Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 01. Nov. 2007 13:17

o ja... tega sm pa vidla na Pink k so mislm da na dan smrti al en dan kasnej predvajali pač ta koncert... in sm nekok loh zadnjih 10min ujela... in k je to izjavu, da bo živel še 10 let dlje... te kr zvije ...
js sam upam, da se bo to z mediji pomirilo... tošeta žal več ni, naj družina, bližnji in prijatelji to prebolijo...
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 01. Nov. 2007 13:29

tud js sm napisala d ga je po mojem mela res rada in ni bla z njim sam zarad kesha..ampak kokr pisejo mediji..to je pa druga ja..mislm d kle ni nobena nc grdga napisala prot andrijani & tud nevem zakaj bi,ce je ne poznamo..ce kdo blati,so to mediji..in se mi ful ne zdi kul to..toshe je biu najbolsi in bo to ostal za zmeri!
Uporabniški avatar
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a gisele » 01. Nov. 2007 13:31

a je katera tko dobra da bi mi na ZS poslala njegov kumad Moja, ker ga nikjer ne najdem..oz tud možno da ne znam prav iskat.
hvala :)
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 01. Nov. 2007 14:13

IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 01. Nov. 2007 14:42

http://www.nacional.hr/articles/view/39065/32/

no, tu se nahaja celotni intervju z Andrijano. Prejšnji teden so ga objavili samo del na netu, celoten je bil le v tiskani izdaji, zdaj ko so pa vse revije razprodane, so pa tudi na net celotnega dali.
Tudi mene je kar stisnilo pri srcu, ko sem videla, kako lahko nekomu pride na misel, da se zdaj ona hoče okoristit, da intervju je itak dala zarad keša, da je tko al tko bla z njim samo zarad keša ...

Že uvodni del me je pahnil v žalost, saj se vidi, da ženska neizmerno trpi. Ga kar citiram :
Napomenimo, da je ovaj razgovor tekao vrlo teško i polako, jer je Andrijana cijelo vrijeme plakala, bila je potpuno odsutna i vrlo teško je skladala rečenice. Bila je vrlo usporena od injekcija za smirenje, a na ragovor je pristala, jer, kako kaže, ionako nema više što izgubiti:" Izgubila sam sve što sam imala. Sad je ionako sve svejedno."

Vprašanje, če se sploh zaveda, kaj je naredila. Poleg vsega šoka je še pod vplivom pomirjeval, zato so reakcije v takih okoliščinah nepredvidljive. Novinarji pa so grdo izkoristili njeno stisko.

To, da ga je imela resnično rada, se vidi tudi iz tega intervjuja, saj se lepi spomini kar trgajo iz nje. Zadnja dva dneva pred smrtjo pa je označila za najlepša dva v njenem življenju, čeprav bi pred to tragedijo verjetno rekla, da sta bila lepa, kot mnogo drugih z njim... Za najlepši dan pa bi morda izbrala tistega, ko sta se spoznala, ali pa kaj podobnega ...

In še tole me je zelo ganilo v tem intervjuju, ko je rekla :" O Bože, zašto si mi ga uzeo... Ja još uvijek ne vjerujem, da ga nema. Kako ću živjeti sad bez njega? Bio mi je sve na svjetu."

Še bolj tragično pa je tole:" Voljela bih da sam umrla s njim. Ne znam što ću dalje."

Na njenem mestu jaz niti ne bi hotela dalje... Upam, da ona drugače razmišlja ...
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 01. Nov. 2007 14:54

Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 01. Nov. 2007 15:32

brez dvoma ga je andrijana res mela rada..sploh si ne morem predstavlat kok ji more bit tezko :( ..men bi se strgal ce bi bla na njenmu mestu..kokr je rekla da je hotla da bi tud ona umrla z njim..ce bi bla js na njenem mestu bi si pomoje kej nrdila :( ..ampak usaka cast,nej bo mocna,more bit! k sm brala ta intervju me je kr stiskal pr srcu..kr solzne oci sm dobila..pol pa preberem en komentar dol..k je ena napisala d je vse to zlagan,d ni nc res..fak..kko je lohka en folk tak?! andrijani je ze tko tezko,tko kot njegovi druzini,pol pa nekateri se take komente pisejo :? brezveze,res..zalostn d je mogl bit tko & d ju je usoda locla na tak krut nacin :? .. & da nam je vzela njega..
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 01. Nov. 2007 17:52

ene babe Adrijano sam upravlajo k so ji ble Tošeta fouž :motz: .... tko da Adrijana je vrjetn mela Tošeta najraj na svetu pa kr na vod pa na dreku čutm d še zdej joka za nemu, in d do konca nenga lajfa nav miniu en dan k ne bi pomisla nanga......

če bo ženska čez leta dubila drucga... ja pa kai pol, če bi biv Toše še živ bi bla z nemu ceu živlene, in tud če bo dubla drucga si lohka to razlagamo kt to d ga hoče sam še mau bl prebolet k ga zgleda na drug način ne more...

res nevem zakaj jo zdej eni obrekujejo k ji je fnt umru na zelo krut način, tega vrjetn ni vesela haloo zih ga je mela rada k u ljubezni se gre za ljubezen ne pa za denar in če ga ne bi mela rada bi ga pstila---- A NI RES?...

sam še zdej mi ne gre u glavo zakva je mugu umret glih Toše.... ta srček :cry:
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 18:17

kera je pa napisala, da ji ne privosci, da bi se spet zaljubila? jst recmo sm napisala ravno obratno - da ji privoscim, ceprav mislim, da je to zlo tezko oz. da bo rabla velik casa in verjetn vse primerjala z njim, k je bil res dobr clovk. ne vem, a ne znate brat al kaj je fora, da pol govorite, da pisemo svinjarije. ce sm kej spregledala,se opravicujm, sam ne vem, da bi kera napisala, da je karkoli narobe, ce se se kdaj zaljubi.
to, da obstaja folk, k zavida, pa ni nc novga, sam mislm, da je vecina njegovih obozevalk vedla, da ne bo nikol z njim...
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 18:32

na tem predzadnem posnetku sm ga pa prvic vidla brez brade :-) bolj mi je bil vsec z brado. brez ga sploh neb takoj prepoznala :_)
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunnydayka » 01. Nov. 2007 18:43

IZABELA napisal/-a:http://www.nacional.hr/articles/view/39065/32/

no, tu se nahaja celotni intervju z Andrijano. Prejšnji teden so ga objavili samo del na netu, celoten je bil le v tiskani izdaji, zdaj ko so pa vse revije razprodane, so pa tudi na net celotnega dali.
Tudi mene je kar stisnilo pri srcu, ko sem videla, kako lahko nekomu pride na misel, da se zdaj ona hoče okoristit, da intervju je itak dala zarad keša, da je tko al tko bla z njim samo zarad keša ...

Že uvodni del me je pahnil v žalost, saj se vidi, da ženska neizmerno trpi. Ga kar citiram :
Napomenimo, da je ovaj razgovor tekao vrlo teško i polako, jer je Andrijana cijelo vrijeme plakala, bila je potpuno odsutna i vrlo teško je skladala rečenice. Bila je vrlo usporena od injekcija za smirenje, a na ragovor je pristala, jer, kako kaže, ionako nema više što izgubiti:" Izgubila sam sve što sam imala. Sad je ionako sve svejedno."

Vprašanje, če se sploh zaveda, kaj je naredila. Poleg vsega šoka je še pod vplivom pomirjeval, zato so reakcije v takih okoliščinah nepredvidljive. Novinarji pa so grdo izkoristili njeno stisko.

To, da ga je imela resnično rada, se vidi tudi iz tega intervjuja, saj se lepi spomini kar trgajo iz nje. Zadnja dva dneva pred smrtjo pa je označila za najlepša dva v njenem življenju, čeprav bi pred to tragedijo verjetno rekla, da sta bila lepa, kot mnogo drugih z njim... Za najlepši dan pa bi morda izbrala tistega, ko sta se spoznala, ali pa kaj podobnega ...

In še tole me je zelo ganilo v tem intervjuju, ko je rekla :" O Bože, zašto si mi ga uzeo... Ja još uvijek ne vjerujem, da ga nema. Kako ću živjeti sad bez njega? Bio mi je sve na svjetu."

Še bolj tragično pa je tole:" Voljela bih da sam umrla s njim. Ne znam što ću dalje."

Na njenem mestu jaz niti ne bi hotela dalje... Upam, da ona drugače razmišlja ...
omg....k sm tole prebrala...ful mi je žou zanjo..vid se da ji je res biu use..upam da se bo pobrala..pozabit ga itq ne bo mogla
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 01. Nov. 2007 18:52

ja ne čist sm znorela k sm brala en forum na en drug spletn stran k so tm pomoje d ene 100 letne babe čvekale d zdej bi se razvidelo d adrijana tošeta ni mela rada če se še enkat zaljubi..... kr neki... ČE JI JE BIU PA VS SVET
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 21:12

aja, haha, krneki jao. sovrazm stare babnce, mam velik izkusenj z njimi in njihovim opravljanjem, pa pojma nimajo. enkrat se bo ze pobrala, v bliznji prihodnosti pa sigurn ne. sam k mas enkrat tazga fanta.... uf, tezko je boljsega najt.
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 01. Nov. 2007 21:25

da.... majke če še jst jokam za nemu kt dž če gledam kšn posnetek prou un r.i.p toše k so slike not pa diaproekcija... kok more šele ona....boga...
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 01. Nov. 2007 21:34

ja res je... jst sm bla sokirana sama nad sabo, kok mi je blo hudo, kaj sele njej. sej clouk vse prezivi, sam hudo je, k se ti vse podre u sekundi. ce bi mela vsaj otroka al kej, kokr sta nacrtovala. kruto je, kr se je koncalo, se predn se je dobr zacelo. ce bi mela otroka, bi ji to verjetn velik pomenlo, vsaj men bi.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov