Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *ninika* » 23. Okt. 2007 20:06

Nelaa napisal/-a:Kaksen komentar.............groza res.

a bi lahko kdo prevedel ta komentar prosim.
Uporabniški avatar
malina2203
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a malina2203 » 23. Okt. 2007 20:07

sunshyne, si me prehitela :)
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 23. Okt. 2007 20:11

EXTRA: Kakav je bio vaš odnos s Ljiljanom Petrović? U već spomenutom inetrvjuu Toše je rekao da mu je ona bila kao druga mama.Kakšen je bil vaš odnos z Liljano Petrovič?V večih intervjujih je reku da mu ej bila kot druga mama.
- O nikome ne želim reći ništa loše. Slika u javnosti bila je potpuno drugačija. Ljiljana jedino mene nije nikada uspjela otjerati od njega. Sad će se ionako mnoge stvari saznati, Ljiljana njemu nikada nije bila druga majka.
O nikomur ne želim reči nič slabega.Slika v javnosti je bila drugačna.Liljana edino mene nikoli in uspela odstraniti od njega.Sedaj se znajo mnoge stvari razvozlati Liljana njemu nikoli ni bila druga mama.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 23. Okt. 2007 20:11

malina2203 napisal/-a:sunshyne, si me prehitela :)

sorč
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 20:12

Skratka, Tošetova punca naj bi pač lažne patetične stvari govorila, ta ki pa je napisala komentar pa naj bi ga poznala in pravi, da ji je hudo, ko vidi po časopisih takšne laži in da se čudi kako ni ob tako poštenem in dobrem fantu kot je bil Toše tudi sama (Andrijana) postala boljša. Tudi sam Toše naj bi obupal nad to Andrijano. Upa tudi (to dekle), da bo Andrijana njegovim staršem lahko pogledala v oči in rekla, da je o vsem lagala, da v resnici stvari niso bile take kot pravi ona.

Blablabla, prav ne da se mi več poslušati o teh bedarijah pa kregarijah. Stvari so take kot so, sama ne vidim razloga da bi Andrijana lagala, kar lahko potrdijo tudi kolegi Tošeta (plus tega, da trenutno živi pri Tošetovih starših, ki najbrž lažnivi neznanki tople postelje ne bi nudili). Preveč čudno ljubosumnih žensk se oglaša po balkanu zadnje čase. Toše je ljubil, get over it. Je pa res malce čudno, da je Andrijana izjavo dala takemu mediju (se pravi žuti štampi) že dan po pogrebu...
Zadnjič spremenil Marilena, dne 23. Okt. 2007 20:18, skupaj popravljeno 2 krat.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 23. Okt. 2007 20:13

mate že prevedeno
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 23. Okt. 2007 20:17

Vprasanje kaj bo se vse s tega, pa kdo bo koga po zobeh vlacil. Zdaj se lahko pricakujemo, da bo se tota menedzerka svoje povedala cejtingam, pa se malo olja na ogen vlila. Me zanima kaj bi Tose na to rekel. Nebom zdaj bluzila kdo laze.........samo se mi pa zdi cudno, da bi Tose dopustil taksno manipuliranje svoje menedzerke. Se posebej, ce je to dekle tako ljubil.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 23. Okt. 2007 20:21

grossi napisal/-a:zanimivo... ma pomoje je punca cist ok, ne mormo pa mi to vedt seveda. glede menedzerke pa hmmm, tud familja baje ni bla navdusena nad njo. sam tist nej bi ble govorice, ce je pa se andrijana zdej to rekla prot njej, pa zanimivo, da je tose tok casa mel njo za menedzerko. ce je bil tok dobra oseba in tko... bi vejetn mogu opazit, a je dobra oseba al ne. krneki to ej. sej vem, da to sploh ni nasa stvar, sam rada bi vedla, kaj je res in kaj ne.

No, pomojm je blo bolj važno, kaj je ona nardila za njegovo kariero kot pa to, da je dobra oseba. Zgleda, da sta se že razumela če jo je ubogal in rekel, da je samski.
Sicer je pa men tud mal čudn da gre punca takoj po pogrebu za rumen cajtng dat izjavo, sam ok. Mogoče je sam hotla opozorit nase v smislu da sta se s Tošem ljubila, mogoče sploh ni vedla na kaj je pristala v tistem šoku. Boga je. :(

Na Čopovi so še vedno svečke. Sicer pa zdaj lažje poslušam njegove pesmi.. nisem več tako žalostna kakor prej, pač sem mu hvaležna ker nam je zapustil take lepe pesmi.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 23. Okt. 2007 20:22

Ni mi všeč, da je Andrijana dan po smrti svojo zgodbo prodala medijem ... in prav imaš, zihr bo še mendžerka dodala svoj piskrček, Toše pa se bo od vsega tega obrekovanja obračal v grobu :( ubogi fant, ki nikoli ne bo počival v miru :(
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 20:23

Jaz bi rekla, da je to vse biznis. Punce so sanjale, da ga bodo ulovile, da bo na koncertu med množico morda opazil prav njih. Če bi se izvedelo, da je Toše vezan, da ima dekle in da naj bi bila celo pred poroko, plus tega pred ustvarjanjem družine... Hja, dvomim da bi bile take sanje še vedno tako lepe :) Tudi sama mu malce zamerim to, da je dekle skrival, pa tudi to ni svetniško, da je večkrat skočil čez plot (razne če so si dekleta to izmislila, kaj pa vem)... Parkrat je bilo govora o tem, da naj bi kot kak Casanova menjaval dekleta, ampak po drugi strani- mlad, simpatičen, pred nogami ti kleči milijon punc... Morda zato ni hotel priznati, da ima dekle :)
Resnično brezvezna so kakršnakoli natolcevanja o tem kako in kaj je bilo, ker nam bi to najbolje lahko povedal on sam, kar pa žal ni mogoče. Jaz ga bom ohranial v lepem spominu, brez tistih drobnih napakic (vsi smo umazani pod kožo, tudi sam je to izjavil), ne kot osvajalca in kot človeka dobrega izgleda, ampak predvsem kot kvalitetnega izvajalca, po katerem se mladi lahko zgledujejo zaradi njegovih dobrih del. Več vzornikov bi moralo biti takšnih.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 23. Okt. 2007 20:23

tud men je cudn kaj je zdej s to menedzerko... in zakaj je andrijana to izjavla, kr pomoje ni bla slaba oseba, sej bi tose to ze pogruntu valda.

AJA,,, zdej na 24ur.com pise, da je bil privezan
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 23. Okt. 2007 20:23

A ni mel on več menedžerjev?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 23. Okt. 2007 20:25

Marilena, se strinjam - vsi smo krvavi pod kožo. Tudi, če je varal in karkoli, to je med njima.

Mel je tudi slovensko menedžerko, za druge države ne vem.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 23. Okt. 2007 20:27

Verjetno je imel v vsaki državi svojo menedžerko.

Jz pa mislem, da Toše ne bi varal, ker je preveč uredu fant, pomoje je to prišlo ven iz tega, ko je verjetno menjal ženske umes ko ni bil z Andrijano
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 23. Okt. 2007 20:27

aha se m je zdel da ni mel sam liljane...sej jst sm tud zasledila da niso starši hotl da liljana pride na pogreb....

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]