Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 07. Nov. 2007 23:12

verjamem v reinkarnacijo in vem,da se bomo enkrat nekega dne nekje srecal!

joj... veš kok me je to nekok... kr pobožal me je ta stavek... prou neko olajšanje sm začutla... to, da se bomo srečali...
je lažje, če v neki tazga verjameš... :)
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 07. Nov. 2007 23:20

če malo pokomentiram zgornje poste:
- slika, k se mu glava vid, je bla celo na enem slo portalu, če ne pa na hrvaškem 24sata, se ne spomnim več. Pa sej se ne vid od bliz. Samo tko, če dobr pogledaš, se vid, da je človk še v avtu, pa da je bil v črno oblečen, vidjo se pa predvsem laski, k zdej nazadnje je mel tak imidž, da je mel lase tko z želejem u luft. Če bi mel polizane lase, se pa še to ne bi vidl.
- na Toše-forumu je ena tema, kamor se vpisuje samo, kje in kdaj bo na tv-ju, no jutr ob 16-ih na eni bosanski, poglej tja točno kateri, mene itak ne bo doma, sicer so se pa že javle dobre duše, k bojo posnele, pa dale na net.
- kein problem, če ne loviš Paprike, na tem linku lahko spremljaš program v živo, samo klikni v un črn vodoravn pas "v živo".

[/url]http://www.paprika.tv/index.cgi?m=3&id=176[url][/url]
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 07. Nov. 2007 23:21

tehnična napaka :D
še enkrat
http://www.paprika.tv/index.cgi?m=3&id=176
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 07. Nov. 2007 23:34

Ne vem no...mene se je po tistem nepričakovanem valu pozitivizma izpred dveh tednov zdej spet lotila zelo velika žalost...se mi zdi da sm zdej res dojela da to ni trenutna situacija, ampak da njega dejansko nikol več ne bo. Najlažje bi prebolela če bi se distancirala od vsega povezanega z njim, da ne bi gledala slik, poslušala pesmi...ampak tega ne morem in tudi nočem, ker se mi ne zdi fer do njega.

Dans sem celo svojo "Toše zgodbo" od začetka do konca povedala eni sošolki, zlo dobri prjatlci, pa si ni znala predstavlat da mi je lahko tok hudo...mislm ona me ne gleda čudno zarad tega, sam enostavno ne razume...Sej pred to nesrečo najbrž tut jz ne bi razumela če bi blo nekomu TOK hudo za kakim pevcem.

Na forumu od fan cluba sem bla jz prijavljena ene 2 leti nazaj, takrat nas je blo aktivnih kakih 5 :D ...ker se ni na njem nč dogajal sem nehala hodit tja, ta forum ki je zdej je pa itak nov, star kako leto po moje. Sem se prijavla tut na tega po nesreči, sam ne sodelujem ker je vsega tok preveč da bi pol sam še tm visela cele dneve in bi mi blo še bolj hudo. Tam so vsi še bolj žalostni in potem sem še jz bolj žalostna...enostavno ne morem.

Svaka čast Makedoncem, če se jim uspe pobrat po tem...ker njim je bil pa res vse. On je bil Makedonija.

IZABELA: Ne, ta pesem ni izšla na cd-ju...sem pa vidla en posnetek kjer poje to v eni šoli skupi z otroci...se mi zdi da je blo v unem dokumentarcu ki je bil na papriki.

edit: zdej sm našla še eno pesem "Oj, devojče" k jo je on pel, sam to ni tista "Makedonsko devojče"....http://uk.youtube.com/watch?v=W8Ln5Z6Ecu0
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2007 0:20

malina...mene je tud prevečkratno poslušanje pesmi in gledanje vsega skupaj spravljalo samo v slabo voljo.Potem sem se pa malo distancirala od vsega, ne gledam več tolk, ne berem več tolk in je malo bolje.Komade pa poslušam res samo takrat ko sem dobre volje, sploh če poslušam Zajdi zajdi , ker čene me spravi takoj v totalno slabo voljo.
Ne bom rekla da še jočem, ker ne.Nekako sem se pač sprijaznila da ga ni več.Samo vseeno čutim nekej čudnega, neko praznino, nepojansjeno bolečino..Nevem, niti ne znam opisati... :?
Mi je pa ful pomagalo to, da sem se logirala na njegov forum, ker tist forum je pa zares ena A!Predvsem je to, da me noben e bo čudno gledal in da me vsi razumejo, poleg tega pa pmaga, da dam ven vse kar čutim.In kako nas je folk sprejel.Nenormalno lepo, sploh nisem tega nikoli pričakovala, res ne.Kapo dol dam za čist vse na tistem forumu!
Poleg tega pa verjetno tako kot ti, tud jst nebi razumela velike žalosti če bi umrl kakšen znan pevec( ali podobno), ampak zdaj ko sem an tem, prekelto vem kako zna biti to hudo, četudi ga nisem poznala ne nič, pa vseeno, ker vem da je bil dober človek in si smrti, sploh pa take OMG, ni zaslužil!
sicer pa je kar je.nočem nobenega obtoževati, ali je bil tovornjakar, ali georgijevski...usodna napaka, take napake se dogajajo..Vsak dan, na žalost.Edino kar bi pa pa tisto lilijano tko zlasala d abi ji celo čupo stran otrgala, ker njen odnos je bil za brhuat!
sicer pa life goes on..Nekje nekoč se spet srečamo in takrat, Toše, zazihr pridem na tvoj koncert! :wink:
Vi punce moje, greste pa z mano :) :bussi:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 08. Nov. 2007 4:40

malina 2203,
da... to je ta pesem, ki sem jo iskala! Res ti hvala, ker si jo izbrskala! O, kakšna škoda, da je ni na cd-ju!
Tale posnetek mi deluje kot nek nastop na tv oddaji, tisti, nad katerim se pa jaz naslajam, je pa iz koncerta pred par tisoč ljudmi in je NORO! Komad je itak čist hud, izvajalec pa sploh :hearts:
dory
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dory » 08. Nov. 2007 9:44

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show ... =main_page

Toše je dogovarao duet s megazvijezdom Beyonce
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 11:37

ej hvala IZABELA... bomo gledali :)

joj, sm brala članek k je georgijevski reku da se vsega spominja in da bo na sodišču podrobnosti nesreče povedal... hjooo... zdej me pa prou zanima kaj se je zgodilo... :(

klik
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 08. Nov. 2007 13:18

NeGrA napisal/-a:
verjamem v reinkarnacijo in vem,da se bomo enkrat nekega dne nekje srecal!

joj... veš kok me je to nekok... kr pobožal me je ta stavek... prou neko olajšanje sm začutla... to, da se bomo srečali...
je lažje, če v neki tazga verjameš... :)

mogoce se slis ironicno-sam jst res vrjamem v to-ze od nekdaj.ker kokr se men zdi-smo na svetu z razlogom-mislm,ce bolj logicno pogledas-recimo umres tvoje telo se unic-sam dusa more se vedno obstajat! pa nej bo se tok neumn slisat ampak-zivljenje po smrti sigunro obsataja
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 13:21

mogoce se slis ironicno-sam jst res vrjamem v to-ze od nekdaj.ker kokr se men zdi-smo na svetu z razlogom-mislm,ce bolj logicno pogledas-recimo umres tvoje telo se unic-sam dusa more se vedno obstajat! pa nej bo se tok neumn slisat ampak-zivljenje po smrti sigunro obsataja

res je in v to čis verjamem... in neki najgršga je obsojat ljudi če verjamejo v nekej da jim je lažje... pa makar v en navaden kamen...
tok da se strinjam čis... :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2007 13:26

ko smo lih pr kamnih...Zadnjič je voditeljca na radiu povedala eno zanimivo anekdoto glede mrtvih in pogreba..
Namreč vse rože ki jih nosimo na grobove usahnejo zelo hitro in to ima nekakšen pomen, kot da je tudi tista duša usahnila in je potem ni več.
Če bi nesli na grob kamen, bi bil to jasen odgovor a to, da bo duša za vedno obstajala, d aje duša mogočna in neuničljiva, ker kamen ne uvene, kamen je večen....
Praktično je čist res, pa naj se še tako čudno sliši.

Goeorgijevski se pa meni malce smili...Če je kriv ali ne, ga bo vedno nosil na duši, pa še to ker sta bla res kot brata.Mene bi to ubilo :(

in še tole sem opazila na linku ki je dan nekej strani nazaj (tist po pogrebu ko prideta ata in mama na grob) da tam govori en mladenič, ki je, ISTI KOT TOŠE :eek: Sploh nisem mogla verjet...drugače pa imam v moji bližini tudi Tošinega dvojnika.Ga enkrat poslikcam pa prilepim. :)
Uporabniški avatar
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a blondygirl » 08. Nov. 2007 13:29

*purple* napisal/-a:ko smo lih pr kamnih...Zadnjič je voditeljca na radiu povedala eno zanimivo anekdoto glede mrtvih in pogreba..
Namreč vse rože ki jih nosimo na grobove usahnejo zelo hitro in to ima nekakšen pomen, kot da je tudi tista duša usahnila in je potem ni več.
Če bi nesli na grob kamen, bi bil to jasen odgovor a to, da bo duša za vedno obstajala, d aje duša mogočna in neuničljiva, ker kamen ne uvene, kamen je večen....
Praktično je čist res, pa naj se še tako čudno sliši.

Goeorgijevski se pa meni malce smili...Če je kriv ali ne, ga bo vedno nosil na duši, pa še to ker sta bla res kot brata.Mene bi to ubilo :(

in še tole sem opazila na linku ki je dan nekej strani nazaj (tist po pogrebu ko prideta ata in mama na grob) da tam govori en mladenič, ki je, ISTI KOT TOŠE :eek: Sploh nisem mogla verjet...drugače pa imam v moji bližini tudi Tošinega dvojnika.Ga enkrat poslikcam pa prilepim. :)

se podpisem pod tvoj post!
tud mi mamo pr nas Tosinga dvojnika
kar se tice kamnov pa tega-je vse res ja-pa sploh se ne slis tko cudno-vsaj men ne.

đole je pa bogi ja :( upam,da se bo kdaj pobral
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 13:31

ej sam to o kamnih je pa res ej... pa sej tut če gledate, k so ga pokopali je blo dejansko tlakovano področje, obkrožen s kamni... hmmm... tok da itak da bo njegova duša vedno nekje MED NAMI !!!! Dejmo verjet v to, nam bo lažje!!
Ja js pa zadne čase kr dokaj mislm na bivšega k je bil iz Makedonije in k se ga spomnm pa pogledam kako sliko, me njegove poteze kr spomnijo na Tošeta... sam ni primerjave no... sam tisto v glavi, zmedeno... fak, črn pa lušn :)
Ko grem v Kruševo, torej odnesem en lep okrasni kamen!! :) čeprou s tem ni treba dokazovat da je med nami, kr JE!! :wink:

aja, pa še kar se Đoleta tiče... men je ful bogi in nikol ga nism obsojala, še posebej pol ne, k se je zvedlo da sta bla 15 let prjatla... fak ej... :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2007 13:34

jst zraven tega fanta ki je tok Toši podoben sploh nočem it in vse kave odbijam kadar bi bil on lahko zraven, ker potem ga skos bulim in kar srčki mi letijo z glave :D Pa tok je lep da konec, sej pravm, isti kot Toše.

Pa un z videa je tud noro lep in spet, isti kot Toše.Al se pa nam že mal blede :D

jst bom tud kamen nesla, ko bom..Nekoč...
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 08. Nov. 2007 13:36

jst bom tud kamen nesla, ko bom..Nekoč...

ja ja, pač ko bo prilka ja :cool:

ej pa dej ti tega "prjatla" mal posliki no, da vidmo to božje čudo :) He he firbc.press :razz:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov