Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Moje mnenje pa je takšno da se tukaj čisto nič ne pretirava.Dejstvo je da smo vsi ljudje vsi imamo v sebi čustva,spoštovanje,mišlenje in kri.Torej vsaka oseba drugačno gleda na vse stvari okoli sebe.Nikoli ne bom morala pozabiti dne 16.10.2007(pa če si bom to še tako želela).V trenutku je svet obstal ne samo v Makedoniji tudi pri nas.Zame je umrl človek vreden največjega spoštovanja tako iz glasbenega kot zasebnega vidika.Res je nisem bila del njegovega življenja a po dveh dneh(od tragedije)je za menoj prišla tista grozna,boleča,srca trgajoča bolečina spoznanja da Tošeta nikoli več ne bo med nami.Ne bo nam prepeval,ne bo nas nasmejal na svojih koncertih in ne bo mogel več pomagati ljudem v svoji rodni deželi.Ne znam opisati te bolečine in hudo je bilo kajti ja tako kot pravite nekatere bil mi je tujec.Nisem imela možnost oditi na njegov koncert,nisem ga nikoli videla v živo,kaj šele da bi z njim klepetala.Vesela sem za punce katere ste imele to možnost in tako kot sem že nekaj časa nazaj rekla vsak žaluje po svoje.Ne morem nadzorovati svojih čustev če je bolečina močna je močna.Seveda bomo enkrat prebolele in se vrnile v svoj takt dneva a vendar tega se pozabiti ne da.Glede številk tega si nismo zmislili mi tukaj na forumu te številke so obkrožile bivšo Jugoslavijo.Na svetu je na žalost veliko različnih ljudi ki imajo svoja mišlenja in prav tako je tudi pri teh številkah.Meni osebno je to strašljivo kajti kakorkoli kaj izračunaš na koncu dobiš res nesrečno šestindvajsetico.Mogoče je to usoda mogoče ni. Toše je zapustil svet mnogo prezgodaj,mogoče se bo vse skupaj kmalu pomirilo(vse novice,vse objave...)a vendar v mojem srcu bo Toše ostal najboljši vokalist ter resnično najhumanitarnejši glasbenik bivše Jugoslavije.Tako kot je rekel Iztok Gartner res je Toše je bil Makedonski sin zato nam pustite da prebolimo žalost na svoj način!Hvala
Toše R.I.P
Toše R.I.P
- andreyac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2006
pozdravljene!
mene pa zanima, če katera ve naslov pesmi, ki se nahaja na uradni spletni strani antonije šole - www.antonijasola.info
ful hvala
lp
mene pa zanima, če katera ve naslov pesmi, ki se nahaja na uradni spletni strani antonije šole - www.antonijasola.info
ful hvala
lp
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
andreyac napisal/-a:pozdravljene!
ful hvala
lp
naslov je boze brani je od zla
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Josephina napisal/-a:Men se tud zdi, da pretiravate. Ok bil je slaven, luskan, men je ksn dobr komad, neki je naredu za domovino, sam da pa govorite, kot da vam je umru blizni in kok ste prizadete zarad njegove smrti pa to, je pa ze mal too much.
Prizgite svecko za njega, ksno zmolte, če molite, in to je to. Ni vec kej za narest.
Meni se tudi zdi že pretiravanje... Nimam nobene slabe besede zanj, ampak nekatere ga objokujete, kot da vam je umrl fant ali brat. Pa ga še videle nikoli niste.
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
NeGrA napisal/-a:myspace --- glede na to da je to propagandni portal, mislte da se je toše osebno logiral gor, al je meu koga za to k mu je stran urejal in podobno? ... kr kukr sm gledala, je bil nazadnje logiran 10.10. 2007 ...
Po mojem je večinoma osebno sam urejal to stran, sej je tam spodaj slika, ko drži list, gor pa piše myspace...pa še nad sliko piše i'm the real
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
B@bsy napisal/-a:ne me prosim napadat ampak k tole berem se mi zdi da čist malo pretiravate... fant je mrtev, ni edini ki je umrl tako tako mlad so še maljši /nažalost/ s tem nisem milila da nehajte žalovat ali pa kaj takega samo ne pretiravat... po tejihle cifrah bi jaz mogla biti mrtva že 8 let... same sebe v depresijo spravlate... ne me prosm napadat s tem nisem mislila nič slabega
lej b@bsy in še vse tiste ki se vam zdi to pretiravanje.ljudje smo si različni.eni jočejo, ker jim je hrček umrl, drugi ker se je brad pitt poročil, tretji, ker je umr Toše, četrti en jočejo ko jim mama umre.pač ljudje smo taki in drugačni, vsak ma svja čustva, vsak svoje razmišljanje in vsakega določena stvarprizadane po svoje.
Meni se nič ne zdi čudno če svet joče za Tošem, ker on je bil res angel imel je ful lepe komade in vse, bolj čudno bi mi bilo da je recimo kdo jokal za Courtom Cobainom, ampak vseeno tudi če je kdo jokal za njim in če kdo še vedno joka za njim, ga ne bom obtoževala, ker pač razumem, dama vsak svoje čustvo in da mu je ravno tako lahko hudo za nekom ki ga nikoli ni videl, kot za tistim ki ga gleda vsak dan.
enkrat, že dolgo je tega, sem bla na stadionu na koncertu od Kelly family in so punce tko histerično jokale/vreščale/se po tleh metale, da se je blo že mal za vprašat če je mogoče z njimi vse uredu.Ampak tudi to sem razumela, oboževale so skupino/posameznike in precej težko je recimo če v nekomu vidiš nek popoln ideal, če je vizualno zate princ na belem konju, pa še besede ne morš z njim spregovorit, kaj šele kej druzga.
Take stvari je pač treba razumet.
Tudi tukej punce so/smo čutile nekej posebnega do Toše in ravno zato, ker je bil res človek ena a, ker je imel svojo publiko rad (to lahko potrdijo tiste ki so uspele z njim v stik pridt), ker je delal izvrstne pesmi (za naša ušesa in naše pojme), ker je imel nežen in prelep glas in ker je umrl na tako neumen in tragičen način.
Ubistvu takega človeka kot je on, rajš nimam zraven sebe, ker če bi potem umrl, bi se mi dobesedno odpelo. On je pač prišel v naša srca z lahkoto in s težavo bo odšel, če sploh bo.In še nekaj, Toše, bi bil lahko marsikomu za zgled, marsikomu!
tko da, je čas da nehate že stem teženjem, da pretiravajo/pretiravamo.Vsak si posvoje njegovo smrt jemlje, vsakemu je po svoje težko.Enim bolj, enim manj.Tako pač je, taki smo ljudje, različni in treba je razumet.Precej težje razumem situacijo ko se ti strgajo najljubše hlače, pa tošiš solze noč in dan.Jebat ga, greš v štcuno, kupiš nove/jih zašiješ/vatever.Človeka pa nemoreš obuditi.Nikoli.
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
*purple* napisal/-a:B@bsy napisal/-a:ne me prosim napadat ampak k tole berem se mi zdi da čist malo pretiravate... fant je mrtev, ni edini ki je umrl tako tako mlad so še maljši /nažalost/ s tem nisem milila da nehajte žalovat ali pa kaj takega samo ne pretiravat... po tejihle cifrah bi jaz mogla biti mrtva že 8 let... same sebe v depresijo spravlate... ne me prosm napadat s tem nisem mislila nič slabega
lej b@bsy in še vse tiste ki se vam zdi to pretiravanje.ljudje smo si različni.eni jočejo, ker jim je hrček umrl, drugi ker se je brad pitt poročil, tretji, ker je umr Toše, četrti en jočejo ko jim mama umre.pač ljudje smo taki in drugačni, vsak ma svja čustva, vsak svoje razmišljanje in vsakega določena stvarprizadane po svoje.
Meni se nič ne zdi čudno če svet joče za Tošem, ker on je bil res angel imel je ful lepe komade in vse, bolj čudno bi mi bilo da je recimo kdo jokal za Courtom Cobainom, ampak vseeno tudi če je kdo jokal za njim in če kdo še vedno joka za njim, ga ne bom obtoževala, ker pač razumem, dama vsak svoje čustvo in da mu je ravno tako lahko hudo za nekom ki ga nikoli ni videl, kot za tistim ki ga gleda vsak dan.
enkrat, že dolgo je tega, sem bla na stadionu na koncertu od Kelly family in so punce tko histerično jokale/vreščale/se po tleh metale, da se je blo že mal za vprašat če je mogoče z njimi vse uredu.Ampak tudi to sem razumela, oboževale so skupino/posameznike in precej težko je recimo če v nekomu vidiš nek popoln ideal, če je vizualno zate princ na belem konju, pa še besede ne morš z njim spregovorit, kaj šele kej druzga.
Take stvari je pač treba razumet.
Tudi tukej punce so/smo čutile nekej posebnega do Toše in ravno zato, ker je bil res človek ena a, ker je imel svojo publiko rad (to lahko potrdijo tiste ki so uspele z njim v stik pridt), ker je delal izvrstne pesmi (za naša ušesa in naše pojme), ker je imel nežen in prelep glas in ker je umrl na tako neumen in tragičen način.
Ubistvu takega človeka kot je on, rajš nimam zraven sebe, ker če bi potem umrl, bi se mi dobesedno odpelo. On je pač prišel v naša srca z lahkoto in s težavo bo odšel, če sploh bo.In še nekaj, Toše, bi bil lahko marsikomu za zgled, marsikomu!
tko da, je čas da nehate že stem teženjem, da pretiravajo/pretiravamo.Vsak si posvoje njegovo smrt jemlje, vsakemu je po svoje težko.Enim bolj, enim manj.Tako pač je, taki smo ljudje, različni in treba je razumet.Precej težje razumem situacijo ko se ti strgajo najljubše hlače, pa tošiš solze noč in dan.Jebat ga, greš v štcuno, kupiš nove/jih zašiješ/vatever.Človeka pa nemoreš obuditi.Nikoli.
Se strinjam, dobro si napisala *purple*.
Samo ne razumem pa, zakaj sploh takšni ljudje, ko jih moti to, sploh hodijo brat v to temo in nekaj komentirat, se mi zdi, da bi jo prav tisti mogli ignorirat!!!!!!
Enim je še vedno hudo in prav v tej temi lahko izpovejo kaj jim leži na duši!
Tudi meni je zelo hudo, še zdaj ne morem verjet kaj se je zgodilo, pa vendar tudi, če mi ne bi bilo hudo, itd,. bi sočustvovala z drugimi!!
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
bolj čudno bi mi bilo da je recimo kdo jokal za Courtom Cobainom
Samo to mi povej zakaj bi ti bilo pa to bolj čudno če bi kdo jokal za Kurtom? Why??? Sorry, prosim razloži.
Hkrati se tudi opravičujem za offtopic ampak tole me pa res dejansko zanima.
Lp
Samo to mi povej zakaj bi ti bilo pa to bolj čudno če bi kdo jokal za Kurtom? Why??? Sorry, prosim razloži.
Hkrati se tudi opravičujem za offtopic ampak tole me pa res dejansko zanima.
Lp
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
zakaj?Ker pač ni bil ravno cvetka.Moje mnenje, a ne
Sm rekla pa da razumem, če nekdo joče tudi za njim.Sem dala jega kot primer, pa namesto njega dam lahko še marsikoga, naprimer Silva Pluta, verjetno se je našla oseba kateri je bilo tudi zanj hudo, če razumeš pomen tega.
Sm rekla pa da razumem, če nekdo joče tudi za njim.Sem dala jega kot primer, pa namesto njega dam lahko še marsikoga, naprimer Silva Pluta, verjetno se je našla oseba kateri je bilo tudi zanj hudo, če razumeš pomen tega.
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
se čist strinjam s *purple*....
~ko nekoga izgubiš, šele tedaj se zavedaš, kaj si imel!~
Jst recmo nism še nkol jukala za kšno slavno osebo, pa če je bla tok dobra po srcu al pa ne.... za Tošeta pa sm, pa recmo d bom še za kermu kol iz skupine Bon jovi poj se pa seznam konča.
Ja, mi je hudo pr srcu k sm bla na kr neki njegovih koncertih, k res obožujem njegovo musko še zmer pa zmeri jo bom, blazno mi je pa žau d nism bla na njegovem pogrebu, na njegovi zadnj poti.
Ljudje smo različni, Toše je biv pa res angel.....
Hvala dragom bogu što nam je za 26 godina 'posodil' anđela!
Ljudje, prebolmo, zjokimo se pol pa žvimo naprej.... na svetu je vsak dan na desetine podobnih nesreč, sam v njih največkrat ne umrejo slavne usebe čeprou jih je kt kitajcev ( slavnih oseb mislm).... zato se smrt slavnih oseb tok odbija ud useh sten.... je še 3X bl huda zato k te osebe niso poznal sam njeni svojci ampak velik več oboževalcev.
Pa še neki če še nism napisala.... sm huda na vse medije.... izpostavmo recmo d zdej Tošeta...usi mediji so pisal smrt mega pop ikone, smrt mega pjevača..... bla bla bla..... kdo bi napisu recimo smrt izjemnega človeka???... noben
R.I.P. TOŠE!!!
~ko nekoga izgubiš, šele tedaj se zavedaš, kaj si imel!~
Jst recmo nism še nkol jukala za kšno slavno osebo, pa če je bla tok dobra po srcu al pa ne.... za Tošeta pa sm, pa recmo d bom še za kermu kol iz skupine Bon jovi poj se pa seznam konča.
Ja, mi je hudo pr srcu k sm bla na kr neki njegovih koncertih, k res obožujem njegovo musko še zmer pa zmeri jo bom, blazno mi je pa žau d nism bla na njegovem pogrebu, na njegovi zadnj poti.
Ljudje smo različni, Toše je biv pa res angel.....
Hvala dragom bogu što nam je za 26 godina 'posodil' anđela!
Ljudje, prebolmo, zjokimo se pol pa žvimo naprej.... na svetu je vsak dan na desetine podobnih nesreč, sam v njih največkrat ne umrejo slavne usebe čeprou jih je kt kitajcev ( slavnih oseb mislm).... zato se smrt slavnih oseb tok odbija ud useh sten.... je še 3X bl huda zato k te osebe niso poznal sam njeni svojci ampak velik več oboževalcev.
Pa še neki če še nism napisala.... sm huda na vse medije.... izpostavmo recmo d zdej Tošeta...usi mediji so pisal smrt mega pop ikone, smrt mega pjevača..... bla bla bla..... kdo bi napisu recimo smrt izjemnega človeka???... noben
R.I.P. TOŠE!!!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Za tiste ki vas zanima je tuki še en intervju z njegovo punco Adrijano.
''VRNI SE MI, DA TE NAREDIM NAJSREČNEJŠO ŽENSKO NA SVETU''.
To je bilo Tošejevo sporočilo namenjeno njegovi punci Adrijani Budimir. "Ti si moja podpora in ljubezen, katera mi pomaga da prebrodim in porušim še tako težko prepreko, nekatere pa celo niti ne opazim".
Je bil Toše vedno tako romantičen?
Adrijana: Ja zelo! On je bil preprosto tak. Nikoli se ni pretvarjal in ravno zato so ga vsi imeli radi. Njegova iskrenost je bila tako vidljiva, da ni obstajal človek, ki mu ne bi prirasel k srcu. Ko sem se pogovarjala s svojo mamo po telefonu mi je znal vzeti telefon iz rok in ji reči: ''Daj da ti malo zapojem''. Največkrat ji je pel ''Ne klepeči nanulama'', katera je bila mamina najljubša pesem.
Katero pesem je Toše namenil vama?
Adrijana: Skoraj vse. Ampak najina posebna je bila ''Ostala si uvijek ista'' kajti te besede – ''stigao sam kasno, stajao na cesti''... kot da bi govorile najino zgodbo.
Nam lahko zaupate kako je zgledalo to srečanje oz. zgodba iz te pesmi?
Adrijana: V Valencijo je prispel zelo pozno, 20 minut pred polnočjo. Kolena so se mi tresla od vznemirjenja, a mama, ki me je pripeljala je rekla samo to: ''draga moja, tresejo se tudi njemu, verjemi da niti on ni na boljšem''. Ko je prispel smo se usedli v avto, vendar od vseh emocij in treme nama ni uspelo izustiti niti ene same besede. On je gledal na svojo stran, in jaz na svojo. Nato je začel peti in pel je celo pot vse do doma. Toše je, kakor vsa njegova družina, oboževal petje, in to je počel tudi v prostem času. Največ je oboževal Oliverja in Gibonnija. Poslušal je samo njuno glasbo, mene pa je včasih celo iznoreval s tem. Ravno zato mi je bilo zelo težko, ko sem poslušala na televiziji, kako lepe stvari sta govorila o njem. Toše je imel oba glasbenika zelo rad.
Kdaj sta ponovno stopila v kontakt?
Adrijana: Moja sestra in jaz sva se odločile da se mu javiva na njegov 25. rojstni dan. On je bil tako srečen ko je slišal moj glas in nekaj dni zatem je takoj prispel k meni v Valencio. Polne dve leti sva bila nerazdvojena. Toše je v času najine pavze ohranjal kontakt z mojo sestro, in 2 leti jo je prosil naj mi posreduje njegovo številko. Ko je prišel k meni v Valencio je tam ostal celih 10 dni. Povsem se je opustil in bil tako srečen, da je lahko nemoteno hodil okoli, brez da bi ga kdo prepoznal. Po tolikšnem času je bil zopet nekje, kjer ljudje niso vedeli za njega. Takrat mi je rekel: ''vrni se ljubezen moja, da te naredim najsrečnejšo žensko na svetu''. Imela sem občutek, da tiste 2 leti ko sva bila razdvojena, sploh nista obstajali.
Zaradi njega ste tudi prekinili pogodbo s tamkajšnjim klubom Astroc Sagunto. Se vam je bilo težko odreči kariere?
Adrijana: Ostala sem še zelo malo časa v Valencii in nato prekinila pogodbo. Vedela sem da brez njega ne morem več. Odšla sem k njemu v Skopje in se odločila tam tudi ostati. Ni se mi bilo težko odreči kariere, kajti Toše je bil moje življenje.
''VRNI SE MI, DA TE NAREDIM NAJSREČNEJŠO ŽENSKO NA SVETU''.
To je bilo Tošejevo sporočilo namenjeno njegovi punci Adrijani Budimir. "Ti si moja podpora in ljubezen, katera mi pomaga da prebrodim in porušim še tako težko prepreko, nekatere pa celo niti ne opazim".
Je bil Toše vedno tako romantičen?
Adrijana: Ja zelo! On je bil preprosto tak. Nikoli se ni pretvarjal in ravno zato so ga vsi imeli radi. Njegova iskrenost je bila tako vidljiva, da ni obstajal človek, ki mu ne bi prirasel k srcu. Ko sem se pogovarjala s svojo mamo po telefonu mi je znal vzeti telefon iz rok in ji reči: ''Daj da ti malo zapojem''. Največkrat ji je pel ''Ne klepeči nanulama'', katera je bila mamina najljubša pesem.
Katero pesem je Toše namenil vama?
Adrijana: Skoraj vse. Ampak najina posebna je bila ''Ostala si uvijek ista'' kajti te besede – ''stigao sam kasno, stajao na cesti''... kot da bi govorile najino zgodbo.
Nam lahko zaupate kako je zgledalo to srečanje oz. zgodba iz te pesmi?
Adrijana: V Valencijo je prispel zelo pozno, 20 minut pred polnočjo. Kolena so se mi tresla od vznemirjenja, a mama, ki me je pripeljala je rekla samo to: ''draga moja, tresejo se tudi njemu, verjemi da niti on ni na boljšem''. Ko je prispel smo se usedli v avto, vendar od vseh emocij in treme nama ni uspelo izustiti niti ene same besede. On je gledal na svojo stran, in jaz na svojo. Nato je začel peti in pel je celo pot vse do doma. Toše je, kakor vsa njegova družina, oboževal petje, in to je počel tudi v prostem času. Največ je oboževal Oliverja in Gibonnija. Poslušal je samo njuno glasbo, mene pa je včasih celo iznoreval s tem. Ravno zato mi je bilo zelo težko, ko sem poslušala na televiziji, kako lepe stvari sta govorila o njem. Toše je imel oba glasbenika zelo rad.
Kdaj sta ponovno stopila v kontakt?
Adrijana: Moja sestra in jaz sva se odločile da se mu javiva na njegov 25. rojstni dan. On je bil tako srečen ko je slišal moj glas in nekaj dni zatem je takoj prispel k meni v Valencio. Polne dve leti sva bila nerazdvojena. Toše je v času najine pavze ohranjal kontakt z mojo sestro, in 2 leti jo je prosil naj mi posreduje njegovo številko. Ko je prišel k meni v Valencio je tam ostal celih 10 dni. Povsem se je opustil in bil tako srečen, da je lahko nemoteno hodil okoli, brez da bi ga kdo prepoznal. Po tolikšnem času je bil zopet nekje, kjer ljudje niso vedeli za njega. Takrat mi je rekel: ''vrni se ljubezen moja, da te naredim najsrečnejšo žensko na svetu''. Imela sem občutek, da tiste 2 leti ko sva bila razdvojena, sploh nista obstajali.
Zaradi njega ste tudi prekinili pogodbo s tamkajšnjim klubom Astroc Sagunto. Se vam je bilo težko odreči kariere?
Adrijana: Ostala sem še zelo malo časa v Valencii in nato prekinila pogodbo. Vedela sem da brez njega ne morem več. Odšla sem k njemu v Skopje in se odločila tam tudi ostati. Ni se mi bilo težko odreči kariere, kajti Toše je bil moje življenje.
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
hei..sm nova kle.. & prvi post bom napisala sm..se skoz nemorm dojet d toshe ni vec biu je naibolsi..njegove komade sm rada poslusala..meu je nailepsi glas,biu je angel..& je se zdei..ne zdi se mi fer..zakai on?takrat,k je umru sm bla ful u shoku k sm zvedla..nism mogla vrjet..&se zdei nemorm..sploh nocem..sploh te,zadnji njegovi komadi..maio taka besedila kot d je vedu d se bo neki nrdil & k gledam na netu njegove posnetke s koncertov,pa tiste k so narjeni njemu v spomin..prteceio solze ..pravjo,da bog hoce met vse svoje angele ob seb,zdei nam je uzeu njega
Pesna od Tony Cetinski za Tose:
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći,
pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni
i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja?
Neka mi Bog otvori oči,
neka mi nebo pojača sluh
da čujem te i vidim
u svakom snu
A ti?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,
a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona?
Na jastuku leži. U nebo gleda,
sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima
[se opravicujem,ce je kdo ze objavu to pesm,pa sm jo js se 1x,ampak nism brala vseh teh postov za nazaj,k jih je prevec..]
*purple* , cist se strinjam s tistim,kar si napisala gor!
Pesna od Tony Cetinski za Tose:
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći,
pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni
i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja?
Neka mi Bog otvori oči,
neka mi nebo pojača sluh
da čujem te i vidim
u svakom snu
A ti?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,
a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona?
Na jastuku leži. U nebo gleda,
sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima
[se opravicujem,ce je kdo ze objavu to pesm,pa sm jo js se 1x,ampak nism brala vseh teh postov za nazaj,k jih je prevec..]
*purple* , cist se strinjam s tistim,kar si napisala gor!
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ja Toše je biu res srček d ga večiga ne bi mugl bit!!!.... šele zdej vem kok mi je pomenu pa čeprou ga osebno nism poznala razn z enga koncerta k mi je dau podpis, k sm ga zdej uložila u rom...če bi zdele imela 1 željo k bi se mi zih uresničla bi dala d bi biv Toše živ.... pol bi blo moje živlene spet popolno zdej pa vem d ga nam mogla več vidt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov