Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
Punce, zakaj se tolko prepirate okol nesreče in kdo je kriv in kdo ne in kaj bi če bi...? Tragedija se je zgodila. To je dejstvo. Dejstvo je tudi,da je šofer vozil prehitro,pa sploh v megli. Tošeja nam je bog vzel, šoferju je hudu,vsem ostalim tudi. Še meni je ful hudu pa nisem bla fenica njegova. Ampak zdaj se pričkat in se sprašavat kaj bi če bi... nikamor ne bomo pršli. Treba se je sprijaznit in iti dalje. Mislim, da bi tudi Toše raje videl, da se ne sekiramo in ga pač ohranimo v lepem spominu, poslušamo njegove pesmi in delamo dobra dela, kot jih je on. Bil je odličen pevec in dober človek. Zgledujmo se po njem. Naj počiva v miru!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
tanchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
http://toshefan.blogger.ba/
Na tej spletni strani imate izjave njegovih prijateljev, intervjuji s Tošetom, itd.
Žalostna usoda mladega človeka in to človeka, ki je toliko naredil za sočloveka. Vem približno kako se počutijo njegovi domači ter njegova punca, saj sem sama pred leti izgubila v prometni nesreči bratranca in so nas ravno tako oblegali novinarji ter policija ( pa ni bila znana oseba).
Na tej spletni strani imate izjave njegovih prijateljev, intervjuji s Tošetom, itd.
Žalostna usoda mladega človeka in to človeka, ki je toliko naredil za sočloveka. Vem približno kako se počutijo njegovi domači ter njegova punca, saj sem sama pred leti izgubila v prometni nesreči bratranca in so nas ravno tako oblegali novinarji ter policija ( pa ni bila znana oseba).
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
jaz tud nikol prej nisem sodelovala v tejle temi, ker sploh nisem vedla, da obstaja. Sigurno je ni bilo na prvi strani, jaz pa nimam potrpljenja brskat po forumu in tudi oglašala se nikol nisem kaj velik.
Ampak Tošetovo kariero pa spremljam že mnogo let. Začelo se je, ko je bla pred leti (okrog 2000?) na radiu Salomon ena oddaja, Negdje dole južno. Ja, tko se ji je reklo, vodil jo je pa Miro Todosovski (Ujdi brothers itd.....), po rodu je makedonec. In ni minila ena oddaja, da ne bi govoril, kako se je v Makedoniji pojavil en model, ki ima noro dobro muzko, je čedalje bolj popularen, punce so v transu.... V vsaki oddaji je zavrtel vsaj en njegov komad, bili so v makedonščini, saj Toše takrat na začetku še ni imel komadov v srbohrvaščini. Mene so ti komadi čist prevzeli in ta glas, komaj sem čakala nove oddaje, da jih slišim.
Potem pa gledam Evrovizijo leta 2004 in vidim, da Makedonijo zastopa ta tip Toše. Takrat sem ga prvič vidla, kako zgleda. Bil mi je tko-tko, za moj okus bi ga obrila. Ampak kakšno koreografijo je imel, kakšen show na odru ! Prevzel me je popolnoma ! Glasovala sem zanj ko nora ! No, kakšnih 6,7 glasov sem mu dala.
Od takrat pa ful spremljam njegovo kariero, če je kje kaj o njem pisalo, sem vedno prebrala, intervjuje vse gledala, ko sem naletela na njih, predvsem na htv, tv pink, hayat, po vseh teh balkanskih tv-jih. Očaral me je s svojim večnim nasmehom, intervjuji so bili polni smeha in humorja. Nabavila sem si celo njegov CD Pratim te, in to jaz, ki nimam doma nič CD-jev, kajti če mi je nekdo toliko všeč, da si nabavim cd, potem ga poslušam cele dneve, dokler se ga ne naveličam. Jaz pa se ga nočem naveličat! Hočem, da mi komadi, ki so mi dobri, ostanejo dobri večno! Tudi zdaj po smrti sem poslušala Tošetov cd samo enkrat, mislim, da bi pesmi pri meni izgubile čar, če bi se predozirala z njimi.
Imel pa je bivši tip ful njegovih CD-jev in njegove muzke, tko da Toše je bil veliko na repertoarju.
Žal mi je pa, da nisem bila na njegovem koncertu in to spet samo zato, ker sem imela službo približno po 10 ur na dan, pa še predavanja na faksu, in ob 20.uri, ko so se koncerti začenjali, sem bila jaz še na delovnem mestu...
Popravnega izpita pa ne bo več...
Ampak Tošetovo kariero pa spremljam že mnogo let. Začelo se je, ko je bla pred leti (okrog 2000?) na radiu Salomon ena oddaja, Negdje dole južno. Ja, tko se ji je reklo, vodil jo je pa Miro Todosovski (Ujdi brothers itd.....), po rodu je makedonec. In ni minila ena oddaja, da ne bi govoril, kako se je v Makedoniji pojavil en model, ki ima noro dobro muzko, je čedalje bolj popularen, punce so v transu.... V vsaki oddaji je zavrtel vsaj en njegov komad, bili so v makedonščini, saj Toše takrat na začetku še ni imel komadov v srbohrvaščini. Mene so ti komadi čist prevzeli in ta glas, komaj sem čakala nove oddaje, da jih slišim.
Potem pa gledam Evrovizijo leta 2004 in vidim, da Makedonijo zastopa ta tip Toše. Takrat sem ga prvič vidla, kako zgleda. Bil mi je tko-tko, za moj okus bi ga obrila. Ampak kakšno koreografijo je imel, kakšen show na odru ! Prevzel me je popolnoma ! Glasovala sem zanj ko nora ! No, kakšnih 6,7 glasov sem mu dala.
Od takrat pa ful spremljam njegovo kariero, če je kje kaj o njem pisalo, sem vedno prebrala, intervjuje vse gledala, ko sem naletela na njih, predvsem na htv, tv pink, hayat, po vseh teh balkanskih tv-jih. Očaral me je s svojim večnim nasmehom, intervjuji so bili polni smeha in humorja. Nabavila sem si celo njegov CD Pratim te, in to jaz, ki nimam doma nič CD-jev, kajti če mi je nekdo toliko všeč, da si nabavim cd, potem ga poslušam cele dneve, dokler se ga ne naveličam. Jaz pa se ga nočem naveličat! Hočem, da mi komadi, ki so mi dobri, ostanejo dobri večno! Tudi zdaj po smrti sem poslušala Tošetov cd samo enkrat, mislim, da bi pesmi pri meni izgubile čar, če bi se predozirala z njimi.
Imel pa je bivši tip ful njegovih CD-jev in njegove muzke, tko da Toše je bil veliko na repertoarju.
Žal mi je pa, da nisem bila na njegovem koncertu in to spet samo zato, ker sem imela službo približno po 10 ur na dan, pa še predavanja na faksu, in ob 20.uri, ko so se koncerti začenjali, sem bila jaz še na delovnem mestu...
Popravnega izpita pa ne bo več...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Tigi napisal/-a:sunshyne napisal/-a:me ne zanima če me skenslajo jst gledam spomin na tošeta
Ja sam še vseen ti ni treba nabijat 10000 smajlijev...
točno tako .. tvoj post je bil odstranjen ... če se to še 1x zgodi, bom vzela kot provokacijo in boš benana ... tale post se NE citira in komentira v tej temi ... če ta kaj moti, se obrni direkt name ...
debata o temu s s tem postom zaključuje!
-
tanchy - Sramežljivka
Jaz sem ga tudi zelo zgodaj začela poslušati, v tistem času kot je navedla Izabela. Sem sicer spremljala njegovo kariero, se pravi, ko so izšeli njegovi cdeji sem si jih takoj nabavla, pogledala kak intervju, oddajo v kateri je bil gost - ne pa čisto vse. Skratka spremljala sem ga zaradi glasbe, njegova beseila so bila smiselna (ne pa kot nekatera), so se me dotaknila. Je velika izguba v glasbenem svetu, izguba na sploh, koliko bi lahko še dobrega naredil-pomagal ljudem. Koliko je samo imel planov, pa jih ne bo mogel nikoli uresničiti (tako na glasbeni sceni, kot v humanitarnih akcijah). Verjamem, da bi postal zelo uspešen tudi zunaj meja bivše jugoslavije (imel bi izvrstno svetovno kariero), saj je bil tudi zelo popularen v Rusiji, na Češkem, itd. Najbolj absurdno pa je to, ko je rekel, da je zelo veren in, da je šel v Izrael se prepričat in, da je postal še bolj veren, ko se je vrnil iz Izraela. No in pol ga Bog vzame k sebi. Zakaj? Ko bi pa lahko še toliko dobrega naredil.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Tako je pa on mislil:
Kako ste reagovali na vijest da je vaša menadžerka Ljiljana Petrović optužena za utaju poreza?
- To je vijest plasirana u samo jednom mediju. Nedolično, posebno što je lansirano nakon humanitarnog koncerta koji je ona organizovala sa Ministarstvom obrazovanja. Meni je najvažnije da moja publika zna da napravi razliku između istina i laži, tako da ne bih morao uvijek da se pravdam. Ljilju suviše dugo poznajem i znam da je teško da se bori sa svim što je okružuje i što nas prati. Svoju saradnju sa njom nikad neću prekinuti, a ako bi se ikad nešto i desilo da moramo da prestanemo da sarađujemo, sigurno bi ostali najveći prijatelji. Nikada se ne bih odrekao prijatelja, bio bih uvek uz njih, u dobru i u zlu. U dobru da se radujem uspehu, u zlu da pomognem.
Kako ste reagovali na vijest da je vaša menadžerka Ljiljana Petrović optužena za utaju poreza?
- To je vijest plasirana u samo jednom mediju. Nedolično, posebno što je lansirano nakon humanitarnog koncerta koji je ona organizovala sa Ministarstvom obrazovanja. Meni je najvažnije da moja publika zna da napravi razliku između istina i laži, tako da ne bih morao uvijek da se pravdam. Ljilju suviše dugo poznajem i znam da je teško da se bori sa svim što je okružuje i što nas prati. Svoju saradnju sa njom nikad neću prekinuti, a ako bi se ikad nešto i desilo da moramo da prestanemo da sarađujemo, sigurno bi ostali najveći prijatelji. Nikada se ne bih odrekao prijatelja, bio bih uvek uz njih, u dobru i u zlu. U dobru da se radujem uspehu, u zlu da pomognem.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
^^ itak da so te govorice o managerki sama nakladanja! On ni nikoli nič slabega o njej rekel, ravno nasprotno, vedno jo je hvalil in poudarjal da je za večino njegove uspešne kariere zaslužna ravno ona! Če pa je bila kdaj malo bolj zahtevna pa to ni nikakršen bavbav - vsi managerji so taki, da želijo in zahtevajo maksimalno! In Toše se nikoli ni nad tem pritoževal. Tud sam je poudarjal, da je zelo srečen da ima osebo kot je Ljiljana poleg sebe, ki ga zna tudi kritično ocenit.
Sicer pa, če bi bila ona res tako slaba oseba bi sedaj na veliko dajala izjave v medijih in 'hlastala' za denarjem, kot to sedaj počne mnogo Tošejevih bližnjih, z njegovo punco vred! Za Ljiljano se vidi da je profesionalka in se dobro spozna na ta show biznis. Ženska se je izolirala od javnosti in tako je tudi prav. Ona ni dolžna nikomur polagat računov kaj pa kako. Če je bil Toše z njo zadovoljen, ne vem zakaj ne bi mogla biti tudi drugim.
Sicer pa je tukaj celoten intervju v katerem je Toše povedal par zelo lepih besed o njej:
Toše: Koncert je največji in najlepši dar, ki mi ga lahko dajo moji oboževalci. Vsaka publika si zasluži da jim daš samega sebe. Ni teh besed s katerimi bi se lahko zahvalil svoji publiki. Po končanem koncertu dejansko ne dojamem kaj se je zgodilo in ne morem razločiti jasne slike. To so tako močne emocije... pa vendar vem, da je bilo to neverjetno stapljanje energije.
2. Kako ste reagirali na novico, da je vaša managerka Ljiljana Petrović obtožena utaje davkov?
Toše: Ta novica se je pojavila samo v enem mediju. Je povsem krivično, predvsem zato ker je ta novica izšla takoj po izvedbi humanitarnega koncerta, katerega je organizirala ravno ona, s pomočjo ministrstva za šolstvo. Meni je najbolj važno to, da moja publika loči med resnico in lažjo. Ljiljano poznam že zelo dolgo in vem, da ji je zelo težko kadar se mora boriti s tem kar jo obkrožuje in spremlja. Svojega sodelovanja z njo ne bom nikoli prekinil. Tudi če bi se karkoli zgodilo, zaradi česar bi morali prekiniti sodelovanje, bi vseeno ostala najboljša prijatelja. Nikoli se ne bi odrekel prijatelju, še vedno bi ji stal ob strani, v dobrem in slabem. V dobrem takrat ko se veselim uspehu, a v zlu da pomagam.
3. Ko ste pred leti nastopali na Evroviziji se je okoli vas dvignilo veliko medijskega prahu. Kako sedaj gledate na to, in ali se še kdaj nameravate prijaviti na takšno tekmovanje?
Toše: Vem da sem imel veliko podpore od svojega naroda, svoje ekipe, tako pred kot po Evroviziji, čemur sem zelo zahvalen. Evrovizija je en velik izziv, in če se bo kdaj zgodilo da bom imel pesem, v katero bom verjel, se bom mogoče še kdaj prijavil.
4. V nekaterih gejevskih krogih na vas gledajo kot na gej ikono. Kakšno je vaše mnenje glede tega? Ali vas kaj takega moti?
Toše: Tega še nisem opazil, prav tako pa se tudi ne družim v takšnih krogih, da bi lahko kaj takega opazil. Sem mnenja, da me noben človek ne moti vse dokler se ne vmešava v moje življenje. Vsakdo ima pravico da si izbere svojo ikono. Za mene osebno obstaja smo ena ikona - Bog!
5. Kakšni so vaši načrti za prihodnost, v kolikor se uspete prebiti na svetovno tržišče?
Toše: v mojem življenju ne bo velike spremembe. Še naprej se bom ukvarjal s tem v čemur najbolj uživam - glasbo! Spoštoval bom svojo publiko, katera me je pripeljala tako daleč. To mi je dovolj. In ja, pomagal bom vsakomur komur bom lahko. Meni se zdi nepredstavljivo da nekdo ki lahko pomaga tega ne stori, si zatiska oči in ne poda roke.
Sicer pa, če bi bila ona res tako slaba oseba bi sedaj na veliko dajala izjave v medijih in 'hlastala' za denarjem, kot to sedaj počne mnogo Tošejevih bližnjih, z njegovo punco vred! Za Ljiljano se vidi da je profesionalka in se dobro spozna na ta show biznis. Ženska se je izolirala od javnosti in tako je tudi prav. Ona ni dolžna nikomur polagat računov kaj pa kako. Če je bil Toše z njo zadovoljen, ne vem zakaj ne bi mogla biti tudi drugim.
Sicer pa je tukaj celoten intervju v katerem je Toše povedal par zelo lepih besed o njej:
Toše: Koncert je največji in najlepši dar, ki mi ga lahko dajo moji oboževalci. Vsaka publika si zasluži da jim daš samega sebe. Ni teh besed s katerimi bi se lahko zahvalil svoji publiki. Po končanem koncertu dejansko ne dojamem kaj se je zgodilo in ne morem razločiti jasne slike. To so tako močne emocije... pa vendar vem, da je bilo to neverjetno stapljanje energije.
2. Kako ste reagirali na novico, da je vaša managerka Ljiljana Petrović obtožena utaje davkov?
Toše: Ta novica se je pojavila samo v enem mediju. Je povsem krivično, predvsem zato ker je ta novica izšla takoj po izvedbi humanitarnega koncerta, katerega je organizirala ravno ona, s pomočjo ministrstva za šolstvo. Meni je najbolj važno to, da moja publika loči med resnico in lažjo. Ljiljano poznam že zelo dolgo in vem, da ji je zelo težko kadar se mora boriti s tem kar jo obkrožuje in spremlja. Svojega sodelovanja z njo ne bom nikoli prekinil. Tudi če bi se karkoli zgodilo, zaradi česar bi morali prekiniti sodelovanje, bi vseeno ostala najboljša prijatelja. Nikoli se ne bi odrekel prijatelju, še vedno bi ji stal ob strani, v dobrem in slabem. V dobrem takrat ko se veselim uspehu, a v zlu da pomagam.
3. Ko ste pred leti nastopali na Evroviziji se je okoli vas dvignilo veliko medijskega prahu. Kako sedaj gledate na to, in ali se še kdaj nameravate prijaviti na takšno tekmovanje?
Toše: Vem da sem imel veliko podpore od svojega naroda, svoje ekipe, tako pred kot po Evroviziji, čemur sem zelo zahvalen. Evrovizija je en velik izziv, in če se bo kdaj zgodilo da bom imel pesem, v katero bom verjel, se bom mogoče še kdaj prijavil.
4. V nekaterih gejevskih krogih na vas gledajo kot na gej ikono. Kakšno je vaše mnenje glede tega? Ali vas kaj takega moti?
Toše: Tega še nisem opazil, prav tako pa se tudi ne družim v takšnih krogih, da bi lahko kaj takega opazil. Sem mnenja, da me noben človek ne moti vse dokler se ne vmešava v moje življenje. Vsakdo ima pravico da si izbere svojo ikono. Za mene osebno obstaja smo ena ikona - Bog!
5. Kakšni so vaši načrti za prihodnost, v kolikor se uspete prebiti na svetovno tržišče?
Toše: v mojem življenju ne bo velike spremembe. Še naprej se bom ukvarjal s tem v čemur najbolj uživam - glasbo! Spoštoval bom svojo publiko, katera me je pripeljala tako daleč. To mi je dovolj. In ja, pomagal bom vsakomur komur bom lahko. Meni se zdi nepredstavljivo da nekdo ki lahko pomaga tega ne stori, si zatiska oči in ne poda roke.
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Men je ful hudo za Tošeja,me pa ful jezi njegova kao punca al kar koli je že bla,ker daje neke interviuje in podobno,nevem naj bi to obdržala zase,al kar koli že al pa naj bi počakala vsaj nekaj časa ne da gre po ne niti enem tednu dajat interviuje itd.,podobno mi grejo naživce mnogi ,ki se sedaj hočejo okoristiti z raznimi zgobdami in nevem še čim.
-
tanchy - Sramežljivka
Sej ne mormo vedt kaj je res, kaj se je dogajalo, ker nismo bili zraven. Vsaka zgodba ima dve plati. Za punco pa ne vem kaj naj si mislim, mogoče je na tak način hotela izpovedati, se ni zavedala kaj dela (zaradi šoka), ne vem kako naj si razlagam. Vem samo, da, ko izgubiš ljubljeno osebo si v velikem šoku in se bistvu kar nekaj časa ne zavdaš svojih dejanj (lastne izkušnje).
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
Toše Proeski in Marlenna show:
1.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=Eus1UizOCqQ
2.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=Nl5NqMUtZeg
3.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=ZBpTTtYNRbc
4.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=cGn35LK0JY8
5.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=ZK7VU7-C0GE
6.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=W6AAHEjDC1A
7.DEL
Upam da to še ni bilo objavleno
1.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=Eus1UizOCqQ
2.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=Nl5NqMUtZeg
3.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=ZBpTTtYNRbc
4.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=cGn35LK0JY8
5.DEL
http://www.youtube.com/watch?v=ZK7VU7-C0GE
6.DEL
7.DEL
Upam da to še ni bilo objavleno
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
N{n}ka napisal/-a:Men je ful hudo za Tošeja,me pa ful jezi njegova kao punca al kar koli je že bla,ker daje neke interviuje in podobno,nevem naj bi to obdržala zase,al kar koli že al pa naj bi počakala vsaj nekaj časa ne da gre po ne niti enem tednu dajat interviuje itd.,podobno mi grejo naživce mnogi ,ki se sedaj hočejo okoristiti z raznimi zgobdami in nevem še čim.
Andrijana je bila le njegova punca in ima pravico dati intervju, če se njej tako zdi in če ji je mogoče kaj lažje, da govori o Tošetu. Mislim, da je nimamo nobene pravice obsojati, pač preboleva na svoj način. In zelo zelo dvomim, da bi se ona s tem na kakršenkoli način okoristila!!!
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
http://www.index.hr/xmag/clanak/video-t ... 62863.aspx
Toše i nakon smrti pred vratima inozemne karijere
v njegovem ipodu naj bi bilo osem komadov v anglescini
Toše i nakon smrti pred vratima inozemne karijere
v njegovem ipodu naj bi bilo osem komadov v anglescini
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Hm, zdele sem v temi Numerologija odprla link do ene strani kjer ti izračuna tvoje številke glede na ime, priimek in datum rojstva...In šele zdej sm se zavedla, da če sešteješ vse številke mojega rojstnega datuma dobiš - jap, uganle ste - 26.
Pri Marlenni je biu pa res nenormalno srčkan
Glede tega članka o angleških pesmih - najbrž bi bil res zelo uspešen tudi v tujini, ampak ne vem če ima smisel teh 8 pesmi izdajat v Angliji, ker tudi če bodo dobro sprejete - bodimo realni, zasloveti z 8 pesmimi s tem da te ni več, da bi jih promoviral...je zelo zelo težko. Res, da je bil Toše izredno talentiran in vse, ampak že marsikateri ŽIV talent je poskušal, pa mu to ni uspelo...Če jim uspe pa tudi super, samo naj potem vsaj del zaslužka namenijo v humanitarne namene.
Pri Marlenni je biu pa res nenormalno srčkan
Glede tega članka o angleških pesmih - najbrž bi bil res zelo uspešen tudi v tujini, ampak ne vem če ima smisel teh 8 pesmi izdajat v Angliji, ker tudi če bodo dobro sprejete - bodimo realni, zasloveti z 8 pesmimi s tem da te ni več, da bi jih promoviral...je zelo zelo težko. Res, da je bil Toše izredno talentiran in vse, ampak že marsikateri ŽIV talent je poskušal, pa mu to ni uspelo...Če jim uspe pa tudi super, samo naj potem vsaj del zaslužka namenijo v humanitarne namene.
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov