Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
Tut jst sm bila v Križankah (žal brez fotoaparata).
Koncert je bil super in verjemite mi, da ima fant za kaj šparat svoje glasilke pred prahom ...
Res je, Toše in Toni sta naredila ful dober šov!!!!
Sicer pa vse pohvale Tošetu, ki je izvrstno izpeljal koncert in ker je na koncu zapel še kar nekaj bonus pesmi, ko bi se moral koncert že zdavnaj končati.
Pa všeč mi je blo tut to, da je bil v stiku s publiko. Videlo se je, da poje za vse, ki so bili tisti dan v Križankah, ker nekateri izvajalci so samo na odru in pojejo bl tja v tri dni, sam da pokasirajo denar.
Koncert je bil super in verjemite mi, da ima fant za kaj šparat svoje glasilke pred prahom ...
Res je, Toše in Toni sta naredila ful dober šov!!!!
Sicer pa vse pohvale Tošetu, ki je izvrstno izpeljal koncert in ker je na koncu zapel še kar nekaj bonus pesmi, ko bi se moral koncert že zdavnaj končati.
Pa všeč mi je blo tut to, da je bil v stiku s publiko. Videlo se je, da poje za vse, ki so bili tisti dan v Križankah, ker nekateri izvajalci so samo na odru in pojejo bl tja v tri dni, sam da pokasirajo denar.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Jz sm mela 4 karte (sm jih dobila, da ne bo pomote ), pa nism mela časa da bi šla - me tud ni tok vlekl (če sm čist iskrena poznam 2 njegovi pesmi, pol se pa neha počas ), tko da sm jih raj podarila drugim, k so bli vstopnic bolj veseli kot jz.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
Lepo od tebe ... Najslabše bi bilo, če bi jih doma v koš vrgla.
Je bilo pa kr fino, tut tisti, ki ne poznajo njegovih pesmi so bili navdušeni, ker je še 3 pesmi odpel v angleščini (Feel od Robija, Sorry seems to be the hardest word od Blue & Eltona Johna in You can leave your hat on od Joea Cokerja), pa njegova gosta sta bila Anja Rupel in Toni Cetinski, ki sta odpela še vsak par svojih komadov.
Je bilo pa kr fino, tut tisti, ki ne poznajo njegovih pesmi so bili navdušeni, ker je še 3 pesmi odpel v angleščini (Feel od Robija, Sorry seems to be the hardest word od Blue & Eltona Johna in You can leave your hat on od Joea Cokerja), pa njegova gosta sta bila Anja Rupel in Toni Cetinski, ki sta odpela še vsak par svojih komadov.
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Joj, Toše je pa res en srček... Pa tok posebne učke ma, da bi ga kr popapal... Tudi komade ma hude, da čisto notr padeš. Komi čakam, da bo spet kakšen njegov koncert.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Toše je kjut Pa še pet zna za spremembo...dober paket Drugač pa men je tko all time favourite duet z Goco Tržan 1200 milja...
No sej vzporednica Tošeju bi lahko bil tut Željko Joksimović, ki ima super glas, pa kot vem igra 11 inštrumentov...čeprav je mal napetelinjen, svaka čast
No sej vzporednica Tošeju bi lahko bil tut Željko Joksimović, ki ima super glas, pa kot vem igra 11 inštrumentov...čeprav je mal napetelinjen, svaka čast
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]