Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 03. Nov. 2007 3:28

js sm tud tisto vidla od njegove menedzerke k je skup padla takt k so negovo krsto prpelal :? ...jooo tud js vsak dan gledam njegove posnetke,evo,zdele ponoc sm se zbudla,skoz mislem nanga :( ..kr nemorm dojet da ga vec ni :? :? .....
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 03. Nov. 2007 11:35

ja tist sm vidla z ljiljano sej ji je res mogl bit hudo(tud njej).ja jst pa skoz pesmi od njega vrtim!
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 03. Nov. 2007 11:41

ma jst tud..ze 1 mesc skoz sam njegove komade poslusam..pa se jih sploh nemorm naposlusat..to ma pa take lepe komade da se jih sploh nemors nikol navelicat :) vsaj jst ne..
Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 03. Nov. 2007 12:18

sunshyne napisal/-a:
IZABELA napisal/-a:ja, jst mam tud dons abonma med njegovimi spoti. U bistvu mam prvič po tem tragičnem dogodku zares čas, da si vse pogledam. Če gledam, kako veselo poje in skače, pozabim, da ga ni.
Un posnetek, zvezdnato nebo... res noro! S koncerta 10 dni pred smrtjo.

Sem pa prej najdla ne vem kje na netu še en video, k je mogu bit posnet takoj po nesreči, ker je odzun še čist tema, pa je gor Liljana k ful joče in se vid, da bo glih skup zlezla, zraven pa en tip nese Tošeta v naročju v mrliški kombi :eek: :eek: in vse to ful od bliz, wwwaaaaa, nisem mogla verjet !

kje si to najdla?

mene tudi zanima, kje si ta posnetek našla!?!
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 03. Nov. 2007 12:24

*AngeL* napisal/-a:js sm tud tisto vidla od njegove menedzerke k je skup padla takt k so negovo krsto prpelal :? ...jooo tud js vsak dan gledam njegove posnetke,evo,zdele ponoc sm se zbudla,skoz mislem nanga :( ..kr nemorm dojet da ga vec ni :? :? .....

punce, brez zamere, jaz sem ga tudi oboževala in mi je njegova glasba še vedno všeč, celo vedno bolj... ampak a se vam ne zdi, da malo pretiravate?
saj življenje gre dalje, al kaj...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 03. Nov. 2007 12:30

mene je njegova smrt ful przadela..clo bolj kot sm pricakovala da mi bo hudo..in ne..ne morem dojet da ga ni vec..a je to ful narobe al kaj?
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 03. Nov. 2007 12:43

*AngeL* napisal/-a:mene je njegova smrt ful przadela..clo bolj kot sm pricakovala da mi bo hudo..in ne..ne morem dojet da ga ni vec..a je to ful narobe al kaj?

Tud z mano je isto..če je tko potem sva že dve s katerima je neki narobe.. :roll:
petrolea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a petrolea » 03. Nov. 2007 12:51

Mah, ko bo umrl kakšen zvezdnik, ki bo njim všeč, bo pa z njimi isto. Lahko je zdj govort...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 03. Nov. 2007 12:55

jah sej to..lahko je govort,tezje je pa narest..
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 03. Nov. 2007 12:56

bla bla napisal/-a:
*AngeL* napisal/-a:mene je njegova smrt ful przadela..clo bolj kot sm pricakovala da mi bo hudo..in ne..ne morem dojet da ga ni vec..a je to ful narobe al kaj?

Tud z mano je isto..če je tko potem sva že dve s katerima je neki narobe.. :roll:

Pol je tud z mano neki, sam mi je pa čiiist popolnoma ravno kaj si folk misl... Men je pač ful težko, k njega ni več, nikol več ne bom slišala njegovga glasu u živo, novga komada in žalujem za njim, močno. ;( Vedno bom poslušala njegove komade, ker so mi najlepši in jih poje najboljši pevec na svetu in če mi kdorkoli kdaj kj pisne slučajn... sam si ne upajo :)
Če pa koga moti, kaj punce pišejo/mo oz. žalujemo pa nj pač ne berejo več te teme, a je to tak problem no!
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
KittyKiss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KittyKiss » 03. Nov. 2007 12:59

Upam da vas smrt bližnjega nebo pahnla v samomor, če vas njegova smrt tok muči, da nmorte spat še po dveh tednih..Mislm sej..žalujete razumem, sam mičkn pretiravanja pa le je..
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 03. Nov. 2007 13:09

KittyKiss napisal/-a:Upam da vas smrt bližnjega nebo pahnla v samomor, če vas njegova smrt tok muči, da nmorte spat še po dveh tednih..Mislm sej..žalujete razumem, sam mičkn pretiravanja pa le je..

Veš kaj ti se kar delaj norca iz teh stvari.Mislim kako si lahko taka?Da nas nav smrt bližnjega pahnila v samomor????Ženska jst sm pred kratkim zgubila pet domačih LJUDI v roku treh mesecev!!!Zavedam se da more življenje iti dalje,da moraš dvigniti glavo v teh težkih trenutkih in nadaljevati življenje.In ne smrt mojih najbližjih me ni pahnila v samomor prav tako me tudi Tošetova smrt ne bo pahnila v te vode.Ampak žalujemo lahko na kakršnkoli način,zato je odprt tudi forum kjer bolečino prenašamo s pogovorom ja?Če ti pa kaj ni všeč pa ne piši na ta forum!Pretiravanje gor ali dol zame tega ni.In ne se zajebavat iz takšnih stvari!!!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 03. Nov. 2007 14:10

jst res ne razumem deklet ki tukaj gor pišejo takšne komentarje.Če jim kaj ni všeč naj odprejo drugo temo in nas pustijo pri miru!!!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 03. Nov. 2007 14:37

KittyKiss napisal/-a:Upam da vas smrt bližnjega nebo pahnla v samomor, če vas njegova smrt tok muči, da nmorte spat še po dveh tednih..Mislm sej..žalujete razumem, sam mičkn pretiravanja pa le je..

Čez nekaj mesecev tema tako ne bo več aktualna :wink:
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 03. Nov. 2007 14:40

sunshyne napisal/-a:jst res ne razumem deklet ki tukaj gor pišejo takšne komentarje.Če jim kaj ni všeč naj odprejo drugo temo in nas pustijo pri miru!!!

ja sam res no..pa kaj pol ce poslusam njegove komade po cele dneve?pa kaj pol ce ne morem dojet da ga ni vec?pa kaj pol ce mi je hudo?! in zdej,ce mi je ze zarad njega tok hudo bom pa ob smrti nekoga bliznjega nardila samomor al kaj? ma halo no :? ..nevem zakaj morjo nekateri skoz ene pripombe met cez vse kar punce kle napisejo/napisemo :?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov