Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
ti firbc press:da ga navs slucajn v javnost dala
ja jst bom tud kamen nesla
sm bla ucer na gorbu-k mi je kolega umru en teden nazaj-sm nesla roze+ kamen-pa me njegova mami debel gleda pa prav..kaj ti bo kamen? sem rekla,,roze ovenijo-kamni ostanejo
ja jst bom tud kamen nesla
sm bla ucer na gorbu-k mi je kolega umru en teden nazaj-sm nesla roze+ kamen-pa me njegova mami debel gleda pa prav..kaj ti bo kamen? sem rekla,,roze ovenijo-kamni ostanejo
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
ne ne... itak da ne... sej tok me pa spet ne zanima, sam evo, loh pr tošetu prsežm, da nimam namena karkol delat s to sliko... če to kej velja
ej na tem posnetku (video je narjen iz slik z groba), kera je pa una punca k jo držijo... pr cca 2min posnetka?? >> klik
ej na tem posnetku (video je narjen iz slik z groba), kera je pa una punca k jo držijo... pr cca 2min posnetka?? >> klik
-
blondygirl - Kofetarica
ce se ne motim je to ena od sorodnic-sestricna al neki tazga-nism pa 100%NeGrA napisal/-a:ne ne... itak da ne... sej tok me pa spet ne zanima, sam evo, loh pr tošetu prsežm, da nimam namena karkol delat s to sliko... če to kej velja
ok ti vrjamem
-
blondygirl - Kofetarica
NeGrA napisal/-a:hi hi...
na unmu forumu (Toše fan's pa to) neki razglabljajo da naj bi bla Ljiljana... sam mislm da ni... oz. dvomim!!
ne Liljana je mal drgacna-sm jst tud misla-da je ona sam ni-sej tud ce bolj pogledas ne deluje tko kot liljana
-
blondygirl - Kofetarica
ma ni Liljana
tista je pa Andrijana ja
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
okej,mogoce sm res mal za cajtom,ker je blo o tem govora ze par strani nazaj,ste se pa res razpisale od vcer:)..ampak bom vseen povedala..
sunshyne,ful dobr si napisala...
in tud jst vrjamem v reinkarnacijo,verjamem v to,da po smrti obstaja novo zivljenje..in ce cist po pravic povem...(upam da me naute cudn gledale ..) odkar je toshe umrl,cutm neizmerno praznino...kr vseen mi je ratal al umrem dons,al jutr al cez par let...prej sm se smrti na nek nacin bala..zdej mi je ratal cist vseen ..in nevem...je krivo to,ker sm mela tosheja tok rada?..sam ne me zdej narobe zastopt,nism bla zalublena vanga al pa kej,ampak...nevem no...takega angela,kot je bil on in je se zdej,preprosto mors met rad ...in tud upam,da se bom kmal lahko sprijaznla s tem,da ga ni vec,in da je nekje nad nami...z nami,v nasih srcih pa bo itak zivel za vedno...
[aja,pa se zdej k govorite o tisti punci na posnetku k jo drzijo...pomoje je tist lilijana..]
sunshyne,ful dobr si napisala...
in tud jst vrjamem v reinkarnacijo,verjamem v to,da po smrti obstaja novo zivljenje..in ce cist po pravic povem...(upam da me naute cudn gledale ..) odkar je toshe umrl,cutm neizmerno praznino...kr vseen mi je ratal al umrem dons,al jutr al cez par let...prej sm se smrti na nek nacin bala..zdej mi je ratal cist vseen ..in nevem...je krivo to,ker sm mela tosheja tok rada?..sam ne me zdej narobe zastopt,nism bla zalublena vanga al pa kej,ampak...nevem no...takega angela,kot je bil on in je se zdej,preprosto mors met rad ...in tud upam,da se bom kmal lahko sprijaznla s tem,da ga ni vec,in da je nekje nad nami...z nami,v nasih srcih pa bo itak zivel za vedno...
[aja,pa se zdej k govorite o tisti punci na posnetku k jo drzijo...pomoje je tist lilijana..]
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
*purple* napisal/-a:
in še tole sem opazila na linku ki je dan nekej strani nazaj (tist po pogrebu ko prideta ata in mama na grob) da tam govori en mladenič, ki je, ISTI KOT TOŠE Sploh nisem mogla verjet...drugače pa imam v moji bližini tudi Tošinega dvojnika.Ga enkrat poslikcam pa prilepim.
Ja to pa res, jaz ko sem prvic vidla tega fanta, sem obnemela. Prvo sem mislila, da je brat ali nekaj takega..........ful mu je podoben.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Ja jaz tudi mislim da je to Liljana. Pa dej kej je te tu hlinila da ji je tezko?
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
so še kaki posnetki z groba pa da je ljiljana tam?? sej drži se res tok sklonjeno k drgač k je bla v šoku pa zlomljena ... tok da možno je, itak... sam z unga posnetka pa res ni neki jasno vidt!
kar se tiče, brat pa to... a ni to slika z myspace-a? ... un fotograf? unu zna bit njegov brat, kr mu je tut folk sožalje izrekoval pa tut Proeski se piše...
tle sicer limam link če je kera prjavlena klik
če ne pa slikco prlagam
kar se tiče, brat pa to... a ni to slika z myspace-a? ... un fotograf? unu zna bit njegov brat, kr mu je tut folk sožalje izrekoval pa tut Proeski se piše...
tle sicer limam link če je kera prjavlena klik
če ne pa slikco prlagam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov