Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 171 od 172
•
Prejšnja
1 ... 168, 169, 170, 171, 172
Naslednja
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
jaz tud grem danes na predpremiero! juhej,komaj čakam! hehe
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja,jaz sem se tudi jokala! s kolegico sma se skupaj, in to proti koncu,ne vem v kirem trenutku, ampak je blo ful žalostno. ko so kazali posnetek ko poje ario z ono italijanko...
zaj pa sam še njegove komade poslušam od srede dalje!
zaj pa sam še njegove komade poslušam od srede dalje!
življenje je igra,igraj jo,
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Tukaj je en vesel odlomek iz filma ... ice cream... ha ha ha
http://www.siol.net/trendi/glasba/tose_ ... oledu.aspx
Pa recimo še en s plaže
http://www.siol.net/trendi/glasba/tose_ ... plazi.aspx
Večji del filma res človek kar pozabi, da ga ni več. Nekajkrat se ob takih prizorih prav nasmehneš, pa tudi tisti del ko govorijo o ustvarjanju in nastajanju albuma je meni zelo zanimiv.
Zadnjih 15 minut pa .... ŠOK ! Mojstrsko narejeno, ampak šokantno. Pa brez razbitega avta, posnetkov s pogreba itd.
Več pa raje ne povem, ker bi izgubilo čar.
Film sem gledala že 3-krat ( in še ga bom , dokler je pač šansa, zaenkrat se predvaja vsak dan štirkrat ) in vsakič odkrijem kaj , kar bi se dalo še boljše narest. Predvsem mi je žal, da ni nič rečeno o njegovi pretekli karieri, o začetkih, o humanosti.... žal mi je zato, ker kdor do zdaj ni nič vedel o Tošetu, tudi iz filma ne bo izvedel kaj dosti. In to je res škoda, saj kolikor sem brala, nameravajo film prijaviti na razne filmske festivale, pa se sprašujem, koliko se lahko film dotakne nekoga, ki o Tošetu ne ve nič ?
http://www.siol.net/trendi/glasba/tose_ ... oledu.aspx
Pa recimo še en s plaže
http://www.siol.net/trendi/glasba/tose_ ... plazi.aspx
Večji del filma res človek kar pozabi, da ga ni več. Nekajkrat se ob takih prizorih prav nasmehneš, pa tudi tisti del ko govorijo o ustvarjanju in nastajanju albuma je meni zelo zanimiv.
Zadnjih 15 minut pa .... ŠOK ! Mojstrsko narejeno, ampak šokantno. Pa brez razbitega avta, posnetkov s pogreba itd.
Več pa raje ne povem, ker bi izgubilo čar.
Film sem gledala že 3-krat ( in še ga bom , dokler je pač šansa, zaenkrat se predvaja vsak dan štirkrat ) in vsakič odkrijem kaj , kar bi se dalo še boljše narest. Predvsem mi je žal, da ni nič rečeno o njegovi pretekli karieri, o začetkih, o humanosti.... žal mi je zato, ker kdor do zdaj ni nič vedel o Tošetu, tudi iz filma ne bo izvedel kaj dosti. In to je res škoda, saj kolikor sem brala, nameravajo film prijaviti na razne filmske festivale, pa se sprašujem, koliko se lahko film dotakne nekoga, ki o Tošetu ne ve nič ?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mene je skoz celotni film trgala groza.Že sam začetek njegovih posnetkou, ko je zgledalo totalno real, kot da to dejansko vidim jaz pred sabo in da sem tukaj umes.
absolutno najbolj žalosten film oziroma dokumentarec useh časou...tega zlepa ne bom pozabila...Tošeja pa sploh ne....
absolutno najbolj žalosten film oziroma dokumentarec useh časou...tega zlepa ne bom pozabila...Tošeja pa sploh ne....
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
nism ga sla gledat ker nekak nism bla tolk zlo prizadeta in sokirana...ampak sm pa slisala od znanke, da pokaze premalo osebnega in prevec posnetkov, ki so bli ze videni.. .. ne me kuj na kriz prbit, to sm samo slisala
Zivljenje je piskotek!
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Mene pa skozi cel film prevevajo prijetni občutki. Takih nisem doživela še nikoli prej in nikjer drugje, kot na njegovem grobu. Tam bi lahko sedela cele ure , film bi pa tud gledala skoz in skoz ! Tudi konec.... saj je strašen, ampak mene tudi takrat obdajajo neki posebni občutki, bolj prijetni kot ne, v bistvu kot da sem se odlepila od tal in kot da nekje lebdim in kot da nisem čisto pri zavesti.... vse skupaj pa res , nekako prijetno ... Ne vem zakaj tako, po moje mi podzavest sporoča, da je zdaj on na nekem boljšem mestu ( kar definitivno je in sem v to čist prepričana ) in mogoče se v naslednjem življenju srečamo .
Boljše pa da ne začnem razmišljat, kaj vse bi še ustvaril, koliko pesmi naredil, kje bi bil s kariero čez 10 let, kako bi zgledal ... DANES ( glede na pogosto menjavanje imidža )
To me pa pokoplje.
Boljše pa da ne začnem razmišljat, kaj vse bi še ustvaril, koliko pesmi naredil, kje bi bil s kariero čez 10 let, kako bi zgledal ... DANES ( glede na pogosto menjavanje imidža )
To me pa pokoplje.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja jst precej razmišljam o tem tazadnjem tvojem delu, ki si ga napisala.Kaj bi bilo danes, zakaj je tako, zakaj ni drugače....
že ob useh klipih, ki jih gledam, videih, glasbi...nevem, zlo težko karkoli njegouga gledam...zato tud njegouga foruma ne odpiram skorajda nč več..Nevem, težko se osredotočm na to, da je zdej nekje na lepšem, res težko...Ah,sej, tud opisat ne znam usega tega....vem le to, da filma nebi mogla gledat več...
že ob useh klipih, ki jih gledam, videih, glasbi...nevem, zlo težko karkoli njegouga gledam...zato tud njegouga foruma ne odpiram skorajda nč več..Nevem, težko se osredotočm na to, da je zdej nekje na lepšem, res težko...Ah,sej, tud opisat ne znam usega tega....vem le to, da filma nebi mogla gledat več...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
mene pa malo razkuri,kako postane nekdo slaven:še bolj, ko umre.vse to me spominja na heth ledgerja.človek je umrl.to se dogaja vsakodnevno, pa ne delajo vsi dokumentarcev, da bi dobili nek zaslužek iz tega na račun oboževalk, ki so ga poznale samo preko koncertov, kamere, videov in navsezadnje seveda glasbe.in se ne sekiram zaradi vseh napadov ki bodo mogoče sledili, ampak tako je pač moje razmišljanje.
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 171 od 172
•
Prejšnja
1 ... 168, 169, 170, 171, 172
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]