Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Vsak dan prebiram komentarje ne samo tule ampak tudi na vseh drugih portalih in resnično si ne morem predstavljati kaj sedaj doživljajo starši,sestra,Andrijana,prijatelji,sorodniki od Tošeta.Že mene je ta izguba močno prizadela joj resnično se lahko samo prašam Bog zakaj si to naredil?Andrijana je meni zelo simpatična,pozitivna osebnost in nikoli nisem pomislila o njej nič slabega.Nevem kaj gre nekaterim tako v nos to da je dan po pogrebu dala intervju.Sama je povedala da je izgubila vse in nima več kaj za izgubiti.Pač je povedala kar ji je ležalo na srcu in tako delila svoje življenje z mediji kateri pa so totalna polomija.Ne razumem kako so lahko na svetu take hijene(mediji)kaj resnično nimajo niti kančka srca?Kako hudiča se ne morejo umakniti vsaj za mesec,dva pred starši,Andrijano,... da se ta bolečina poleže(kajti izginila nikoli ne bo).Ok saj razumem da je to njihov posel tako si služijo denar ampak to je šlo preko meje.Andrijana je pretresena in sigurno je še vedno v šoku sam Bog ve če se bo resnično kdaj pobrala(prav tako družina).
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
Js ne razumem kko loh novinarji glih v najtezjih trenutkih rinejo v Andrijano in Toshevo druzino fak ej,nej jih pustijo pr mir,vsaj zdej..pa lih sm brala zdele tiste komentarje pod intervjujom..jooo..kko loh tak folk obstaja,da sam slabo hoce ...ena je napisala dol,da se je Andrijana zlagala da ga ne bo nikol prebolela..ja halo noo..se jst ga ne bom nikol pozabla,k mi je biu najbolsa oseba evr,kva sele ona ..se jst jokam ce ga kje na netu na kksnem posnetku vidm,kok more bit sele njej tezko..pol pa folk take nesramne komentarje pise ..nikol nam tega stekala..
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 109143.php
Ta Ljiljana pa se sam okorišča, da je ni sram!
Me pa zanima a Tošetov album v angleškem jeziku bo kljub njegovi smrti izdan? Tako vsaj piše, na zgoraj navedeni strani!
Ta Ljiljana pa se sam okorišča, da je ni sram!
Me pa zanima a Tošetov album v angleškem jeziku bo kljub njegovi smrti izdan? Tako vsaj piše, na zgoraj navedeni strani!
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
po mojem bojo pritiskali sponzorji in podobni, ki hočejo še zadnji denar izstisnit... sram jih bilo
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
se pravi če ma ženska čez ene 8 let k preboli, resnga tipa, pol tošeta ni mela rada....ok...neumno....ženske res nimajo možganovsugar_Neza napisal/-a:ja ne čist sm znorela k sm brala en forum na en drug spletn stran k so tm pomoje d ene 100 letne babe čvekale d zdej bi se razvidelo d adrijana tošeta ni mela rada če se še enkat zaljubi..... kr neki... ČE JI JE BIU PA VS SVET
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ja ene jih mamo , pa mislm d lohka štejem sm use babnce s tegale foruma... a kej veste a je tony že posneu pesem u spomin na Tošeta.... pa če ma kera saj njen besediu k sm nek vidla d ste govorile od te pesmce.....
k po resnic eden jo ziher bo če jo je še eden u Slovenij posnev za nejca z bepop.... pa on ni biv tok znan..... tko de če je za Tošeta nav Tony edn jo gotou bo.... sicr ga bojo vrjetn pol eni pluval d mu gre za zaslužek... sam pomoje bo šlo unmu bl za to d bi svet vedu kok je Toše dau svetu ne pa za keš...
k po resnic eden jo ziher bo če jo je še eden u Slovenij posnev za nejca z bepop.... pa on ni biv tok znan..... tko de če je za Tošeta nav Tony edn jo gotou bo.... sicr ga bojo vrjetn pol eni pluval d mu gre za zaslužek... sam pomoje bo šlo unmu bl za to d bi svet vedu kok je Toše dau svetu ne pa za keš...
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ja sei to ja..zihr se bo ksn najdu k bo spet kej pametn pa ksne bedarije pisu ..besedil od te pesmi sm pa js ze zadnc prlimala sm,loh jo pa se 1x da se navs tok matrala z iskanjem nazaj ..
Pesna od Tony Cetinski za Tose:
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći,
pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni
i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja?
Neka mi Bog otvori oči,
neka mi nebo pojača sluh
da čujem te i vidim
u svakom snu
A ti?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,
a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona?
Na jastuku leži. U nebo gleda,
sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima
Pesna od Tony Cetinski za Tose:
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći,
pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni
i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja?
Neka mi Bog otvori oči,
neka mi nebo pojača sluh
da čujem te i vidim
u svakom snu
A ti?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,
a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona?
Na jastuku leži. U nebo gleda,
sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima
-
o res je lep!!!....
svaka čast tonyu k je tako lepo pesmco napisu!
svaka čast tonyu k je tako lepo pesmco napisu!
-
možn d je to tale pesm sam je niti slučajno ne poje tony cetinski....
tale je že ena k je u negov spomin.... rap izvedba... kaj vse bojo posnel:
http://www.youtube.com/watch?v=AQjgkvUbWg8
tale je že ena k je u negov spomin.... rap izvedba... kaj vse bojo posnel:
http://www.youtube.com/watch?v=AQjgkvUbWg8
-
pesna za Toše je naslov te.... sam to ni una od Tonya pa vrjamem d bo una lepša čeprou je tud ta dost lepa.... k pomoje je tole en fnt k mu je Toše rešu živlene nism pa sure
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov