BIO ON VEDU KOK SMO GA NJEGOVI OBOŽEVALCI OBOŽEVAL)... in jst bi umrla namest nega če bi lohka k je biu on večji angel kt sm jst zihr... mejbi sm jst tud angelček sam nam nkol tokl velk angel kt je biu on pa če se na glavo postaum trikrat zaporedoma... pa ni vedu a bi se odpravu na pot a ne k je biu blazno utrujen pa se na žalost je.... in žao mi je tud to k so zdej njegovi fani narasl za polovico... ma bože milo člouk je mugu umret d je foklk slišu zanga.... d je folk slišu za tega angelčka v najbol prfektni podobi kar jo je

~ kar se tiče nesreče res je mau čudna sam ne da bi biu kriv Georgij prej kdo drug pa d bi kej dau Georgiju u kavo :D no to je fantazija ta nesreča skor za zih ni bla naročena: KDO BI PA NAROČU NESREČO ZA ANGELA NO????... mejbi kšn tekmec na tekmovanju sam so ga še ti usi mel radi....razn Lilijana sam k je on umru ga ni mugla več koristit če bi blo to to... tko da je pomoje bla nesreča.... sam je pa ful različnih zgodbic ja....

~nek ste pisale u enih slikah k so ga vn z avta dajal.... KJJEEE JJEEE TOOOOO????? vem d bom jokala kt dž ampak hočm vidt... pa video o rtem d so na pogrebu glih nad krsto snemal... kje? dejte plis še enkat te linke k jih na prejšnih straneh ne najdem

~joj une slikce z groba folk ga res ljubi še zmer kk d se tega ni zavedu ta zadne sekunde svojega življenja????... k bi on vedu kok ga je meu folk rd

~ pa še neki nism zasledila, njegove besedila pesmi use si jst zdej tko ubrnem drgač k je mrtu in pesem moja refren recmo: daleč je nebo ki nad mano zvezde šteje misli da si tu bije mi srce močneje nism se udal blizu tebe vedno bom ostal.... jst mam občutek kt d on to zdej prepeva tm kjer je sam zase je pa veseu d mi to poslušamo....uzamem to pesmco drgač kt sm jo prej.... zdej jo uzamem kt d on to zdej poje pa d nm hoče povedat d ni on sebe sam ubiu pa d ns ma rd... sej vem d se mi je čist odtrgal sam kaj čem moja domišlija je bujna in nevem zakaj je mugu take besedila pisat d mi je zdej še bl hudo in zato skor zmeri jokam... zdej je še mojmu tipu prtekla solzica za nemu k jst pojem svoje priredbe zravn
pesmco moja sm prepemiksala tkole:
daleč je nebi ki nad mano zvezde šteje misli da si tu bije mi srce močneje nisi se udal z nami vsemi vedno boš ostal.... in pol še bl jokam, zakaj ga ni zakaj je mugu umret in zakaj zakaj zakaj....

~ja predn končam.... vsak večer preden zaspim kušnemov plakat pa zašepetam: počivaj u miru angel.... druge muske sploh več nočem poslušat sam Toše pa predstavlam si kok bi blo če bi biu še žiu... gledam nejgove slike berem članke o njem... o njemu sm napisala referat pa ga dala učitlci za etiko in je rekla d sm tko lepo napisala d je še ona jokala... največja ironija ji je pa bla d sm napisala na roke in d sm ga na konc še narisala in ga zadela.... skoz kar mam prostega časa mislm nanga... kdr sm z prjatlcam kdr nastane tšina začnemo pet njegove pesmi pa use res nam neki manka u živlenu čeporu ga osebno nismo poznale sam smo ga pa use vsaj 10* vidle... njegove pesmi so nam ble že use življenje naj pesmi pesmi naših ljubezni.... njegovo pesm mamo za našo pesm prjatlstva že 6 let.... in res nam neki manka vemo d ne bo novih pesmi, spotov, koncertov, njegovih nasmehov in to ns spravlja v obup k on je biu za vse ns zmerj najbl popoln moški in use smo hotle d bi se nš tipš do ns ubnašu podobno.... nism vrjela d bo on kdaj umru... k on je biu zame neki tko stalnega, nasmejanega, neki najlepšga ampak zdej ga ni več in to me spravlja u žalost....ampak... probavala bom preolet Tošeta ampak prebolela& pozabla ga pa ne bom nikol.... za ennkat mi je dobr uspel pr useh sam pr Tošetu ne
in zdej je umru moj najljubši pevc.... sprjaznt se ne morm
najljubše pevke sploh nimam k bo to zmeri Toše pa če je živ ali mrtev.... on je zame legenda.... Toše je legenda.....zanj so se u Makedonij ustavljali ljudje delou je vrste na cesti k je divjou koncerte še tok zaposlen člouk ga je spustu naprej... u torek 16. 10 pa je njegova smrt pretresla celo makedonijo in ljudje so zavili v njegovo rodno Kruševo....in jokal eni jokajo še zdej oz. jokamo....

~wm kva nej še rečem, zdej sm spet usa objokana k sm gledala une slike iz groba.... še ne dojamem d ga ni... kr čakam d bo enkat na netu d so se zmutil pa d je živ....

~OČIVAJ U MIRU, in ne obračaj se v grobu zaradi tvojih bližnih... to sm nek zasledila na enmu negovmu forumu in je res k se neki zdej pičkijo zarad Lilijane, Adrijane, neki clo zarad negovga očeta, Gordana.... d je biu to naročen umor.... bla bla bla... puste človeka nej počiva u miru pa puste angelćčka d misle na to kook smo ga mel ljudje radi ne pa kok je biu lohka slep d ga je menedžerka zkoriščala....

~no na konc pa predlagam d bi napisale čim več naslovou njegovih pesmi jst jih dam ene par če se pa kera še kšne spoune pa nej napiše mjbi kera kšno novo spozna k zih ni slaba:
~jedina
~ko ti to grize obraze
~soba za tugu
~iluzija
~krajne vrijeme
~ubijaš me sa usnama
~srce nije kamen
~1200 milja
~life
~angel si ti
~loše ti stoji
~tajno moja
~čija si
~stvari lagane
~žao mi je
~pratim te
~čini
~za ovaj svet
~nothing else matters
~aria
~rane na usnama
~ledena
~lagala nas mala
~veži me na sebe
~poljsko cvijece
~moja
~žena balkanska
~usni na usni
~ostala si uvijek ista
~ima li dan za nas
~kazna moja si ti
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 09. Nov. 2007 21:45

sugar_Neza napisal/-a:~jedina
~soba za tuga
~iluzija
~ubijaš me usnama
~srce nije kamen
~rane na usnama
~ledena
~veži me za sebe
~poljsko cveke
~moja
~usni na usni
~ima li den za nas
~kazna moja si ti
moje najljubše (+nikada, vo kosi da ti spijam, ljubena, većna si ti, oprosti) :cry: (malo sem naslove uredila ;))
luniica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a luniica » 09. Nov. 2007 22:05

A ma mogoč kira na računalniku kake njegove videe iz kakih koncertov,al pa karkol, ker iz youtuba si jih ne morš shranit na računalnik,prek emula pa sm našla sam zajdi, zajdi.

rada bi zbrala posnetke, da bi jih mela za skoz. Ko gledam une posnetke iz arene v beogradu,ko vidim tošeta s tok pozitivne energije skoz nasmejanega, tak človek se rodi samo enkrat...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 09. Nov. 2007 22:24

uf,sugar_Neza,si se pa razpisala :) ...
kje si pa prebrala da je lilijana tosheja ze prebolela?

Drgac pa..men se res ne zdi prou d se folk po forumih krega npr. od andrijane,toshevega oceta itd...kdo pa smo mi d bomo obsojal?to ze,da loh sklepamo po tem,kar pisejo v medijih...ampak...sej ni cist za vrjet...naprimer,pod tistim intervjujem,ki nei bi ga kao z andrijano nardil,sm prebrala en komentar...da se ta intervju sploh ni zgodil,da je andrijana vsa strta pri toshevi sestri,da sploh ne spremlja tvja,ne bere casopisa (medijev),da je niti ne zanima kaj o njej pisejo...in da je brezveze tist intervju sploh komentirat k ga v resnici sploh ni blo..in pol,nasledn primer..so pisal,da je bla tisto jutro k se je nesreca nrdila gosta megla...pol,cez neki casa,sm nek prebrala,da nej bi blo cist jasno jutro,brez megle...sej je tud ena link dala sm gor od tega pomoje..in zdej,ko je georgij spregovoril o nesreci,je rekel da je blo jutro megleno..in pol,nekateri za nesreco obsojajo georgija,nekateri voznika tovornjaka..pa se zdej,ko je blo govora o lilijani...js mislem,da ni mela lih kamna namest srca no...nevem..sej sploh nevem vec cemu vrjet...ampak obsojat se mi zdi brezveze,ker ubistvu sam oni sami vejo resnico...pa sej ne recem,tud jst sm rekla k sm tisto prebrala,da se je lilijana hotla sam okoristit kk loh kei tazga nrdi...mediji valda vse to skp napihnejo,al pa cist drugac pisejo...res se mi ne zdi fer...nej majo vsaj mal spostovanja do zalujocih,pa nej jih pustijo pr mir :? ...mogoce bomo zdej,ko bo georgijevski spregovoril na sodiscu,pa povedal kaj se je zgodilo,koncno zvedl resnico...upam...

am..sugar_Neza,tiste slike,k so ga vn iz avta dajal...slikan je sam tist nosil al karkol ze zravn avtomobila...pa pol se neki od bliz iz voznikove strani,ampak se itak nc ne vid,ker je vse crno..not v avtu..takih slik,da bi se pa prov tosheja vidl (no razn tista k se roka vid..) pa pomoje ni..pa tud tistga posnetka k nej bi kao nad krsto snemal js nism vidla..tko da nevem kje je to tista nasla,k je napisala..

pa pozaabla si napisat enga izmed najlepsih njegovih komadov : Cujes li :) ...& ako me pogledas u oci,magija,na mesto zlocina,meni hvala,luda mala,limenka,hold me tonight itd itd...itak so pa vsi njegovi najboljsi&najlepsi...
ja..tud jst se se nemorm sprjaznt s tem,da ga ni vec...pogresam ga tok,da nemorm opisat..ko gledam njegove posnetke,si se kr mislem,da je kle,med nami...ampak...pol dojamem...in sploh nocem vrjet,da ga ni vec..z nami zivi u nasih srcih...kot sm ze 1x napisala...mi smo ga imeli radi in on je imel rad nas..radi ga mamo se zdej...kjerkol ze je...nikol ne bo pozabljen..naj pociva v miru.. :(
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 09. Nov. 2007 23:14

luniica napisal/-a:A ma mogoč kira na računalniku kake njegove videe iz kakih koncertov,al pa karkol, ker iz youtuba si jih ne morš shranit na računalnik,prek emula pa sm našla sam zajdi, zajdi.

rada bi zbrala posnetke, da bi jih mela za skoz. Ko gledam une posnetke iz arene v beogradu,ko vidim tošeta s tok pozitivne energije skoz nasmejanega, tak človek se rodi samo enkrat...

itk da lahko ... js jih mam na telefoncku..

http://vixy.net/

evo primer ene strani.. upises not link od youtuba in ti downlowda.. that's it
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 09. Nov. 2007 23:27

eto takole je vse skupaj.Prebrala sm vse tele članke ki ste jih pisale danes in sedaj pišem še malo sama.Danes sem imela čast govoriti z reševalcem kateri je bil v Novi Gradiški ko se je nesreča pripetila.Khm nevem kako naj povem ampak ok...on je bil drugi človek kateri je videl Tošeta na žalost mrtvega.Naj bi imel odtrgano roko in čisto zmrcvarjeno glavo(v njej kup pločevine)....nevem se mi zdi da tudi takim stvarem ne vrjamem več ker enostavno nočem vrjeti!To ne more biti res!!!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Nov. 2007 23:50

take informacije so zame nekopatibilne.
Sicer pa vseeno.Če pogledat avto, skorajda ni drugega za pričakovati.jasno je, da ga je trk močno poškodoval.
v kolikor ga ni mečkalo ko je bil še živ, hvala bogu.To pa vemo da ni bil.
tudi s spanjem georgijev georgijevski ni bil čist pripričljiv.Po mojem mnenju on ni spal.
Kruta je resnica, ampak raje je tako, kot da sami sebe slepimo in si lažemo.
Tošeta pač ni več, kakorkoli je končal, ni ga več in ne bo ga več.Nič drugega me ne muči, tako kot tole.
razen tole me še muči, da tist zgorej ki mu nekateri še nevemzakaj pravijo bog, mu ni dal niti ene same šanse preživetja, opravil je z njim na mah, takoj, v momentu.Zakaj?čemu?Ne razumem... :?
ah...
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 10. Nov. 2007 3:42

No, da še jaz malo pokomentiram teme zadnjih par strani.

- bojim se, da je res nekako tako bilo, kot je sunshyne napisala. Nekje je bila objavljena izjava od gasilca, ki je prišel izrezat ga ven, pa je rekel, da je bilo grozno, povsod sama kri, obraz poln globokih ran in zmaličen do nerazpoznavnosti :tear: . Raje si sploh ne predstavljam, a kaj, ko me mnogokrat napadejo te misli.

- tist tip John Proeski- mislm, a lohk sploh obstaja še kej lepšga ??!!? Sem ga vidla že dolg nazaj na Tošetovi strani my space in takoj se mi je zdelo, da je to bratranec, ker brata pač nima. O shit, pa poročen je! ( kokr da bi mela kej več šans pri njem, če ne bi bil :D )

- spot Moja v okviru pričakovanj. Sem si kar mislila, da bojo kakšni izseki nastopov. Kaj dosti več se ni dalo narest, saj glavni akter manjka :cry:.
Če bi zdaj prišel nazaj, pa bi rekel, da se je samo malo pohecal; da je šel samo malo preverit, koliko ljudi kaj žaluje za njim, bi bil takšnega spota zelo zelo vesel. Torej je namen dosežen. Najlepši del je tisti, ko se z nečakom objameta. Upam, da bo kateri od tamalih dveh imel toliko talenta in veselja z glasbo, da bomo čez ene 15 let lahko poslušali Tošetovega naslednika :) . Uboga mala dva, prav smilita se mi. Koliko posledic bo to pustilo na njiju... Na pogrebu je blo pa videt samo starejšega...
Ja, kakor je Manca Košir komentirala Tošeta, je bilo naravnost čudovito. Bil je OGENJ !

- malo prej sem se preselila v " toše-world", (beri forum), pa sem tko mal pogledala starejše teme, na hitro, ker nimam zdajle veliko časa, ampak enkrat jih bo treba vse prebrat, ker je ful zanimivo... in naletim na temo o Andrijani. Jst sem se prvič v treh tednih res na ves glas smejala sama s sabo. Tiste punce, ki so se oglašale, pa majo smisel za humor :D . V glavnem, ne gre jim v račun, kako je lahko Toše z njo, on govori, da so mu všeč ženstvene punce, ona pa taka robustna baba.... Pa potem tuhtajo, kako bi jo uvalile nazaj bivšmu tipu, tko da bi bil Toše spet samski :D , al pa ko ena reče, mogoče ga pa prvlač vonj Vegete, kao športnica prešvicana :D , prav posrečene so, pa obenem ne žaljive. No, moje mišljenje je kljub temu drugačno, zdi se mi zelo lepa, najbrž tudi karakterno. Evo, nasmejte se še ve:

http://www.tosefanclubforum.com/viewtopic.php?f=10&t=180&st=0&sk=t&sd=a

Aja, tema je izpred 16.10.
Takrat je bilo še vse tako popolno ...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 10. Nov. 2007 9:15

haha :lach: ze navsezgodi zjutri sm se res nasmejala k sm sla tole od andrijane brat kar so pisale :D ...tale je dobra: Pa gdje je to sada????Nigdje...A nesto razmisljam mozda hoce da citamo izmedju redova pa da bude:"Trazim zenu koja nije simpaticna,koja je ruzna,koja nije zenstvena...." :lach: al pa ksna tale: ma odlucila sam, odoh se poceti baviti boksom pa cu mu se onda javiti vjerovatno ce mi tad sanse biti vece :lach:
svasta...drgac pa..
tist k je sunshyne napisala,kaksn je bil...js si ga sploh nocem predstavlat tazga :? ..
luniica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a luniica » 10. Nov. 2007 9:50

a mi da prosm kira link od Tošetovga my spaca
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka