Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 06. Nov. 2007 0:27

NeGrA napisal/-a:ok un posnetek k je... k krsto čis zazoomirajo ne... no pa s te strani če gledaš je oče k ga držijo... na drugi strani pa prstopi andrijana... in k un tip odkrije uno rjuho pa k se fotr skloni, slišiš en ful tak glasen krik... aaaaaa... in pol kamera njo posname... :( ... kr mislm da so tošeta skor do prsi odkrili... sam je oče pa un folk pač lih tam stal... matr ej... čis so zazoomirali... :(

Samo ta posnetek je mene cist z tira vrgel, v srcu me je tako zabolelo ko sem videla njegove domace kako so stokali od bolecine, res je blo zelloooo zalostno vse skupaj. Se mene so soze polile... ;(
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 06. Nov. 2007 0:27

ja kje jst ne najdem teh linkov lahka kera pošlje sem gor to?

Aja kar se tiče nesreče sej men tud ni jasn blo na začetku sam lej če je bil kamion na desnem pasu in so oni od zadaj prišli naj bi se z desnim delom avtomobila zabili v levi zadnji del kamiona.In tu naj bi voznik uvidel in s sunkom obrnil volan v levo ter tako naj bi avto spolzel in se z desnim bokom zabil v ograjo.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 06. Nov. 2007 0:30

punce...
prevec analiziramo stvari, poslusamo komade, gledamo posnetke.. to ni dobro.. do zdej pred par dnevi samo njegove komade poslusala in jokala.. pol sm rekla .. "dosti je" .. je zalostno in vse samo je cas da grem naprej.. in mi je malo lazje.. tko da.. priporocam tudi vam to..

ko se to malo ohladi v meni bom spet gledala njegove koncerte, poslusala muziko, itd..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 06. Nov. 2007 0:32

ja mirella sej maš čis prou, mislm da je čas da gremo naprej in se ga spominjamo v lepem duhu, kar ne bo težko... tko da... naj počiva v miru in naj nas čuva!!! :angel:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 06. Nov. 2007 0:33

ker tko ko berem vase poste.. se meni spet postaja hudo... ITK BO VEDNO V NASEM SPOMINU.. mislim da ni potrebno da same sebe bediramo..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 06. Nov. 2007 5:54

Mene edino to v bed vrže, če gledam posnetke nesreče, pogreba ...
Če pa gledam spote, koncerte, al pa če tukaj kaj napišem, mi je pa samo lažje.

Oddaja z Nino Gajič, o kateri je blo prej govora.... ja, gledala sem jo, tisto s Tošem. Kolk sem se presmejala zraven! Ženska je bla čist odbita, svoje goste je sprašvala najbolj nore stvari, največkrat pa seveda o sexu. In se ful spomnim, k je tud u njega vrtala v to smer, ampak on je mel smisel za humor in k sta se dva taka najdla, je bil ta intervju čista odfukancija !!! Smejala sta se pa oba tolk, da noben ni mogu govort, in ko se je en mal zresnu, se je tadrug spet zasmeju in spet oba v krohot. Še sam je rekel, da tko ludega intervjuja še ni mel. Jaaaa, v njegovi hotelski sobi je blo to. Uf, kaj bi dala, da bi še enkrat to vidla!

Še en "vesel" prispevek
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=14661
pa na uni tadrugi slikci odspod, kaj je cukr ...
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 06. Nov. 2007 10:23

tko kokr sm ze prej rekla: tose je zihr neki vedu o mutnih poslih, kr je to ze prej prslo na dan oz. se je govorilo o tem. mozno, da je vse vedu, pa zarad kake pogodbe ni mogu stran, humanitarc je bil pa pomoje v vsakem primeru. ceprou, mi je ful cudn, kr ne glede na pogodbe, on bi jo lohk prjavu al karkol, ce bi mu blo tko bed. ma krneki to, pomoje bo vse prslo na dan in se skristaliziralo, sam cez cas...
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 06. Nov. 2007 10:24

ej pa kje je vidt na uni povezavi, da ga nesejo iz avta vn??
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Nov. 2007 10:29

*inkica* napisal/-a:
IZABELA napisal/-a:
Damyanchyka napisal/-a:Ka pa je blo z živo vadnov?Kaj je izjavla?

Živa Vadnov mislim, da se ni hotela okoristit na njegov račun. Se je parkrat srečala z njim in ga ima v zelo lepem spominu. Pa v oddaji Bonboniera na Papriki ga je gostila, ko je kuhal sarme, njami :)

Za Lady je izjavla:
" Spoznala sva se, ko je imel promocijo albuma v Levu in takrat sem ga predstavila publiki. Ves čas, ko je bil na odru, me je držal za roko, dokler ni začel peti. Bil je izjemno nežen fant, predvsem pa spontan in se nikoli ni pretvarjal, da je kdo drug. Za vsakega je imel dobro besedo, ne glede na to, ali je bil poznan ali anonimen človek. Ko je snemal videospot, sem imela zlomljeno roko, tako da nisem mogla iti. Nazadnje sem ga videla pri Marlenni. Ne vem, kaj naj rečem, saj še vedno ne morem verjeti, da ga ni več."

Ja, pri Marlenni, ko je bila skrita gostja, kako jo je bil vesel... Pa ko ji je poljubil roko im rekel: Živa, Živice...

Eno oddajo Adam in Eva sta mu Živa in Mark Žitnik posvetila, kjer je bla debata o usodi al nekaj takega, žal me ni bilo doma, pa sem ujela le na koncu ...

http://tux.kabi.si/si21.com/si21/news.php?id=43001
iii, poglejte kak lepo :love:
res je bil taki srček, kak jo je lepo za roko držal

ja sam to kar je ona povedala se mi ne zdi lih u takem kontekstu kukr anja rupel..če je sploh use res..
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 06. Nov. 2007 11:54

grossi napisal/-a:ej pa kje je vidt na uni povezavi, da ga nesejo iz avta vn??

ni vidt čis očitno... vsaj z unih slik ne... na eni sliki je vidt k je z voznikove strani slikano, pa ga un kao vleče vn, sam je vse črno, tok da ni vidno... na drugi je pa k ga dajo v prtlažnik druzga avta v rdečem nosilu, sam je tam že pokrit s črno vrečo i think... :?

če pa obstaja kak clip na to varianto, da so to snemali, pa ne vem... je pa blo omenjeno da obstaja! :?
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 06. Nov. 2007 12:02

aha, sm vidla, nism prej vidla, d so se naprej slike, k jih nism klikala pa povecvala. bed :-(
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 06. Nov. 2007 13:08

nekaj slikc iz Kruševa, iz groba

Lepše njegove slikce še nisem vidla, kot tista, ki jo ima na grobu

http://www.tosefanclubforum.com/viewtopic.php?f=8&t=557&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 06. Nov. 2007 14:12

Če se komu ne da registrirat je tukaj skupek slik s pokopališča...

Pot do Kruševa:

Slika Slika Slika

Parking pred pokopališčem in pogled na pokopališče (tretja slika):

Slika Slika Slika

Grob in okolica:

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 06. Nov. 2007 14:21

ojoj..kr solze so mi stopile u oci k sm gledala te slike z groba :( ...
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 06. Nov. 2007 14:21

ja sm si lihkar ogledala... žalostno ful :(

pa še video po pogrebu... bogi starši in ostala družina :( klik :( (kliknete nad tošetovo slikco)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov