Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ja to Tošetov slog... to hočem ja
- petrolea
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
Tlele je komad luštkan:
http://www.youtube.com/watch?v=QfOooIaTGW0
http://www.youtube.com/watch?v=QfOooIaTGW0
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
so close,no matter how far......
to sm ze vidla ja..res ql.. dajte da napravimo zvezdeno nebo.. ajoj ..
http://www.youtube.com/watch?v=17XG7x3ufv0
al pa kle k tega fantka drzi ..res dobr..
to sm ze vidla ja..res ql.. dajte da napravimo zvezdeno nebo.. ajoj ..
http://www.youtube.com/watch?v=17XG7x3ufv0
al pa kle k tega fantka drzi ..res dobr..
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
Mayflower* napisal/-a:
Drugo mnenje pa je, da je punca res prizadeta, ker ga je res ljubila in bi rada svetu pokazala kakšen je bil in dokazala da jo je imel rad ... hm? ne vem pa zakaj misle, da se mora dokazovati svetu in zakaj misle, da ljudje morajo vedeti o njegovih smsih ... čudno pa je tudi to, da ni rekla niti ene slabe stvari o njem ... ?
to lahko razume le kdo, ki je imel podobno izkušnjo. ko je men umrla mama, sm hotla tut naenkrat celemu svetu povedat vse, kar je blo lepih spominov nanjo. če sem o njej govorila, mi je bilo lažje. tako da mislim, da je adrijana naredila isto, poleg tega pa saj ste prebrale, čisto konec od bolečine pa še na pomirjevalih. to da pa ni rekla nobene slabe stvari o njem....kaj ti bi o svojem fantu npr. če bi ti umrl, govorila slabo??a ona ga naj zdej tam kr začne šimfat??halo, človek je umrl!rada ga je mela! po moje ji na kraj pameti ne pade da bi ga šimfala!!!!
OT mayflower, a je možno da nehaš uporablat tist svoj ona "misle" in jaz "mislem"? če bi se dalo,ful me moti. tko kot če kdo govori midve "greme, jeme, hočeme", ker je kr neki. OT
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
babe jst mam spet psihični napad... imenuje se: Toše is gone 4 ever......
krizzaaaa zakaj on zakkkaajjj onnn??????, prokleto zakva obstajajo avtomobili če le teh ne bi blo se ne bi mugu s tistmu svojmu sopotnikam ured nekam zabit kr u eno ograjo k nam je Tošeta uzela....
ka pravte d bi use ugraje porušl a? poj se nav mugu več nuben zarad drsanja ob ograjo ubit
dobr sej vem d mi je zdele čist sam ok. ni ga več pa pika ni vejce pika je. pa princese dijane tud ni več ... majke jst se grem zdele med tošetove spote zabunkirat do jutra
krizzaaaa zakaj on zakkkaajjj onnn??????, prokleto zakva obstajajo avtomobili če le teh ne bi blo se ne bi mugu s tistmu svojmu sopotnikam ured nekam zabit kr u eno ograjo k nam je Tošeta uzela....
ka pravte d bi use ugraje porušl a? poj se nav mugu več nuben zarad drsanja ob ograjo ubit
dobr sej vem d mi je zdele čist sam ok. ni ga več pa pika ni vejce pika je. pa princese dijane tud ni več ... majke jst se grem zdele med tošetove spote zabunkirat do jutra
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
ja, jst mam tud dons abonma med njegovimi spoti. U bistvu mam prvič po tem tragičnem dogodku zares čas, da si vse pogledam. Če gledam, kako veselo poje in skače, pozabim, da ga ni.
Un posnetek, zvezdnato nebo... res noro! S koncerta 10 dni pred smrtjo.
Sem pa prej najdla ne vem kje na netu še en video, k je mogu bit posnet takoj po nesreči, ker je odzun še čist tema, pa je gor Liljana k ful joče in se vid, da bo glih skup zlezla.
Sem pa prej najdla ne vem kje na netu še en video, k je mogu bit posnet takoj po nesreči, ker je odzun še čist tema, pa je gor Liljana k ful joče in se vid, da bo glih skup zlezla.
Zadnjič spremenil IZABELA, dne 03. Nov. 2007 0:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
IZABELA napisal/-a:ja, jst mam tud dons abonma med njegovimi spoti. U bistvu mam prvič po tem tragičnem dogodku zares čas, da si vse pogledam. Če gledam, kako veselo poje in skače, pozabim, da ga ni.
Sem pa prej najdla ne vem kje na netu še en video, k je mogu bit posnet takoj po nesreči, ker je odzun še čist tema, pa je gor Liljana k ful joče in se vid, da bo glih skup zlezla, zraven pa en tip nese Tošeta v naročju v mrliški kombi in vse to ful od bliz, wwwaaaaa, nisem mogla verjet !
kje si to najdla?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
ma to sem js gledala prenos direkt na dnevniku je blo na hrvaski televiziji.. kako so krsto peljal na vojaski helikopter.. una pa je padla dol.. krneki
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov