Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja očitno mu ni plačevala pokojninskega in zdravstvenega zavarovanja, ker je prasica ves keš pobirala in mu kradla vse kar je imel..še osnovne stvari kot so zavarovanje revček ni mel urejene pr njej ...upam, da bo šla ta prasica v zapor, če je to vse res in upam, da se ji bo to vse z veliko mero maščevalo!!!!!!!
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
lubenica napisal/-a:ja očitno mu ni plačevala pokojninskega in zdravstvenega zavarovanja, ker je prasica ves keš pobirala in mu kradla vse kar je imel..še osnovne stvari kot so zavarovanje revček ni mel urejene pr njej ...upam, da bo šla ta prasica v zapor, če je to vse res in upam, da se ji bo to vse z veliko mero maščevalo!!!!!!!
se popolnoma strinjam s tabo!Jst sm brala da so jo starši od Tošeta vrgl iz stanovanja ven ker njo krivijo za njegovo smrt!
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Joj kako je ni sram......vprašanje kaj de se vse ven prišlo, samo res ji je potem zelo zaupal, ona pa je to izkoristila. Samo itak je z njim dobro zaslužila, tak da zgleda da je še mela premalo in je kradla. Naja na pogrebu pa je tako jokala, tak da me zanima a je jokala za njim ali za denarjem.............NESRAMNICA.
- sunshyne
- Komunikatorka
grossi napisal/-a:ni kriva za njegovo smrt, sam to z zavarovanjem je pa too much, se pa dogaja. ocitn ji je zaupal, pa ni preverjal... jst bi kdaj kej preverla na njegovmu mestu, sam seb lahko zaupas 100%, to je dejstvo.
Starši od Tošeta naj bi njo krivil za njegovo smrt ker ga je zadnje čase preveč matrala-to piše zdej nevem kaj je res.Ja lahko jo je sram!
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
velik ljudi pade v dolgove, pa to se ne pomen, da jim je zato vseeno, vsak se lahko znajde v taki situaciji, mam izkusnje s tem v druzini. sej je tezko razumet, kako lahko tko globoko zabredes, sam se dogaja v velik druzinah in tud drgac, pa mislim, da si noben od tistih, ki se jim to dogaja, tega ne zeli. sigurno se je velik tud ona sekirala okol tega, zakaj se je tok zadolzila, pa sam ona ve. zacne se z majhnih dolgom, pol k pa se tega ne mors odplacvat, se pa obresti nalagajo in nalagajo in krnaenkrat je treba ksno hiso prodat.
absolutno je narobe, da mu ni poskrbela za osnovne stvari, ampak shit happens, vem kako je to in mislim, da je tem ljudem zlo hudo in to prikrivajo, ker na to seveda niso ponosni in upajo, da se bojo nekako zvlekli iz tega, brez da kdo to izve, ponavadi je pa pol smao se huje in dolgovi se vecji.
absolutno je narobe, da mu ni poskrbela za osnovne stvari, ampak shit happens, vem kako je to in mislim, da je tem ljudem zlo hudo in to prikrivajo, ker na to seveda niso ponosni in upajo, da se bojo nekako zvlekli iz tega, brez da kdo to izve, ponavadi je pa pol smao se huje in dolgovi se vecji.
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
to, da ga je prevec matrala, pa mislm, da... je vse delal prostovoljno, tko da,... sej je mel dost dnarja, da bi tud mal umiril ritem, pa ga pac ni. sej je bil dost star, da se sam odloca, kaj in kolk bo delu, ne. ocitn mu je tak ritem ustrezal, ne vem.
- sunshyne
- Komunikatorka
Navodno Tosetovi roditelji Domenika I Nikola optuzuju upravu Ljiljanu za smrt svojog sina jer ga je godinama forsirala namcuci mu previse obaveza te da je bilo samo pitanje dana kada ce mu se nesto dogoditi-navodno po Makedonskoj stampi Ljiljana je namjeravala uzeti novac od Tosetovog cd-a kojeg je nedavno snimio na Engleskom i zbog kojeg je putovao v Zagreb.
Roditelji so na dan sahrane istjerali Ljiljano iz kuce.
Roditelji so na dan sahrane istjerali Ljiljano iz kuce.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja res ful nesramno od nje. Sam če maš 26 let pa res lahko tud sam kaj preveriš kako stvari stojijo. Tud mangerjem ne moreš zaupati 100% oziroma jim sploh ne smeš, jih moraš tud mal kontrolirat, ker njim se gre samo za keš. To da je bil Toše njen edini klijent čist verjemem, je bil oseba, ki je valila zlata jajca- se pravi, da je z njim ona na veliko služila.
- sunshyne
- Komunikatorka
ja res je da se lahka pr 26letih sam odločaš kako in kaj sam je pa tud tk ane to mu je bla le menedžerka in pač če nebi delu po njegovi volji bi ga pa skenslala.Dobr sej vrjetn ni edina menedžerka sam kaj veš kako resnično stoji ta zgodba!lih gledam njegov koncert
-
miss independet - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Že neki časa berem to temo in zdaj sm končno zbrala pogum da tud jst neki napišem. Priznam, da nism poslušala dost poslušala Tošeta, ker pač kao ne poslušam hrvatije itd.. Res pa da mi je njegov komad Čija si (bil)svetoven.. Potem pa sm neki časa nazaj slišala to njegovo pesem Ubijaš me usnama in me je ful prevzela, tako da sm si dol potegnila dost njegovih komadov in sm jih cel čas poslušala. Potem pa zvem 16.10 zjutraj na radiu, da je umrl Toše Proeski. Najprej sm misla da se nekdo zafrkava a potem sm ugotovila da je res. Prva dva dni sploh nism dojela kaj se je zgodilo in mi je blo "useeno", a potem se je začelo.. Okrog hodim čist brez volje, neprestano jokam ko poslušam njegove pesmi ali berem kaj o njemu, čutim, kot da mi manja del srca. Bil je taki srček, izžareval je neko energijo, ki se je ne da opisati z besedami.. njegova besedila vsakomur stopijo na dnu srca. In ta njegov glas, nism še slišala kašnga mladga fanta ki bi imel tko "angelski" glas, res. Vsak dan doma prižgem svečo zanj in jočem zravn. Nevem več kako naj se pomirim. Zvečer grem spat z mislijo nanj in zjutraj se spet zbudim z mislijo nanj. Preberam vsak članek o njem, pogledam vsak video.. Moja največja želja je, da bi šla v Makedonijo in bi mu prižgala svečko..Upam da se mi bo uresničila
- xu9066
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 10. 2007
meni se je ist dogajalo.preveč me je vse skupaj preganjalo pa sem nehala poslušat njegovo muzko, sploh igra bez granica in pa bože brani je od zla me čist potreta še zdaj,pa članke pa bloge sem tud nehala brat.vsaj za neki časa moram pozabit vse skupaj drugač bodo vsi okrog mene že res mislili da sem za psihiatrični oddelek.čeprav mi je baš vseeno.
preveč me je prizadelo.sama nad saboo sem totalno šokirana, čeprav sem res precej čustvena oseba,če bi bil moj fant al pa brat ne vem kaj bi blo z mano.absurd.pa minila sta že skor dva tedna
preveč me je prizadelo.sama nad saboo sem totalno šokirana, čeprav sem res precej čustvena oseba,če bi bil moj fant al pa brat ne vem kaj bi blo z mano.absurd.pa minila sta že skor dva tedna
-
*inkica* - Komunikatorka
miss independet napisal/-a:Že neki časa berem to temo in zdaj sm končno zbrala pogum da tud jst neki napišem. Priznam, da nism poslušala dost poslušala Tošeta, ker pač kao ne poslušam hrvatije itd.. Res pa da mi je njegov komad Čija si (bil)svetoven.. Potem pa sm neki časa nazaj slišala to njegovo pesem Ubijaš me usnama in me je ful prevzela, tako da sm si dol potegnila dost njegovih komadov in sm jih cel čas poslušala. Potem pa zvem 16.10 zjutraj na radiu, da je umrl Toše Proeski. Najprej sm misla da se nekdo zafrkava a potem sm ugotovila da je res. Prva dva dni sploh nism dojela kaj se je zgodilo in mi je blo "useeno", a potem se je začelo.. Okrog hodim čist brez volje, neprestano jokam ko poslušam njegove pesmi ali berem kaj o njemu, čutim, kot da mi manja del srca. Bil je taki srček, izžareval je neko energijo, ki se je ne da opisati z besedami.. njegova besedila vsakomur stopijo na dnu srca. In ta njegov glas, nism še slišala kašnga mladga fanta ki bi imel tko "angelski" glas, res. Vsak dan doma prižgem svečo zanj in jočem zravn. Nevem več kako naj se pomirim. Zvečer grem spat z mislijo nanj in zjutraj se spet zbudim z mislijo nanj. Preberam vsak članek o njem, pogledam vsak video.. Moja največja želja je, da bi šla v Makedonijo in bi mu prižgala svečko..Upam da se mi bo uresničila
Čisto te razumem, ker sem bila jaz ista. Še zdaj nisem čisto pri sebi ampak je malo bolše. Jaz ga tudi nisem nekaj poslušala, in spomnim se, da je moja sestra kak teden pred njegovo smrtjo skoraj cel dan na repeat
posušala pesem Pratim te, pa sem ji rekla naj že izklopi to muziko. Zdaj pa mi je tak žal, nikoli si ne oprostim za te besede, tako kot tudi zato, da nisem nikoli šla na njegov koncert. Meni je blo tak hudo, da mi je šlo na bruhanje, pa glava me je ves teden skupaj bolela, brez energije in vsa bleda sem hodila po svetu. Groza v glavnem. Zdaj je bolše, res. Predvsem zato, ker sem jemala najprej pomirjevala (persen forte) in potem antidepresive (deprim). Zdaj že lahko poslušam pesmi, skoraj brez solz in cmoka v grlu, edino Jedine pa ne morem poslušat, ker še vedno jočem zraven. Ne mine pa niti dan, ko nebi mislila nanj. Cel dan mislim nanj in preden zvečer zaspim zmolim zanj in upam, da bom šla kdaj na njegov grob. Upam, da boš čimprej boljša, verjamem pa da imaš občutek, da je z njim umrl tudi del tebe. Včasih si zamislim, da sploh ni umrl ampak, da je odšel na potovanje, da se odstrani od medijev, ali pa da ima premor. Poskusi s pozitivnimi mislimi. Drži se
- sunshyne
- Komunikatorka
Tako tudi mene je še vedno hudo pri srcu in tudi jst sem bila v veliki depresiji-ampak sedaj lahko brez solz gledam tudi njegove koncerte in poslušam pesmi in se zraven nasmejem,ker vem da bi si Toše to želel.Res je Makedonija je izgubila veliko in prav tako tudi članice bivše Jugoslavije.Ni pevca da bi toliko naredil za vse te male državice.Veliko berem razne portale in še danes po dvanajstih dneh tragedije punce trpijo.Ne razumem ljudi ki nas zato nekaj obsojajo.To so naša čustva in jst si ne morm pomagat če me boli me boli.Vsi tisti ki imajo vsaj malo razuma,čustev naj dojamejo da se za izgubo nekoga ki si ga imel rad rabi čas za prebolevanje.Vem da se to sliši čudno saj bote rekli da ga niti poznale nismo,nismo z njem živele a vendar bil nam je blizu bolj kot marsikateri pevec v sloveniji.Samo da se spomnim na pesem Moja mi je lepo saj je s tem dodal zahvalo vsem slovenskim oboževalkam/oboževalcem kar jih pa ni bilo malo.Zato nam dajte čas saj vsi prebolevamo izgubo na drugačen način(nekateri jokajo,drugi pojejo;...).Ljubili smo ga le iz enega razloga ker je bil angel na naši zemlji!!!!
-
miss independet - Sramežljivka
*inkica* hvala za vzpodbudne besede. se bom poskusla pobrat. že zarad tošeta
krade mi cesta, kradu mi te ljudi..svako pomalo od osmjeha tvog posudi..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov