Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 30. Okt. 2007 17:17

js zou nism mela take srece d bi ga vidla,ampak useen me je njegova smrt ful prizadela :( ..& po tem,sm tud jst vidla kok mi je pomenu..nism vedla d me bo njegova smrt tok prizadela,ampak me je..& tud k pomislem,d ga nikol nebom mogla vidt.. :( biu je res naibolsi&za zmeri bo ostou u moimu srcu& wrjamem d ga tud ostali,k so ga mel radi&so radi poslusal njegove komade ne bodo nikol pozabl!
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 30. Okt. 2007 17:28

ja never!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zmeri bo nek us mojmu srcu plac zanga za negovo musko, sploh pa za negovo osebnost k je blo u mojmu vidiku gledano: BREZ NAPAKE!
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 30. Okt. 2007 17:29

mal je ze smesno, da andrijana vse te smse kaze naokol. sej je lepo in zanimivo za obozevalce in mogoc se trudi dokazat, da mu je neki pomenla, sam vseen mi je mal cudno. :-) drgac pa je pomoje ok punca.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 30. Okt. 2007 17:30

lohk je vesela, da ga je poznala in prezivela tok lepga z njim, ceprav jo bo ravno to obremenjevalo, ker bo vsazga pol primerjala z njim. prvoscm ji, da se bo spet zaljubila in bla srecna, sam ce bi bla jst na njenem mestu, fak, sploh si ne predstavlam, kok more bit to hudo, sploh kr je bla ljubezen se zlo sveza in mocna.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 30. Okt. 2007 18:26

Glede na vse, kar se dogaja v zadnjem času mam zlo razdvojeno mnenje ...

Na prvi pogled bi trdila, da je ta Andrijana nenormalno preračunljivo dekle, verjetno je začela vezo z njim zaradi denarja ali česar koli že, kariero pa prekinila, ker ji ni bilo več treba garati za denar, zakaj pa saj ga ima on dosti?! in glede na to kako je bil on zatrapan vanjo je verjetno imela vsega dovolj ...

Drugo mnenje pa je, da je punca res prizadeta, ker ga je res ljubila in bi rada svetu pokazala kakšen je bil in dokazala da jo je imel rad ... hm? ne vem pa zakaj misle, da se mora dokazovati svetu in zakaj misle, da ljudje morajo vedeti o njegovih smsih ... čudno pa je tudi to, da ni rekla niti ene slabe stvari o njem ... ?
minka sk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a minka sk » 30. Okt. 2007 18:29

Ja, glede pretiravanja... mislim da ni nobenega pretiravnja v tem ko je kdo lachen, pa naj je to za Tosheta. Lakoto drugih noben ne more zanikati, tudi che sam ni lachnen. Naj pach sedi daljshe od mize.

Ali pa tako. Toshe je bil chudezh, in to je aksioma. Nekaj kar ne mores dokazati, je pach resnica sama po sebi. Druga stvar je, che to chutish/razumesh ali ne.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 30. Okt. 2007 18:33

ma to, d ni rekla nc slabga o njem, me ne cudi, sej je bla zaljubljena in tip je umrl, tko da tud ce je blo kej slabga, neb verjetn to zdej govorila. pomoje je punca ok in hoce dokazat nekak, d ni kr ena. zakaj? sigurno zato, kr so tud o njej marskej slabga povedal. pomoje bi jst isto nardila, ce sm iskrena. neb prenesla, d grdo govorijo o men v javnosti. to, da je mela z njim udobno zivljenje, je pa tak sigurno res, pac mel je kes. katerakoli je bla z njim, ji verjetn ni blo hudga, logicno, kar pa se ne pomen, d ni bla zaljubljena, mislm, d se men tud neb blo tezko vanjga zaljubit :-)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Okt. 2007 18:54

Mayflower* napisal/-a:Glede na vse, kar se dogaja v zadnjem času mam zlo razdvojeno mnenje ...

Na prvi pogled bi trdila, da je ta Andrijana nenormalno preračunljivo dekle, verjetno je začela vezo z njim zaradi denarja ali česar koli že, kariero pa prekinila, ker ji ni bilo več treba garati za denar, zakaj pa saj ga ima on dosti?! in glede na to kako je bil on zatrapan vanjo je verjetno imela vsega dovolj ...

Drugo mnenje pa je, da je punca res prizadeta, ker ga je res ljubila in bi rada svetu pokazala kakšen je bil in dokazala da jo je imel rad ... hm? ne vem pa zakaj misle, da se mora dokazovati svetu in zakaj misle, da ljudje morajo vedeti o njegovih smsih ... čudno pa je tudi to, da ni rekla niti ene slabe stvari o njem ... ?

men se pa ona predstavlja kot normalno dekle ki je v cvetu največje zaljubljenosti izgubilo svojo največjo ljubezen.nekak se mi zdi, da lih ne moreš zaigrat tega prizora kako je ona izgledala na pogrebu, ker tega ne moreš zaigrat.Po mojem mnenju so njena čustva res resnična in njeni nameni popolnoma čisti.Tudi glede njene kariere-nekdo ki ima veliko denarja bolj in bolj stremi k temu, da ga bo imel več.če se ji bi resnično šlo zaradi denarja, bi bila situacija popolnoma drugačna.jst ne dvomim v njeno ljubezen, četudi je dala intervjuje.ženski je pač težko in ne ve več kako bi si olajšala bolečino.če svetu govori o njem in o njunih trenutkih in ji je v tem primeru bolje, potem naj govori, hvala bogu.
slabe stvari....A sploh obstaja? :)

aha in če bi hotela kakšen denar bi prodajala kakšne "ekskluzivno izmišljene" zgodbe o tem in o onem :wink:
petrolea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a petrolea » 30. Okt. 2007 19:12

Kakšen je sploh točen naslov te pesmi tonyja cetinskega za tošeta? Ker je ne najdem.
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 30. Okt. 2007 19:28

petrolea napisal/-a:Kakšen je sploh točen naslov te pesmi tonyja cetinskega za tošeta? Ker je ne najdem.

ej,tud js nevem..pomoie te pesmi sploh ni uglasbil,ampak jo je sam tko napisu..vseen je ful lepo napisan..tko da nevem..ce kdo najde nej pove naslov :)
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 30. Okt. 2007 20:05

sm mnenja, da noben ni popoln in zihr tud tose ni bil tko popoln, kakor si mi predstavljamo, ceprav sm ga ful obcudovala.
glede andrijane sm mnenja, da je bla ful zaljubljena, verjetno se pa tud dnarja ni branla...sej, kdo se pa ga? mislm, da bi vsaka raje izbrala udobno zivljenje, kot kej druzga. so punce, ki hodjo s tipi, k majo kes, pa jim lohk pase in tip in njiho kes. jst bi tud raj vidla, d mi tip lohk vse prvosci, kakor da morva gledat na vsak dnar, tko da to ji cist nc ne zamerim, mislm, da je to cist realno, ker dnar velik pomeni in z denarjem tud lahko zganjas romantiko, ki je precej pomembna v zvezi.
sm tud sama taka, da ce mam probleme, jih morm povedat, da se bols pocutm, tko da verjetn ni mela slabih namenov. sicr pa ga itak ni nc kritizirala.
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 30. Okt. 2007 20:15

sam baje sta bla onedva skup ze predn je tose postau tok znan..pa sta se pol razsla in letos marca spet skup "pristala".ne bom zdej trdila d je to 100% res..to sm nek zasledila,tko d nevem..js mislem d ga je ona res mela rada & ji ni blo mar kok dnarja ma,pa kok vsega..glede na to,da velik folka govori da ji je blo sam do kesha..loh pa da je blo kej na tem..nevem :)
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 30. Okt. 2007 20:17

tko k sm rekla, sigurn je bla zalublena vanga, kera pa neb bla, kes pa tud ni nobena slaba stvar pomoje.
jst osebno mislm, d je kes u vezi dobrodosel, ampak ce ni ljubezni, ti tud kes ne pomaga.
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 30. Okt. 2007 20:19

Ja onadva sta začela ko je bil Toše star 20 let, ona pa 21, hodila sta tri leta in se razšla zaradi karier. Lani sta pa spet skup pristala ko se je ona odrekla svoji karieri da bi bla z njim.
Men je nje ful žal, ker verjamem, da je izgubila ljubezen svojega življenja :(
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 30. Okt. 2007 20:24

tocn tko grossi ja.

drgac je pa tud men zou d je mogl tko bit :( ..lajf je krut..

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov