Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
NeGrA napisal/-a:pa še video po pogrebu... bogi starši in ostala družina klik (kliknete nad tošetovo slikco)
Omg, men so se kr solze ulile, ko sem gledala njegovo mami, ko kar na kolena pade pred njegovim grobom.
Groza res
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
ja res je težko gledat kok trpijo...
zdej me pa zanima, če slučajno res obstaja video k ga iz touarega prestavjo v drug avto... tko k so ble slike? ... pa ne mislt da mam kake želje po gledanju "ostankov" ... mogoč bo čudno zvenelo, ampak z gledanjem VSEH slik in posnetkov (od koncertov do pogreba in nesreče) sm lažje pozabla nekok in prebolela...
no, če je to kera najdla (v primeru da res obstaja) pa naj prlima al pa kej...
zdej me pa zanima, če slučajno res obstaja video k ga iz touarega prestavjo v drug avto... tko k so ble slike? ... pa ne mislt da mam kake želje po gledanju "ostankov" ... mogoč bo čudno zvenelo, ampak z gledanjem VSEH slik in posnetkov (od koncertov do pogreba in nesreče) sm lažje pozabla nekok in prebolela...
no, če je to kera najdla (v primeru da res obstaja) pa naj prlima al pa kej...
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
*AngeL* napisal/-a:ma js se kr ne morm dojet da ga ni vec ..
Samo res, jaz tudi ne, pa sem si pogledala vsak video pa vse clanke prebrala o njegovi smrti, zdaj sem se vidla slike z groba, pa se vedno se mi zdi nemogoce, da se je to zgodilo.
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
jaa pa kva se no ..kk se je loh ob odlicni vidljivosti s taksno hitrostjo kr zabiu u tovornak?pa d pri tem ni nc zaviral?kk se je loh obcasno pogovarjal tud s toshejem,ce je blo recen da je toshe spal?ja dej kva se bojo se spomnl no ....
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ja sej to,nevem kva se krneki zmislujejo no ..enkrat je blo tko..pol je blo drugac..tretjic je blo spet drugac..ja krneki..nakonc bojo prsl do ugotovitve d je blo vse namern narjen..nesreca pa to..ma sploh mi vec nc ne gre v glavo ..ni mi logicn sploh..
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
drezajo v osje gnezdo... tako rekoč... pa tut preveč si dovoljo... tle se pa krešata morala, vest... pa un fakin' zaslužek medijev!!
Dejte pustit človeka pr miru!
Pa tut če je kamionar kriv... a lahko kej nardimo?? Bolečina bo mogoč sam še večja... Toše bo pa še vedno 2m pod zemljo !!!!!!!!
Dejte pustit človeka pr miru!
Pa tut če je kamionar kriv... a lahko kej nardimo?? Bolečina bo mogoč sam še večja... Toše bo pa še vedno 2m pod zemljo !!!!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]