Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 10:39

sam zasluzu je pa tud mastno :-) nism mogla verjet, k sm sla preracunat. sej vem, d gre tud za spote in vse, sam fak :-)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 10:44

ja in če je zaslužu?sej se je tud trudu za to, pa kolk je šele v dobrodelne namene dal denarja.Muislm da njegov dnar nima nobenga za brigat.Hvala bogu da je mel, da je lahko prej revni svoji družini, nudil ugodje.

pa ne verjamem da je vedu za vse te posle.že dost pove to da ni imel osnovnega zavarovanja :wink:
Itak vsak sam čaka zdej kaj bo natvezu :roll:
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 05. Nov. 2007 10:50

Se da kje vidt tist dokumentarec, ki je bil na TV Paprika?
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 10:58

ja, ce se ne smemo vmesavat v njegove finance, zakaj se pol veselo pogovarjamo o njegovi punci itd.? tko da, lepo prosm... nism rekla, da mu ne prvoscm al kej podobnega.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 11:06

ne sam na živce mi gre, ker se more vsak vtaknt v vsake finance in tole kar si spisala se je slišalo prov nekak grdo :?
Njegov denar je bil dost trdno prislužen, žrtvoval je veliko in še več zarad tega, daroval okoli in mislim, da ni nobene bojazni da bi on kuhal kakšne mutne posle, poleg tega pa res kolk je mel dnarja/kolk ga majo zdej in zadeve s tem povezane, se nas res ne tičejo.mene tud ne zanima tvoja plača ker me nima kej, tko naj nas tud Tošev denar ne zanima.In res še enkrat, hvalabogu da je nekej imel, da je nekej ustvaril in da je imel možnost komu kaj podariti.Dandanes je tole res težko težko doživet, ker je vedno več egoistov in vsak gleda samo na svojo mzolasto rit!! :roll:
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 11:20

lej sej tud stojan auer je ogromno dobrega naredu za slo in nase glasbenike, pa je utajil davke, enako pavaroti, itd., sej verjet tud on ni bil tko popoln, kot se nam zdi, pa ne gre za to, da zdej iscem njegove napake, sam napisala sm, kaj je en novinar izjavu in mozno je, da je on za to vedu. mu pa nism nikol ocitala pohlepnosti, itak da je bil ful humanitarc in tko. in tud ce bi bla jst glasbenica, se neb branla tega kesa, ceprou se mi zdi velik za 2 uri nastopanja. sam ocitn je folk pripravljen dat tok, jst bi tud dala za karto za njegov koncert. po frugi strani je pa tle se ogromn enih glasbenikov (predvsem iz juge), k tud tok racunajo, pa nit prblizn tok ne podarijo. in sm bla presenecena nad tem, kok dobr zasluzjo. sicr sm pa ze brala enkrat en clank o tem, kok glasbeniki iz bivse juge tle pokasirajo po 2x vec kakor nasi --. sam lepo prosm, da ne bo zdej debate o tem, kdo si vec zasluzi - nobenmu nic ne ocitam, tud jst dost vec poslusam nase juzne sosede kokr slovence. sm dalec od nacionalistke, ne me tko razumet :-)
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 05. Nov. 2007 11:25

Ni fora v tem da ne smemo tlele razpravljat o vsem mogočem.Vsak slaven človek je povezan z denarjem njegovimi dohodki,plačili itd...Šele po smrti take slavne osebe se vidi kakšni so ljudje na svetu.Mislim da bi lahko že prvi dan vedeli kaj vse bomo poslušali od takšnih do drugačnih zgodb.Sama bi rada izvedela resnico o vsem tem sodelovanju z Ljiljano ampak dejstvo je da ta resnica nikoli ne bo prava!Mi nismo imeli stika z njim in tako ne moremo vedeti kaj je res in kaj ne.Mislim pa da vsak ki je nad tabo torej tisti ki vodi tvoje finance lahko marsikej skuha.Ne trdim sedaj da Toše tega nebi vedel,mogoče je bil o tem seznanjen.To bi lahko izvedeli samo od njega in njegovih bližnjih a vendar o tem razglabljati se mi enostavno zdi brezveze.Dejstvo je da so tukaj razne pogodbe o sodelovanju ipd...A tako kot pravim lahko se pripravimo še na hujše novice.Toše naj počiva v miru!
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 05. Nov. 2007 11:25

Ka pa je blo z živo vadnov?Kaj je izjavla?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 11:34

grossi napisal/-a:lej sej tud stojan auer je ogromno dobrega naredu za slo in nase glasbenike, pa je utajil davke, enako pavaroti, itd., sej verjet tud on ni bil tko popoln, kot se nam zdi, pa ne gre za to, da zdej iscem njegove napake, sam napisala sm, kaj je en novinar izjavu in mozno je, da je on za to vedu. mu pa nism nikol ocitala pohlepnosti, itak da je bil ful humanitarc in tko. in tud ce bi bla jst glasbenica, se neb branla tega kesa, ceprou se mi zdi velik za 2 uri nastopanja. sam ocitn je folk pripravljen dat tok, jst bi tud dala za karto za njegov koncert. po frugi strani je pa tle se ogromn enih glasbenikov (predvsem iz juge), k tud tok racunajo, pa nit prblizn tok ne podarijo. in sm bla presenecena nad tem, kok dobr zasluzjo. sicr sm pa ze brala enkrat en clank o tem, kok glasbeniki iz bivse juge tle pokasirajo po 2x vec kakor nasi --. sam lepo prosm, da ne bo zdej debate o tem, kdo si vec zasluzi - nobenmu nic ne ocitam, tud jst dost vec poslusam nase juzne sosede kokr slovence. sm dalec od nacionalistke, ne me tko razumet :-)

ampak je razlika, Toše je takorekoč reševal življenja, kar se pa z auerjem nekak ne da primerjat!
Pa za Auerja smo že od nekdaj vedli, da ima neke sumljive posle na hrbtu, sam preklet dobro jih je skrival skos.
Lej, glasbeniki imajo pač svoje cene, tko kot majo vse storitve svoje cene.In tok kot je vreden tako ceno ma.Če je dober pevec bo mel veliko ceno, če je zanič, bo pel za jurja na celo noč.to pač ne moreš primerjat.
glede tega kolk slovenci manj računajo kot iz bivše juge se pa vidi v kvaliteti petja in povpraševanju :wink:
in o novinarjih pa res nebi zgubljala besed, mislim da novinar takih stvari ne more VEDET, lahko samo sklepa tko kot se mu zazdi v tisti buči.Vemo kok stvari je res pa kok ni :wink:
mene ne briga njegov dnar, mene ne briga nč.jst če bi kej, bi ga rada sam nazaj na noge :(
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 11:40

uni iz bivse juge dobijo vec, kr so bolj priljubljeni, kar ne pomen, da slovenci niso kvalitetni pevci... o zasluzkih pa lahko novinarji kar direktno zvejo, ko vidjo ksno pogodbo s ksnim lokalom, al pa ko jim pevec sam poslje svoj cenik oz. ponudbo. sam to ni vec tema o toseju...
sam hotla sm povedat, da noben ni popolen in da je mozno tud to, da je vedu za vse skupi. sej je vsakmu bedno dat za davke in ni jih mal, k jih utajijo. nism pa rekla, da je to zihr res. sma ugibam, tko kot ostali.
in kaj je zdej bolj intimno, to da govorimo o denarju, al o andrijani? mislm, da bi se pol tuki mogli pogovarjat strogo o njegovi glasbi, ce si bomo pol tko ocital vsako izjavo, pa debatiral, kaj je primerno, pa kaj ne.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 12:47

to o pevcih, kod je bolj kvalitetn in te zadeve je za v drugo temo.Vseeno pa pač vsak ma svoj cenik, ki se očitno zdi ljudem primeren.Saška tud miljon računa pa ma recimo skos zaseden urnik :wink: to je čist relativno...

poleg tega pa Andrijana je medijska osebnost, glede na to da se je tudi sama izpostavila javnosti kot športnica.In ne gre se tle za intimnost gre se zato, da mi gre na živce, če se nekdo vtikuje v zaslužek in denar drugih, ker to se res nikogar ne tiče, kot se nas ne tiče to al je bil Toše obrit po spolovilu in ali ima andrijana mzolje na riti :wink: Oboje je intima, ki nima nikogar za brigat, razen tistega kar nam predstavijo.Zaslužka pa ni predstavil Toše, ampak mediji, vprašanje če je številka sploh resnična :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 05. Nov. 2007 12:54

Meni se zdi ljubezensko življenje zvezd bolj intimna zadeva kot pa njihovi zaslužki. Sploh če gre za utaje davkov.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 12:57

whatever ... zdej sm se spomnla, d sm brala en intervju z njim, k so ga vprasal, kako komentira to, da nej bi bla ljiljana ful u dolgovih, sicr ni nc konkretnega odgovoru, razn to, da sta frenda in ji stoji ob strani, ampak mislm, da pol ocitn je mogu neki vedt o tem in o tem stekanju kesa na zasebn racun, ne vem no.
ta intervju je bil mislm da na enmu blogu, k je blo vec njegovih intervjujev gor, zihr je tuki na tem forumu povezava...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 12:59

in zdej si ga obtožila, da je utajil davke?Hja, tudi prav, meni se pa ne zdi.Dejstvo je da na tem svetu se očitno en prenese tega da nekdo nekej dobrega dela in prec nastopi gora foušije in zavisti iz vseh koncev, potem pa utaje davkov, kurbarija, varanje itd...
drugače pa kukr za koga, meni gre blazno na živce in je povpraševanje o mojem intimnem življenju kolk mam plače, kolk sem zaslužila itd. Ker ta denar sem pač nadelala jaz in nima nikogar brigat, kot tudi seveda ljubezensko oziroma spolno življenje, katero je bolj poglobljeno.Kakšne površinske zadeve me ne ganejo, ampak vse ima pač svojo mejo.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 13:15

a sm kje napisala, d jih je on utajil? sm sam napisala, da je mogoc vedu za to, da ga je ljiljana u drek potegnla. in rahlo mi gre na zivce, d ga nekateri obravnavajo, kor popolno bitje in trdijo, da ni sans, da je on karkoli naredu narobe. pa pejd prebrat vse moje poste, pa bos vidla, kok lepih stvari sm napisala o njem. sori, sam ne spadam vec med naivne osebke, ki mislijo, da zivijo v pravljici in izdali so me ze ljudje, ki sm jim zaupala. skratka, mislm, da na tem svetu ni nihce popoln, nism ga pa obtozla utaje davkov al pa napisala, da je bla to njegova ideja, kar pa se ne pomen, da za to ni vedu. ne pisi neumnosti, prosm. tuki gor ne sodelujem za to, da bi iskala njegove slabosti, ampak ker mi je bil ful vsec on in njegova glasba. ampak eni ocitn misljo, da je bil oh in sploh popoln in ne sme noben nc rect, niti pomislt, da bi on kej narobe naredu. ne mislm vec o tem debatirat, nism nobenga zalila al kej, sam ugibam, kaj je mogoc blo.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov