Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mogoče sebično, ampak jst bi ga raje videla hromega, kot mrtvega.vseeno bi bil živ...samo to pač nekako ni mogoče.
njemu je bilo itak usojeno, tukaj pa nič ne pomaga.
brala sem zadnje besede in zadnji sms ki ga je spisal Andrijani...če bi bila jaz ona, bi šla z njim
Poslednje što je Toše rekao: „Princezo moja, mirno spavaj“
„Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te, lepo mi pajki“, sadržaj je jedne od poslednjih poruka koje je rukometašica Andrijana Budimir dobila od svog dečka, tragično preminulog 26-godišnjeg makedonskog pevača Tošeta Proeskog, koji je prošlog utorka poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške.
njemu je bilo itak usojeno, tukaj pa nič ne pomaga.
brala sem zadnje besede in zadnji sms ki ga je spisal Andrijani...če bi bila jaz ona, bi šla z njim
Poslednje što je Toše rekao: „Princezo moja, mirno spavaj“
„Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću da te čuvam u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te, lepo mi pajki“, sadržaj je jedne od poslednjih poruka koje je rukometašica Andrijana Budimir dobila od svog dečka, tragično preminulog 26-godišnjeg makedonskog pevača Tošeta Proeskog, koji je prošlog utorka poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Purple, kje si pa prebrala ta sms? zelo lepo in hkrati zelo žalostno
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Vrjamem da bi ga raj vidla hromega sam on si tega nebi želel verjemi.Kar poglej njegove posnetke kako je bil zmeraj vesel,nasmejan,hiperaktiven zdej si ga pa predstavli priklenjenga na postlo.Sj vrjamem da bi vsak želel da bi preživu ampak s časom se bo vse skupaj pomirilo in bo imel mir.Napisal je pa zelo lep sms se vidi da sta bila za skupaj.
Ampak veš kok zgodbic je od tega.Jst sm brala da je en njegov kolega vedno šel z njim na nastope pa da je (kolega)vedno spredaj sedel.No na to zadnjo pot ni šel je v zadnjem trenutku odpovedal.Torej če bi šel bi bil Toše živ.
Ampak veš kok zgodbic je od tega.Jst sm brala da je en njegov kolega vedno šel z njim na nastope pa da je (kolega)vedno spredaj sedel.No na to zadnjo pot ni šel je v zadnjem trenutku odpovedal.Torej če bi šel bi bil Toše živ.
-
Mayflower* - Kofetarica
Wow, šele zdej sem vidla, kaj si purple napisala, mislem lepo te prosim, pa sej maš nekej slame v glavi ne?! kako lhako rečeš, da bi ga rajš videla hromega, rajš bi videla da trpi vsak dan posebej, samo za to, da bi se ti booljš počutila al kaj? do zdej še nisem v življenju slišala invalida ali pohabljenega človeka, ki bi rekel, da mu je lepo, vsak samo pravi, da bi rad umrl ... lepo te prosim!!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jaz za sebe vsekakor lahko rečem, da bi bila rajši hroma kot mrtva. Glavne stvari, ki me definirajo, so v moji glavi. In dokler lahko berem in razmišljam, sem srečna in živim polno življenje.
(ok, ne moreš reči, dokler nisi na tem, ampak meni je bolj zgrešeno razmišljanje, da je bolje biti mrtev. Mogoče; če verjameš v angelčke in nebesa )
(ok, ne moreš reči, dokler nisi na tem, ampak meni je bolj zgrešeno razmišljanje, da je bolje biti mrtev. Mogoče; če verjameš v angelčke in nebesa )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*purple* - Cosmopsiho
Mayflower* napisal/-a:Wow, šele zdej sem vidla, kaj si purple napisala, mislem lepo te prosim, pa sej maš nekej slame v glavi ne?! kako lhako rečeš, da bi ga rajš videla hromega, rajš bi videla da trpi vsak dan posebej, samo za to, da bi se ti booljš počutila al kaj? do zdej še nisem v življenju slišala invalida ali pohabljenega človeka, ki bi rekel, da mu je lepo, vsak samo pravi, da bi rad umrl ... lepo te prosim!!
no dej no, ne išči igle v senu.Valda da bi ga rajš mela na vozičku kot pa mrtvega.halo a če tvoja mami lahko izbira med nedelujočimi nogami in smrtjo, bi kaj izbrala ti, smrt?ja draga, jaz žal ne.
neglede na vse, bi Toše tudi hrom užival v svojem življenju, ker je enostavno znal
in prosim, tudi invalidi lahko lepo živijo, ne mi zdej tukej da vsi trpijo.slej kot prej se pač sprijazniš, drugega ti ne preostane, ampak tudi tako imaš lahko lepo živkljenje.kje pa piše da majo lahko samo tisti ki imajo obedve roke in noge cele lepo življenje?
- sunshyne
- Komunikatorka
kR.ENA: NISEM REKLA da je bolje biti mrtev kot hrom.Tud jst si želim da bi bil živ,zdrav,ampak dej logično pomislte prvo kot prvo vsi mediji so poročali da je imel neprepoznaven obraz,hude poškodbe celotnega telesa.Dej pa dejte to v eno celoto in pomislte kakšen bi bil človek če bi preživel.
-
Mayflower* - Kofetarica
Purple, če se ti zdi da sem iskala dlako v senu, ok, meni se zdi da je nisem in da si dokaj nazorno napisala, da bi bilo boljš če bi bil hrom in še ena isto ... lepo vas prosim punce vi kaj razmišljate kaj to za sabo potegne? če bi on pri 26-ih postal hrom vam stavim lastno glavo, da bi izgubil vso pozitivo in vse kar je bil in ne vem, če bi želel živeti. In če se vam tako smilijo njegovi starši, a pol bi vam bilo pa vseen ko bi ga mogl skoz rihtat? lepo vas prosim, se vidi da nimate prakse z nepokretnimi ljudmi. In mislite, da ga je imela njegova punca res toliko rada, da bi bila z njim, nepokretnim do konca življenja? dobro jutro
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Mayflower, ne moreš vedet kak bi se on počutil, razen če si ga zelo dobro osebno poznala...če ga je punca imela oz. ima rada pa ve samo ona...
pa nehajte se neki tule šopirit...tema je namenjena lepim spominom na Tošeta, ne pa za to, da se boste kregale kera ma prav...
pa nehajte se neki tule šopirit...tema je namenjena lepim spominom na Tošeta, ne pa za to, da se boste kregale kera ma prav...
- sunshyne
- Komunikatorka
Jst se nečem z nobeno tlele gor kregat sem pa povedala svoje mnenje ker mislim da imam pravico do njega.Tako kot sem rekla te nesreče se nebi dalo preprečiti niti s tem če bi bili privezani,niti s tem če bi se odprli airbagi.Ker se mi zdi da gre tule samo za voznikovo malomarnost.Na odseku avtoceste so postajališča in če je človek bil zaspan bi se komot ustavil na počivališču naredil 5počepov,spiv kavo in splaknil obraz ter nadaljeval pot.Ali pa bi zbudil Tošeta ali Liljano.Ne pa da ima takšno brzino in nadaljuje vožnjo PA zaspi.A kar je je tega se ne da popravit.
-
*purple* - Cosmopsiho
Mayflower* napisal/-a:Purple, če se ti zdi da sem iskala dlako v senu, ok, meni se zdi da je nisem in da si dokaj nazorno napisala, da bi bilo boljš če bi bil hrom in še ena isto ... lepo vas prosim punce vi kaj razmišljate kaj to za sabo potegne? če bi on pri 26-ih postal hrom vam stavim lastno glavo, da bi izgubil vso pozitivo in vse kar je bil in ne vem, če bi želel živeti. In če se vam tako smilijo njegovi starši, a pol bi vam bilo pa vseen ko bi ga mogl skoz rihtat? lepo vas prosim, se vidi da nimate prakse z nepokretnimi ljudmi. In mislite, da ga je imela njegova punca res toliko rada, da bi bila z njim, nepokretnim do konca življenja? dobro jutro
pa mayflower, a ti dejansko zares misliš da hrom človek en more bit srečen?mislm, kej tazga pa še ne.tudi invalidi so lahko srečni in pazi, če je prava ljubezen bi tud njegova punca normalno z njim preživela in ga imela rada.jst nevem, če bi moj fant ohromel bi stoposto skrbela zanga in bi ga imela lih tok rada kot do zdej.pač nekateri nimamo predsodkov glede invalidov in ne mislimo da so bogi bogi, ampak verjamemmo v njih in vemo, da so lahko tudi oni srečni in da tudi oni lahko marsikaj počnejo.
nevem, še vedno imam rajš človeka na vozičku, kot mtrvega človeka.mene pač nis trah take obveze.in prosim, doma imam babico težko invalidko, in je invalid že od rojstva.Ne predstavljaš si kako faking bolj ceni življenje in vse skupaj, kot marsikater "normalen" človek.tudi na šihtu imam sodelavca ki je napol invalid in je tako srečen človek da sploh ne moreš verjet-pa je bil do srednje čist običen človek, dokler ni dobil neke bolezni.nevem kako lahko obsojaš na podlagi tega in nekomu želiš raje smrt kot pa da je na vozičku.če si tetraplegik, je druga zgodba..takrat pa res nič ne moreš.vseeno ap človeku jaz en morem priželeti smrti, v nobenem primeru.
in ni res da boš kar izgubil vso pozitivo in vse.marsikdo šele takrat začne zares ceniti življenje in uživati v njem za Tošo nebi trdila, da bi izgubil vse.On ni bil tak.On je bil vesel in srečen in verjamem da bi po začetni krizi bil čist isti človek, če ne še boljši.in zares, raje bi ga videla na vozičku, kot mrtvega.
-
Mayflower* - Kofetarica
Jaz sem tudi povedala svoje mnenje in do njega imam ustavno pravico tudi če Tošeta nisem osebno dobro poznala kot praviš, vem kako bi se nepokreten človek počutil oz. si vsaj poskušam zamišljati ... itak je tukaj 19393658 verzij nesreče in baje je takrat nek prijatelj rekel, da ni nihče spal, niti Toše ker je gledal na prenosniku film, pa malo manj kot eno uro pred nesrečo so se ustavli in verjetno ni zaspal, če so bli na kavi ... ampak to zdaj samo predpostavljamo, Tošeta ne bo nič obudilo ...
- sunshyne
- Komunikatorka
purple in Mayflower obema se opravičujem ker se bota zdej skregale zarad mene.Purple ja sej razumem da mariskateri invalid bolj ceni življenje ampak lej jst sm govorila o posledicah tele nesreče![img]dej%20mi%20pa%20puvej%20kakšen%20bi%20bil%20izid%20če%20bi%20Toše%20preživel!!![/img]
- sunshyne
- Komunikatorka
na strani www.rtvslo.si imaš sliko in se zamisli kak bi bil če bi preživel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]