Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
Gledam posnetke iz koncertov, poslusam njegove komade vsak dan, ne mine dan k nebi mislila nanga ampak se vedno nekak ne dojemam, da ga ni vec med nami...na posnetkih je se kako ziv... Jokam ne, ker enstavno ne morem vec...trudim se, da iz njegovih pesmi in njegovga glasu crpam neko pozitivno energijo in pocasi prebolevam to izgubo...
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ja.... jst že na radju nega slišm vsak dan vsaj desetkrat....
pol pa še najmnj stokrat na mojmu mp3-ju......
res mi je ušeč njegova muska... znam na pamer use njegove besedila vseh pesmi kar jih poznam... ja novih na žalost ne bo.... ampak je tud starih velik, velik priredb...
in on bo men zmeri best pevc 4 ever....
ta njegov talent je biu preprosto osupljiv..
te njegovi koncerti k so tud najbl žalostnga človeka na svetu spravl u dobro voljo...
tist njegov nasmeh, njegovo telo k je blo popolno...
njegova dobrosrčnost bi lohka ubjela ceu svet...
res je biu angel kt po mojem ni biu še nuben na temu svetu do zdej...
ampak je odšel, med zvezde...
in na nebu se zihr nekje nova zvezda...
njega ni več, negova muska, videospoti bojo pa ustal... in me spravljal u pozitivno energijo...
zmeri
pol pa še najmnj stokrat na mojmu mp3-ju......
res mi je ušeč njegova muska... znam na pamer use njegove besedila vseh pesmi kar jih poznam... ja novih na žalost ne bo.... ampak je tud starih velik, velik priredb...
in on bo men zmeri best pevc 4 ever....
ta njegov talent je biu preprosto osupljiv..
te njegovi koncerti k so tud najbl žalostnga človeka na svetu spravl u dobro voljo...
tist njegov nasmeh, njegovo telo k je blo popolno...
njegova dobrosrčnost bi lohka ubjela ceu svet...
res je biu angel kt po mojem ni biu še nuben na temu svetu do zdej...
ampak je odšel, med zvezde...
in na nebu se zihr nekje nova zvezda...
njega ni več, negova muska, videospoti bojo pa ustal... in me spravljal u pozitivno energijo...
zmeri
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jaz pa sem nekje prebrala, da je bil velik ljubitelj živali, v drugem članku pa vidim sliko na kateri stoji ob avtu na čigar "havbi" je truplo divje svinje. Meni to ne gre skupaj in to mu zelo zamerim. Ljubitelj lova... Čisto z drugimi očmi ga zdaj vidim, pač mam taka stališča...
-
usak ma svojo psihiatrijo ja...
moja je recmo ta uživam u grozlovkah- pa čeprou sm ženska, no pa še velik jih je... sam ne bi zdej u tem
sej ma usak rd živali tud Toše jih je meu nč bat...
moja je recmo ta uživam u grozlovkah- pa čeprou sm ženska, no pa še velik jih je... sam ne bi zdej u tem
sej ma usak rd živali tud Toše jih je meu nč bat...
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
linkica napisal/-a:se strinjam, da je bil res super clovek, ampak me pa zalosti, da se nekateri sedaj zelijo ali pa se okoriscajo s tem...
tudi mene to žalosti ampak pri vseh smrtih je tako.Vedno se najdejo hijene ki hočejo nato obogateti.Še hujše je če je človek slaven.
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
sunshyne napisal/-a:linkica napisal/-a:se strinjam, da je bil res super clovek, ampak me pa zalosti, da se nekateri sedaj zelijo ali pa se okoriscajo s tem...
tudi mene to žalosti ampak pri vseh smrtih je tako.Vedno se najdejo hijene ki hočejo nato obogateti.Še hujše je če je človek slaven.
mas prov ja
..pa kar mene se moti oz.me razjezi..so nekateri komentarji pod clanki v katerih pisejo o tosetu..npr. na 24ur..joj,k me je kr sram u tistem trenutku k berem take bedne komentarje ..
-
da se strinjam....
eni dobesedno ne žalujejo za človekom, okej sej jst tud nam žalvala za usakmu k bo umru ane...
sam use en, nej ga pa pol ne žaljo, ne pluvajo pa na sploh o njem ne govorijo nč, zato k če bi karkol udprl goflo bi neki nesramga rekl... če pa že kj rečejo pa to nej ne bo zajbancija..
zato k bom enkat na enmu forumu sam znorela če bom še kej vidla čez kšno dobrosrčno, nažalost mrtvo osebo napisan...
in mislm d je boli d se začčnejo ljudje lepo ubnašat do smrti ljudi, k če bom jst znorela ceumu svetu nav dobr ne sam unmu forumu...
k take stavari me pa res razjezijo....
eni dobesedno ne žalujejo za človekom, okej sej jst tud nam žalvala za usakmu k bo umru ane...
sam use en, nej ga pa pol ne žaljo, ne pluvajo pa na sploh o njem ne govorijo nč, zato k če bi karkol udprl goflo bi neki nesramga rekl... če pa že kj rečejo pa to nej ne bo zajbancija..
zato k bom enkat na enmu forumu sam znorela če bom še kej vidla čez kšno dobrosrčno, nažalost mrtvo osebo napisan...
in mislm d je boli d se začčnejo ljudje lepo ubnašat do smrti ljudi, k če bom jst znorela ceumu svetu nav dobr ne sam unmu forumu...
k take stavari me pa res razjezijo....
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
mene tud ja..eni sploh nimajo nobenga spostovanja,pa take scene pisejo..ce jih kej mot nej sploh ne pisejo pod tiste teme al clanke al karkol..al pa nej bojo vsaj spostljivi do mrtve osebe ..
& bla bla..np
& bla bla..np
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Kar se tiče komentarjev na 24.ur al pa kje drugje, brez skrbi, pojavljajo se primitivci ob vsaki novici, pa naj gre to za politiko, gospodarstvo, glasbo ... Jih sploh ne berem.
Glede tiste slike z lovci pa tko: bogve, ob kakšni priložnosti se je tip slučajno slikal zraven, potem pa morjo v cajtngih itak dat čim bolj senzacionalen podnapis. Itak ja, še za svoje najbližje je mel komaj kaj cajta, ampak on je rajš vzel puško, pa šel v gozd živali strelat. Malo morgen.
Pr teh cajtngih pa vse z rezervo jemljem, ker v zadnjem cajtu sem si jih nabavla kar nekaj- slovenskih, hrvaških, makedonskih. Eni pišejo npr., da je njegov telefon pa laptop s kraja nesreče odnesla Liljana, drugi da policija... Eni, da Liljane ni blo na pogrebu, niti sožalja svojcem izrazla, drugi da je na pogrebu padla v nezavest.... Pa konc koncev tista zgodba, da svak ne pusti Andrijani v hišo, za kar so se drug dan opravičl, da ne drži ....
Tko da tud to o lovu- larifari
Al pa tale naslov čist zmaga: na naslovnici Toše z eno bejbo, zraven pa napis Mali ali tehničar, govora je pa seveda o tehniki petja, da ne bi katera na kaj drugega pomislila
Video o tem, iz naftalina potegnjen, meni včasih malo zvok šteka, včasih pa dela ok
http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3062376&show_media=16068509
Glede tiste slike z lovci pa tko: bogve, ob kakšni priložnosti se je tip slučajno slikal zraven, potem pa morjo v cajtngih itak dat čim bolj senzacionalen podnapis. Itak ja, še za svoje najbližje je mel komaj kaj cajta, ampak on je rajš vzel puško, pa šel v gozd živali strelat. Malo morgen.
Pr teh cajtngih pa vse z rezervo jemljem, ker v zadnjem cajtu sem si jih nabavla kar nekaj- slovenskih, hrvaških, makedonskih. Eni pišejo npr., da je njegov telefon pa laptop s kraja nesreče odnesla Liljana, drugi da policija... Eni, da Liljane ni blo na pogrebu, niti sožalja svojcem izrazla, drugi da je na pogrebu padla v nezavest.... Pa konc koncev tista zgodba, da svak ne pusti Andrijani v hišo, za kar so se drug dan opravičl, da ne drži ....
Tko da tud to o lovu- larifari
Al pa tale naslov čist zmaga: na naslovnici Toše z eno bejbo, zraven pa napis Mali ali tehničar, govora je pa seveda o tehniki petja, da ne bi katera na kaj drugega pomislila
Video o tem, iz naftalina potegnjen, meni včasih malo zvok šteka, včasih pa dela ok
http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3062376&show_media=16068509
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov