Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 18:10

klik

lahko bi bil popularen kot Robbie Williams!!! Hjooo, tolk načrtov za njega še... :(

pa še to je zanimivo slišat >
Menda naj bi se za kratko pevčevo življenje in uspešno kariero že zanimala velika filmska podjetja in o makedonski legendi posnela film.
Zadnjič spremenil NeGrA, dne 08. Nov. 2007 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 08. Nov. 2007 18:15

jaz tudi že nekaj časa ne jočem, sem že misla, da sem že vse solze porabla. Samo ko sem pa zdaj to prebrala kar je mark napisal pa sem spet jokala. kot vidim se še nekaj časa rana ne bo zacelila, no mogoče se ne bo nikoli dokončno. aja, sem pa hotela nekaj rečt glede reinkarnacije. Kaki teden po tošejevi smrti, ko sem res mela mega krizo, sem videla en posnetek oddaje, mislim, da dobro jutro, kjer je ena ženska govorila o tem, da je pač en znanstvenki proučeval neke spomine kakih 3000 otrok, ki so govorili o razno raznih stvareh, ki pa se jim do tedaj niso zgodile in na nekateri otroci naj bi bila tudi znamenja na telesu, katera naj bi bila vzrok smrti (npr. kot kake zaceljene rane). in morem rečt da ko sem to vidla po tv sem se takoj stokrat bolše počutla. res sem si predstavljala, da toše ni umrl in da se bo spet nekje rodil, nekje na zelo zelo lepem kraju, saj si to s svojim delom in življenjem zaslužil. morem pa reči, da se res bolše počutiš ko si to misliš, ampak vseeno se bom vedno spraševala zakaj...
Toše hvala, ker za vse kar si dal. vse kar si dal s svojimi pesmimi in hvala da si nam dal sebe, vse to je vredno več kot vse zlato in denar, saj to je tisto kar ostane.
*rtm* kjerkoli si...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 08. Nov. 2007 18:22

zalostno ja :( ...drugac sm pa brala v smrklji,da je toseta preden je zaspal tezil obcutek da obcinstvo njegove zadnje pesmi ni sprejelo tko dobr kot bi si sam zelel :? ...joooj k bi on vedu :( ...upam d vid kok nam je pomenu....oz.kok nam se zdej pomeni :( ..
drgac je pa kle se en clank o tem kasne nacrte so mel zanj..ce kera se ni vidla..
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/gl ... 109660.php

& se mal,pa bo premiera njegovga videospota..ne zamudit :) ! a bo kera posnela??
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 08. Nov. 2007 18:25

*AngeL* napisal/-a:zalostno ja :( ...drugac sm pa brala v smrklji,da je toseta preden je zaspal tezil obcutek da obcinstvo njegove zadnje pesmi ni sprejelo tko dobr kot bi si sam zelel :? ...joooj k bi on vedu :( ...upam d vid kok nam je pomenu....oz.kok nam se zdej pomeni :( ..
drgac je pa kle se en clank o tem kasne nacrte so mel zanj..ce kera se ni vidla..
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/gl ... 109660.php

& se mal,pa bo premiera njegovga videospota..ne zamudit :) ! a bo kera posnela??

Bi prosila, če bi kera, ker mi nimamo tv paprike :(
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 08. Nov. 2007 18:26

ja js bi,ce bi loh...k mi video ne dela :? :? ...tko da js nemorem..
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 08. Nov. 2007 18:33

NeGrA napisal/-a:so še kaki posnetki z groba pa da je ljiljana tam?? sej drži se res tok sklonjeno k drgač k je bla v šoku pa zlomljena ... tok da možno je, itak... sam z unga posnetka pa res ni neki jasno vidt!

kar se tiče, brat pa to... a ni to slika z myspace-a? ... un fotograf? unu zna bit njegov brat, kr mu je tut folk sožalje izrekoval pa tut Proeski se piše...

tle sicer limam link če je kera prjavlena klik

če ne pa slikco prlagam Slika

o lej ga Johna.to je pa eden najbolj simpaticnih ljudi,kar sem jih mela kdaj cast spoznat! ze ne vem kok casa zivi V Kanadi-in je Tošetov Bratranec!

je kera brala dons Obraze?
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 18:34

joj toše... k bi ti vedu ja!!!! "Moja" je bla itak hit... oz. veliko navdušenje nad pesmijo... kar se tiče pa komada k naj bi bil zadnji "Makedonija naviva za vas" al kaj je že... so pa itak tut navdušeni, vsak kokr je vidt tu pa tam...

js bom prek neta gledala spot... mam Papriko že zagnano da se ogreje :)

nop, kaj je jej blo not??
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 08. Nov. 2007 18:36

kaj pa mislite, če se tisti posnetek, ko je z živo vadnov v oddaji bomboniera kuhal sarmo, da kje dobit??? to je ziher zlo zanimivo za videt...
mogoče bom pa jaz na tv papriko pisala naj dajo še enkrat, čeprav jaz nimam tv paprike, pa bi pač kera posnela?
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 08. Nov. 2007 18:45

NeGrA napisal/-a:joj toše... k bi ti vedu ja!!!! "Moja" je bla itak hit... oz. veliko navdušenje nad pesmijo... kar se tiče pa komada k naj bi bil zadnji "Makedonija naviva za vas" al kaj je že... so pa itak tut navdušeni, vsak kokr je vidt tu pa tam...

js bom prek neta gledala spot... mam Papriko že zagnano da se ogreje :)

nop, kaj je jej blo not??

od Tošeja članek-sicer ne vem-kdaj je tocno izšlo tole-mogoce sem mal v zaostanku ne-sam jst sm sele dons vidla to-nism se prebrala vsega-razen tist od Marka kar ste pa tud ze na netu vidle- morm se ostalo prebrat!
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 08. Nov. 2007 18:46

*inkica* napisal/-a:kaj pa mislite, če se tisti posnetek, ko je z živo vadnov v oddaji bomboniera kuhal sarmo, da kje dobit??? to je ziher zlo zanimivo za videt...
mogoče bom pa jaz na tv papriko pisala naj dajo še enkrat, čeprav jaz nimam tv paprike, pa bi pač kera posnela?

mislm,da bi se mogu nelje dobt-dej na youtube poglej mogoce je kje gor
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 08. Nov. 2007 19:05

NeGrA napisal/-a: ta posnetek je pa dokaj žalosten... komad nardi svoje... pol pa če se še osredotočiš na besedilo... :(

klik

jooj kok lep komad :( ...besedil pa sploh :( ...a ma kera mogoce besedil od te pesmi?? ker ga js ne najdem..
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 19:09

Lucie Silvas - Forget Me Not

Forget me not, I ask of you
Wherever your life takes you to
And if we never meet again
Think of me every now and then

We had just one day to recall
Now all I want is something more
Than just a fading memory
Left wondering what could have been.

Isn't it a shame, that when timing's all wrong
You're doing what you never meant to,
There's always something that prevents you.
Well I believe in fate, it had to happen this way
But it always leaves me wondering whether...
In another life we'd be together.
We should feel lucky we can say... we've always got yesterday

And as I leave it all behind
You're still emblazoned in my mind
And for that very special day
Nobody loved me in that way

Forget me not, I ask of you
Wherever your life takes you to
And if we never meet again
Think of me every now and then
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 19:16

*AngeL* napisal/-a:hvala ti :*

najmanjši problem!! **

nasvet tko za v prihodnje... js vedno k iščem kaka besedila pesmi... napišem recimo naslov al pa vsaj delček naslova, pa zravn "lyrics" pa res vedno najdem... :wink:
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 19:30

gledate papriko, gledate??? he he... baje da je neučakanost na višku in da bojo kao prej postregli z videospotom!!! :) se čujemo pol... pa kritike pa to :)
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 19:43

ful lepo... pač nekok so zbrani njegovi momenti... in zdej ful lepo govori o njemu, da je toše ognjen človek in da jo tko k freddy mercury... in da taki niso dolgo nasvetu... in da je nekje drugje, kar nam znano ampak da je med nami... kok lepo!!! :cry:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]