Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 16. Okt. 2007 18:15

mene cud samo to, da se v takem avtu niti en airbag ni odprl...

rip toše
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 16. Okt. 2007 18:18

Njabolj žalostno pri vsem skupaj je to, da sploh ni bil sam kriv za svojo smrt in kako bo to vplivalo na tega, ko je vozil ...

ta moški je pa res ubogi, vsakemu se lahko naredi da za par sekund zaspi in se mu je nardil in zaradi njega je umrl Toše ... ne predstavljam si kaj to pomeni zanj in kakšne posledice bo to pustilo na njem :(

Toše počivaj v miru*
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 16. Okt. 2007 18:45

Mayflower* napisal/-a:Njabolj žalostno pri vsem skupaj je to, da sploh ni bil sam kriv za svojo smrt in kako bo to vplivalo na tega, ko je vozil ...

ta moški je pa res ubogi, vsakemu se lahko naredi da za par sekund zaspi in se mu je nardil in zaradi njega je umrl Toše ... ne predstavljam si kaj to pomeni zanj in kakšne posledice bo to pustilo na njem :(

Toše počivaj v miru*

to pa res. ta voznik ga bo imel celo življenje na vesti in vsi mu bojo očitali.
Ko sem zvedela v službi za to novico, sem kar prebledela in takoj padla v bad...in sem že cel dan taka....ne morem verjet da ga več ni. Pa tako sem si želela enkrat na njegov koncert it. Nisem fanica...ampak ima pa res angelski oz. je imel glas, pa pesmi so bile res lepe. Ful mi je žal za njega.

Mi smo izgubili velikega angelčka, nebesa pa so dobla enga zraven. RIP
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a firegirl » 16. Okt. 2007 19:20

js sm že večkrat premišljevala, da bi pa enkrat šla na njegov koncert.. ker mi je biu res kul, katerikoli komad je naredil, je bil hit, pa ta njegov glas - nisem mogla mimo njega, prou prelep..

in danes zjutraj na hitu slišim ta komad MOJA, in mi je blo čudno da je v slovenščini pa 100% sm bla da on to poje..in spet pomisla, da bom res mogla kdaj ga v živo it poslušat..no, inpo koncu komada ŠOK :eek: Toše se je smrtno ponesrečil v promerni nesreči :eek: tak mi je ratal težko :cry: sploh nism dojela...in še zdej ne, kr njegove komade si vrtim in vrtim...

R.I.P. najboljši si bil :cry:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 16. Okt. 2007 19:33

tudi sama sem deklica, ki je na mp3ju vedno in povsod poslusala tosetove komade. tudi na koncert sem imela veliko zeljo iti, a kot je usoda zelela, bo ta zelja tudi ostala neuslisana. ta novica me je prav deprimirala in sem prav bedne volje zaradi tega ze cel vecer. :? :(
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 16. Okt. 2007 20:26

že cev dan na vseh kanalih skos vrtijo njegovo muzko pa skos sam novice o tem kk se ponesreču pa vse...pa je pol že prav dosadno ko sem še bolj v bedu...sm res ono ful ne morm verjet da ga več ni...pač ne morem rečt da sm bla ful neki njegova fenica samo ko sm ga gledla na kakem njegovem nastopu sm gledla z veseljem...sploh tisti njegov nasmeh pa use...res je ful kruta usoda ga doletela...ful je kruta misel da vozniku in sopotnici ni skoraj nič on pa mrtev na mestu...R.I.P :cry:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Okt. 2007 20:39

Men se zdi ful grdo do njegovih bližnjih, da zdj krožjo po netu njegove slike, k je bil še v avtu, pa k kažejo uno kri in to...k da jim ni že brez tega dost grozn! Res mi je težko, k pomislem na njegove starše, punco, prjatle...Še jst ne morm dojet, da ga kr ni več, kaj šele oni :(
Je pa velka izguba na glasbeni sceni, pr svojih 26ih letih je že ogromn dosegu, svaka mu čast.
Jst ga bom vsekakor imela v lepem spominu...
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a super_shine » 16. Okt. 2007 20:48

kako je življenje nepredvidljivo .. ko je mel zadnji koncert v križankah, nisem šla, ampak sem si rekla: "ah, saj bo še prišel v slovenijo" ...potem pa slišim danes to ... pa še zavrteli so pesem Moja in zdaj že cel dan odmeva Daleč je nebo ... :cry: :cry: :cry: joj, groza, groza.

tak karizmatičen se mi je zdel, poln energije, novih načrtov ... potem pa takole :cry:

tut mislim, da je eden redkih izvajalcev, ki so uspeli tako povezat bivšo jugo s svojo glasbo ... tut redko katerega bi slišal pet v slovenščini.

se pa strinjam z Yazmeen, teli mediji res pretiravajo. že js sm se zjokala k so kazal krvave madeže, kako mora bit šele komu, ki mu je bil res blizu.

----------
Daleč je nebo ... :(
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Okt. 2007 21:24

a kej gledate kkšne tuje programe...jst sm našla nek makedonski program kjer že cel večer predvajajo njegove nastope, pa baje bodo predvajali ko bodo pripeljali njegove posmrtne ostanke :( :(
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Okt. 2007 21:35

jst sploh ne morem dojet, niti nočem dojet, da se je to res zgodilo.
Nevem, ker je bil tak človek, dober, srčen imam občutek, kot da sem ga poznala, čeprav ga nisem :(

Sploh ne moremštudirat čist na nič drugega, kot nanj, kako tragično je moral končat.
Doma smo vsi poklapani, res, kot da bi bil nekdo naš :? :(

njega bom pa res pogrešala...drugi Toše ne bo nikoli obstajal, več..
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 16. Okt. 2007 21:48

super_shine napisal/-a:kako je življenje nepredvidljivo .. ko je mel zadnji koncert v križankah, nisem šla, ampak sem si rekla: "ah, saj bo še prišel v slovenijo"...

Jz isto :( ...kaj bi zdej dala da bi zavrtela čas nazaj :cry:
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 16. Okt. 2007 22:22

jaz zdaj na TV (beograd) gledam videospote :( Pa na makedonskem radiu ga cel večer že vrtijo. Jaz pa zraven jočem :cry:
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Okt. 2007 22:34

zdaj zares vem, da boga ni. :cry: :cry: :cry:

R.I.P. Toše!!!
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 16. Okt. 2007 22:47

Janja84 napisal/-a:jaz zdaj na TV (beograd) gledam videospote :( Pa na makedonskem radiu ga cel večer že vrtijo. Jaz pa zraven jočem :cry:

Tudi jaz prek interneta poslusam ta radio, glih je ena prelepa njegova balada, ki ti res seze do srca :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 16. Okt. 2007 22:49

....ta njegov glas je res bozanski :tear:

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]