Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 04. Nov. 2007 21:41

ja velik je govoric jst upam da se bo poleglo
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 04. Nov. 2007 21:49

ja prou maš IZABELA .... to je bla zihr kšna fora al pa kar kol, d bi on lovil now wai.... če še za svojo punco ni meu skor nč časa zarad prezaposlenosti.....poj bi ši pa luvit :stupid: .... tko da ja se čist strinjam s tabo
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 04. Nov. 2007 22:03

blizuu tebe vedno bom ostal, ... moja drugi se prebuja s tabo nisi moja, vse izgleda kot da lažni so bili dnevi najini vsi... daleč je nebo ki nad mano zvezde šteje mislim da si tu da mineva čas hitreje nism se udav blizu tebe vedno bom ostal daleč je nebo hladni veter lomi veje nism se udal blzi tebe vedno bom ostal... kakor da je vse umrlo brez tebe daj prebudi me edina reci da je vse kot bilo je prej daleč je nebo ki nad mano zvezde šteje ..... kiks ne sledim več...okej... uživite se slišmo še kj jutr...
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 04. Nov. 2007 23:05

evo kaj "trdijo" >> klik
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 04. Nov. 2007 23:08

sunshyne napisal/-a:
linkica napisal/-a:se strinjam, da je bil res super clovek, ampak me pa zalosti, da se nekateri sedaj zelijo ali pa se okoriscajo s tem... :?

tudi mene to žalosti ampak pri vseh smrtih je tako.Vedno se najdejo hijene ki hočejo nato obogateti.Še hujše je če je človek slaven.

Ja teh je tudi cim vec se mi zdi. Sem listala malo po reviji Lady in zasledila komentar njegove slovenske menedzerke Nine Sever:

V zadnjem casu se je v nasih medijih pojavilo kar nekaj napol znanih Slovencev, ki se hvalijo, da so bili (skoraj) najboljsi prijatelji pokojnega Toseta Proeskega. Povsem jasno je da Tose ne more pocivati v miru, saj je kot znana osebnost zelo privlacna tema za pogovore. Zelo tezko spremljam kup neresnic, ki so se zacele pojavljati v medijih ravno tako ne morem verjeti, koliko "zelo dobrih prijateljic" se je nenadoma pojavilo z izjavami v medijih ali samo v pogovorih ob kavi. To so dekleta, ki so morda kdaj dobile od njega avtogram, sedaj pa zelijo tragedijo spreobrniti v svojo slavo. Zalostno in neokusno, tako od njih kot od medijev, ki to objavljajo. Kakor da ni dovolj mocno samo dejstvo, da se je zgodilo to, cesar v resnici nekateri sploh se nismo dojeli.

Samo jaz ne razumem teh ljudi res, kako so pohotni. Iz res tako hude tragedije, zelijo izcecati cim vec denarja. GROZA :angry:
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 04. Nov. 2007 23:10

fuck ej... kaj pa je temu folku? ne morš se z nečim hvalit pa bahat če tega nikol nisi meu... mislm kako lahko sploh to govorijo v primeru da ni res?? kje jim je vest, morala?? naj pustijo človeka, da u miru počiva... hjooo... :(
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 04. Nov. 2007 23:16

joo fak!!d jih ni sram :? ..kko loh kei tazga delajo??!
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 04. Nov. 2007 23:23

Aja pa se to pise:

Zelo je presenetljiva izjava Anje Rupel, da naj bi s Tosetom pripravljala slupno turnejo. Nam (Lady) je uspelo izvedeti, da Tose z Anjo ni bil v stiku vse od projekta Krajnje vreme in da je imel napovedane samostojne nastope v Mariboru, Celju in Novem mestu (plakati so bili ze pripravljeni za tisk), zato je precej nejasno kako je Anja nacrtovala turnejo z njim.

Naja kaj pa bi te potem se ona rada, da daje taksne izjave? :gruebel:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 04. Nov. 2007 23:29

ja, ampak zanima me na katere osebe je konkretno mislila Nina Sever?
Sem tudi jaz brala v Lady in Živa Vadnov je res lepo povedala, tudi Marlenna. No, pa tud Kumer.
Zasledila sem samo za dve osebi, da si nekaj zmišljujeta, to naj bi bla vizažistka Katja Fašink, ki se hvali, kakšni prijatelji so bli, ter Anja Rupel, ki je rekla, da so bili v dogovorih za skupno turnejo v decembru, Nina Sever pa pravi, da z Anjo niso bli nič v dogovoru.

Tole o Liljani se mi zdi pa kar res. Mater, ta baba ga je pa očitno res izkoriščala in še sam najbrž ni vedel!
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 04. Nov. 2007 23:40

Mene tudi zanima katere druge je se mela v mislih......hinavke.

Eh ta Liljana....ma nevem kako mu je lahko gledala v oci, a za hrbtom pa mu je kradla. Res ne najdem besed, skoda, skoda da tega Tose ni dozivel, me zanima kako bi reagiral. Da je ni stram....samo kako ji je zaupal, joj joj joj..... ;(
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Nov. 2007 1:03

Sj pomoje ni bila edina meneđerka, ki je kradla.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 05. Nov. 2007 4:14

Poglejte tole, ne morem verjet !!!

Uzamte mobitel v roke, pejte na meni Sporočila, na Ustvari novo, SMS, ter vklopte funkcijo T9. Potem pa napište TOŠE in vam se na ekranu izpiše UMRE :eek: :eek:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Nov. 2007 8:45

to tud jst ne morem verjet kako so se kar iz nekje najdl neki njegovi kolegi in znanci in kar vsi ki so bli neverjetno blizu Toši.Ma bulšit no :roll: Tisto Rupelco bi pa tud kr prtegnla, model je umru njej se je pa fajn zdelo, ker jo je en po desetih letih za intervju prosu, potem se gre pa še smejat :roll:
Men gre kr na kozlanje ko vse to gledam in berem.Mislm a se je folku scufal al kaj.
Vsi hočjo neki izmolzt iz njegove smrti, pa od trgovcev ki so začel prodajat šaro z njegovo podobo, pa do samopromopcije anje rupel, kr ene ž
ive vadnov in podobnih koz+suzano iz bb :roll: Mislm a se lahko človeka že pusti na miru pa naj počiva svoj večni mir, ne pa da se v grobu obrača.Že tko da v grobu obrača zarad une avše od njegove meneđerke, pol pa še vse to :? Če bi bla jst njegova mat bi sam kloftat začela po svetu vse koristolovce!
Ampak to rupelco bi pa res Slika
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Nov. 2007 8:56

IZABELA napisal/-a:Poglejte tole, ne morem verjet !!!

Uzamte mobitel v roke, pejte na meni Sporočila, na Ustvari novo, SMS, ter vklopte funkcijo T9. Potem pa napište TOŠE in vam se na ekranu izpiše UMRE :eek: :eek:

Sm šla probat in vidm, da je to res bolna fora ja. Groza :roll:
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Nov. 2007 10:36

nism sicr natancno prebrala tega clanka, sam nekje sm prebrala, d je en novinar izjavu, da je tose vedu za njene necedne posle.... mogoc se je pa tud on hotu iognt placvanju davkov?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov