Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
*inkica* napisal/-a: Včasih si zamislim, da sploh ni umrl ampak, da je odšel na potovanje, da se odstrani od medijev, ali pa da ima premor.
evo to si jaz pri vseh umrlih predstavljam in je malo lažje. Vsaj pri meni deluje.
Ponoči sem imela radio prižgan in je bila raznovrstna muzika, potem pa pesem Moja in jaz sem se pošteno razjokala ob njej.
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
Zivjo! Ravnokar sem se vrnila.
Je bil tak dan, da je popolnoma ustrezal svojemu namenu. Precej dezevno, megla, Krusevo obvito v oblakih..
Ko smo prispele tam, ni bilo za verjeti. Vrsta ljudi ki je chakala za poslovitev s Toshetom je bila zelo dolga, in se izgubljala v megli. Po mojem je bilo kakshnih 3000 ljudi. Vsi so bili chisto tihi in pri miru, polni sposhtovanja. Nobenega drena ni bilo, vrsta se je pochasi premikala. Ker je zachelo precej dezhevati, so se ljudje stiskali pod dezhniki, in jih solidarno delili z drugimi, tako da je bilo videti kar 4 ljudi pod enim dezhnikom. Veliko njih so bili ful mokri, pa so kar mirno chakali. Iz Ohrida, iz Prilepa, iz Strumice, iz Skoplja...
V aleji velikanov (kjer je pokopan), pa takole: hribi rozh da se krsta sploh ne vidi, samo po najvechjem hribu se pozna. Povsod okoli rozhe, malo ovenele, katere verjetno prestavljajo da bi sploh bilo prostora za nove. Pri njegovi sliki (visoki mislim meter pa malo vech) na dva metra od krste, tak hrib rozh in daril, medvedkov in balonov in ne vem chesa ne.. tako visoko je to vse segalo da so se od njegove slike videle samo she njegove krasne ochi.
In toliko veliko ljudi je bilo, da ni bilo chasa se poslavljati tako, kot bi si chlovek zhelel. Vrsta je hodila okrog, ni bilo ustavljanja.. vsak je lahko prizhgal le eno svechko, che ne zaradi drugega, zaradi sposhtovanja do druge, da lahko vsi pridejo na vrsto. In tako, prizgala sem eno samo svechko, in je bila ta od vseh nas.
No, to kar je verjetno malo bolj posebno in simpatichno je to, da sem pri njegovi sliki odlozhila shopek rdechih poljskih rozhic, katere sem ovila v listek na katerem sem preprosto napisala:
"POCIVAJ V MIRU
S TEBOJ JE LJUBEZEN
Ljubezen iz Slovenije"
in spodaj sem pisala imena kakih 40 nas, pach tistih katere sem she videla v zadnjih desetih straneh tega foruma do vceraj zvecer (ker sem danes zgodaj shla).
In mislim da je bilo lepo, ker je bilo vse sorte: od aphrodite, do britney 20, sunshyne in bla bla... zelo lepo je vse to zgledalo s temi 40-imi nicknames.
No, punce "imena" so nam tam pri cvetih, s tistim kratkim sporochilom.
Pozdravljam vsa vasha dobra srca.
Je bil tak dan, da je popolnoma ustrezal svojemu namenu. Precej dezevno, megla, Krusevo obvito v oblakih..
Ko smo prispele tam, ni bilo za verjeti. Vrsta ljudi ki je chakala za poslovitev s Toshetom je bila zelo dolga, in se izgubljala v megli. Po mojem je bilo kakshnih 3000 ljudi. Vsi so bili chisto tihi in pri miru, polni sposhtovanja. Nobenega drena ni bilo, vrsta se je pochasi premikala. Ker je zachelo precej dezhevati, so se ljudje stiskali pod dezhniki, in jih solidarno delili z drugimi, tako da je bilo videti kar 4 ljudi pod enim dezhnikom. Veliko njih so bili ful mokri, pa so kar mirno chakali. Iz Ohrida, iz Prilepa, iz Strumice, iz Skoplja...
V aleji velikanov (kjer je pokopan), pa takole: hribi rozh da se krsta sploh ne vidi, samo po najvechjem hribu se pozna. Povsod okoli rozhe, malo ovenele, katere verjetno prestavljajo da bi sploh bilo prostora za nove. Pri njegovi sliki (visoki mislim meter pa malo vech) na dva metra od krste, tak hrib rozh in daril, medvedkov in balonov in ne vem chesa ne.. tako visoko je to vse segalo da so se od njegove slike videle samo she njegove krasne ochi.
In toliko veliko ljudi je bilo, da ni bilo chasa se poslavljati tako, kot bi si chlovek zhelel. Vrsta je hodila okrog, ni bilo ustavljanja.. vsak je lahko prizhgal le eno svechko, che ne zaradi drugega, zaradi sposhtovanja do druge, da lahko vsi pridejo na vrsto. In tako, prizgala sem eno samo svechko, in je bila ta od vseh nas.
No, to kar je verjetno malo bolj posebno in simpatichno je to, da sem pri njegovi sliki odlozhila shopek rdechih poljskih rozhic, katere sem ovila v listek na katerem sem preprosto napisala:
"POCIVAJ V MIRU
S TEBOJ JE LJUBEZEN
Ljubezen iz Slovenije"
in spodaj sem pisala imena kakih 40 nas, pach tistih katere sem she videla v zadnjih desetih straneh tega foruma do vceraj zvecer (ker sem danes zgodaj shla).
In mislim da je bilo lepo, ker je bilo vse sorte: od aphrodite, do britney 20, sunshyne in bla bla... zelo lepo je vse to zgledalo s temi 40-imi nicknames.
No, punce "imena" so nam tam pri cvetih, s tistim kratkim sporochilom.
Pozdravljam vsa vasha dobra srca.
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
ful lepo ful lepo... sej zdej folk ful hodi na njegov grob in je razumljivo da je tut taka gužva in mislm da bo še kr nek časa... vseen je še vse frišno zaenkrat!! čeprou mislm da bo ta grob kr obiskan čez leto in še dlje...
Ob prilki se tut s kolegico odpravive... tko da...
punce, prijeten in miren večer vam želim...
*cmoka*
Ob prilki se tut s kolegico odpravive... tko da...
punce, prijeten in miren večer vam želim...
*cmoka*
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
*inkica* napisal/-a:Minka, tisočkrat hvala!
Pa tako lepo si to napisala
Sploh nevem kaj naj rečem. Brez besed sem, solze povejo vse. Zelo sem ti hvaležna
Hvala vsem na lepe besede. In shele sedaj sem se zavedala da sem kar naprej govorila "krsta" namrest "grob".... ocitno se bodzavestno nisem hotela sprijazniti s tem da je zhe pokopan
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Jaz tudi še nisem dojela, da je pokopan. Ko pa se na trenutke zavem, da ga ZARES ni, pa postanem zelo žalostna.
Kaj pa pravte na tele izračune:
- če seštejemo datum njegovega rojstva, dobimo letnico smrti
25+1+1981 = 2007
- če od letnice smrti odštejemo datum nesreče, dobimo letnico rojstva
2007- 16-10= 1981
- njegov zadnji album nosi naslov Igra bez granica,izšel je leta 2007, istoimenska pesem se nahaja na njem na 6. mestu, traja 5 min 51 sekund (a je res tko dolga ?? ). Če vse to seštejemo, dobimo starost, pri kateri je umrl, slavno 26, o kateri je bilo na predhodnih straneh že veliko napisanega
2+0+0+7+6+5+5+1 = 26
Kaj pa pravte na tele izračune:
- če seštejemo datum njegovega rojstva, dobimo letnico smrti
25+1+1981 = 2007
- če od letnice smrti odštejemo datum nesreče, dobimo letnico rojstva
2007- 16-10= 1981
- njegov zadnji album nosi naslov Igra bez granica,izšel je leta 2007, istoimenska pesem se nahaja na njem na 6. mestu, traja 5 min 51 sekund (a je res tko dolga ?? ). Če vse to seštejemo, dobimo starost, pri kateri je umrl, slavno 26, o kateri je bilo na predhodnih straneh že veliko napisanega
2+0+0+7+6+5+5+1 = 26
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Minka, nevem če sem vmes, ampak ni važno, hvala vseeno, ker si mu prižgala svečko....
Izabela....očitno ga je nekdo psolal za kratek čas in z namenom.Očitno, da je nekdo zgoraj hotel, da se nekej naučimo iz vsega tega, da se naučimo spoštovati ljudi, spoštovati vse vrste ljudi negled ena to kakšni so.Nevem, neko sporočilo nosi v sebi, sporočilo ki naj bi bilo navm v poduk.Če pogledamo, recimo princeso Diano..udi ona je veliko naredila za ljudi, jih spoštovala, ljubila...In odšla prekmalu..V prometni nesreči...
Očitno je da danes dlje prideš če si neprijazen in slabo želiš.Matr to ni fer ej
Izabela....očitno ga je nekdo psolal za kratek čas in z namenom.Očitno, da je nekdo zgoraj hotel, da se nekej naučimo iz vsega tega, da se naučimo spoštovati ljudi, spoštovati vse vrste ljudi negled ena to kakšni so.Nevem, neko sporočilo nosi v sebi, sporočilo ki naj bi bilo navm v poduk.Če pogledamo, recimo princeso Diano..udi ona je veliko naredila za ljudi, jih spoštovala, ljubila...In odšla prekmalu..V prometni nesreči...
Očitno je da danes dlje prideš če si neprijazen in slabo želiš.Matr to ni fer ej
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Minka, hvala ti! :bussi:
Solze se bodo posušile - morajo se, a del mojega srca za vedno pripada njemu... njemu, ki je prinašal neizmerno radost.
Angel si ti... :angel:
Solze se bodo posušile - morajo se, a del mojega srca za vedno pripada njemu... njemu, ki je prinašal neizmerno radost.
Angel si ti... :angel:
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Minka res si lepo naredila...
Jaz bom enkrat đla tja v Kurševo sem si prov rekla, da res morm it...
No meni je moj že lepo zapeku njegov zadnji album...
Me pa zanima ali bo izšel njegovi album, ki je bil tik pred izidom?
Jaz bom enkrat đla tja v Kurševo sem si prov rekla, da res morm it...
No meni je moj že lepo zapeku njegov zadnji album...
Me pa zanima ali bo izšel njegovi album, ki je bil tik pred izidom?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- dory
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
točno tako,če si baraba daleč prideš,dobrota je sirota in res je tako,na žalost.
Kdor dela dobro za ljudi,otroke..ga vzame nebo...Toše,Senna.....barabe ,morilci pa ostajajo.....
Ironija je še v tem,da je bil Toše (tudi Senna) izredno veren,neizmerno je verjel v boga in kaj jima je vrnil...vzel ju je.
Kdor dela dobro za ljudi,otroke..ga vzame nebo...Toše,Senna.....barabe ,morilci pa ostajajo.....
Ironija je še v tem,da je bil Toše (tudi Senna) izredno veren,neizmerno je verjel v boga in kaj jima je vrnil...vzel ju je.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov