Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 21:59

cukrček ja full je bil dobr človek naj živi tak v naših srčkih :wink:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 22. Okt. 2007 22:21

tud sama sem se odlocila, da ga bom imela v spominu kot nasmejanega, srecnega in veselega ter polnega energije. mladostnega, vedrega, simpaticnega, toplega, prisrcnega z nasmehom na obrazu.

skratka takega kot je bil in vsakic, ko bom slisala njegovo pesem bom pomislila na vse dobro kar je storil, na vse lepe pesmi, ki jih je zapel in na vse kar je dosegel v zivljenju, na vse lepe trenutke, ki sem jih dozivela ob poslusanju njegovih pesmi. sedaj je angel, ampak v mojem srcu in spominu bo vedno blizu ostal - kot sam v eni pesmi prepeva.

prizgala sem svecko, spustila solzico in s tem tudi bolecino deloma sprostila. od sedaj naprej se bo sproscanje le še nadaljevalo. :bussi:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 22:40

Eto jst sm še zadnjič pogledala vse memorije in tragične prizore nesreče.Nato sm pa zavrtela posnetke kjer je imel koncerte zraven potočila solzico in sedaj se počutim full boljše.Ja sej praznina bo ostala ob izgubi tako dobrega človeka,a vendar sem si rekla da bom vsak dan poslušala njegov čudoviti glas,ki sedaj odmeva med angeli.
Uporabniški avatar
inchy15
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy15 » 22. Okt. 2007 22:44

bol ko berem te vaše poste bol me spravljajo v jok..... in res se vidi da vam (nam) je Toše velik pomenu...ne samo kot pevec ampak tudi kot zelo dobrosrčna osebnost!!!!.
sama sem sicer imela to možnost da sem ga spoznala v živo vendar je to že dolgo nazaj ko si je pri nas šele začel ustvarjati glasbeno pot in še ni bil taka zvezda kot je bil to zadnja leta.
ko se spominjam se mi zdi prav ironično, da sva se spoznala teden po tem, ko mi je v prometni nesreči umrl brat. prijateljica me je komaj spravila da grem na svež zrak. po 15 minutah ji zazvoni telefon in bila je tošetova manegerka (ptijateljica je p.r.-ovka pri podjetju ki se ukvarja z prireditvami) ker ni natančno vedela kje so prostori kjer se bo odvijala prireditev. tako sta se zmenili da naj pridejo v gostilno kjer sva bili in da jih bo ona peljala na kraj prireditve.
seveda mi je bilo še vedno hudo za Maticem (bratom) in še vedno sem bila v šoku, zato se sprva niti am nisem vzela kdo sedi zravem vsa zamišljena in v solzah sem premišljevala samo na Matica, ko me prijateljica kar naenkrat sune da me je nekdo nekaj vprašal....in potem sem le pogledala in videla človeka ki mi je bil v tistem trenutku zares simpatičen še sama sebi nisem mogla vrjeti saj sem zelo zbirčne sotre:D.....ko se sedaj spominjam nazaj mi je bil na njem najbol simpatičen njegov nasmeh (itak) in pa njegove temne oči. ne spomnim se točno kaj sva se pogovarjala vendar vem da sem se po 7 dneh žalovanja prvič nasmejala. in za to sem mu še sedaj iz srca hvaležna....to pa je bilo tudi zadnikrat ko sem ga videla.....saj sem si vedno govorila, pa sej bo še kak koncert, pa bom šla takrat...vendar ga ne bo......in sama sem si kriva, ker sem tako odlašala s tem.....:(......

če pa že nisem odšla na noben njegov koncert pa upam da bom vsaj odšla v makedonijo in mu v spomin prišgala svečko.

zelo lepo pa so povedli v enem izmed prispevkov na 24ur.com, ko so rekli, da je sedaj makedonija dežela sonca dobila še največjo in najsvetlejšo zvezdo na nebu!!!! - PE ŠE ZELO PRAV IMAJO toše bo glede na to kaj vse je v svojem prekratkem življenju naredil nedvomno največja in najsvetlejša zvezda saj si to tudi zasluži

Kako da je vse umrlo brez tebe,........daleč je nebo. ki nad mano zvezde šteje, mislim da si tu, da mineva čas hitreje ......... :cry: :cry:
minka sk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a minka sk » 22. Okt. 2007 22:45

jemina napisal/-a:In vi res dejansko verjamete vse kar napišejo?

Jz mislim, da je nekje vmes vse skupi. Je pa jasno, da se bodo ravno tisti, ki jim nič ne pripada zagrbli za denar. Sj tko je vedno. Če si imel nekoga rad se ne grebeš za njegov denar, ko umre.

Jaz ne bi verjela vse kar napishejo. Punce in fantje, pripravljeni bodite slishati vse sorte. Ko zhalost malo mine, se bojo novinarji in ostali spravili na svoje hijenske navade govoriti marsikaj kar zveni in se dobro "proda" med bralci/slushalci. Po moje si bojo zmislili toliko tega, da bi morala toshetova druzina plachati nekoga full-time da bi se zanimal z demantiranjem. To sem samo metaforicno rekla, no ampak res ubogi, mal da niso imeli en trenutek za posloviti se privatno, druzinsko... sedaj pa she vse te zgodbe ki se bojo zachele, gorje njim!

Se pravi, brace yourselves, we're gonna have a lot comming, I can tell.. in ni nam treba prepustiti se tem tipichnem toku hijenskih dejanj okoli mega zvezde in chloveka kot ke bil Toshe.

Jas sem tudi she zmeraj zhalostna. Zelo zelo.
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 22. Okt. 2007 22:45

s tem posnetkom pri Marleni oz. pri teti Tamari je meni včeraj polepšal dan in zdaj ga imam ohranjenega v še lepšem spominu. Sem še zmeraj žalostna, ker ga ni več, ampak nekako se moramo sprijazniti s tem. Sama več ne jočem toliko, kot sem zadnje dni. Tako da, punce glavo gor in spomninjajmo se ga veselega in razigranega.

Ko sem danes gledala njegove posnetke s koncertov, mi je na obrazu bil samo nasmeh, ker se je tudi sam cel čas smejal na koncertih, skakal itd. in to mi res privablja zdaj nasmeh na obraz. Pustil nam je pa veliko lepih pesmi in te nas naj držijo pokonci.

Tolažim se pa tudi s tem, da je umrl zelo lep (sicer je vedno bil, ampak zdaj je bil še lepši) Tako, da so angelčki zgoraj dobili najlepšega angela, ki od torka naprej pazi na nas.

Toše,

si ena izmed nešteto zvezdic na nebu,
ki od sedaj naprej pazi na nas in ne bo
nikoli ugasnila. Tvoja duša živi naprej!
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 23:00

inchy15 napisal/-a:bol ko berem te vaše poste bol me spravljajo v jok..... in res se vidi da vam (nam) je Toše velik pomenu...ne samo kot pevec ampak tudi kot zelo dobrosrčna osebnost!!!!.
sama sem sicer imela to možnost da sem ga spoznala v živo vendar je to že dolgo nazaj ko si je pri nas šele začel ustvarjati glasbeno pot in še ni bil taka zvezda kot je bil to zadnja leta.
ko se spominjam se mi zdi prav ironično, da sva se spoznala teden po tem, ko mi je v prometni nesreči umrl brat. prijateljica me je komaj spravila da grem na svež zrak. po 15 minutah ji zazvoni telefon in bila je tošetova manegerka (ptijateljica je p.r.-ovka pri podjetju ki se ukvarja z prireditvami) ker ni natančno vedela kje so prostori kjer se bo odvijala prireditev. tako sta se zmenili da naj pridejo v gostilno kjer sva bili in da jih bo ona peljala na kraj prireditve.
seveda mi je bilo še vedno hudo za Maticem (bratom) in še vedno sem bila v šoku, zato se sprva niti am nisem vzela kdo sedi zravem vsa zamišljena in v solzah sem premišljevala samo na Matica, ko me prijateljica kar naenkrat sune da me je nekdo nekaj vprašal....in potem sem le pogledala in videla človeka ki mi je bil v tistem trenutku zares simpatičen še sama sebi nisem mogla vrjeti saj sem zelo zbirčne sotre:D.....ko se sedaj spominjam nazaj mi je bil na njem najbol simpatičen njegov nasmeh (itak) in pa njegove temne oči. ne spomnim se točno kaj sva se pogovarjala vendar vem da sem se po 7 dneh žalovanja prvič nasmejala. in za to sem mu še sedaj iz srca hvaležna....to pa je bilo tudi zadnikrat ko sem ga videla.....saj sem si vedno govorila, pa sej bo še kak koncert, pa bom šla takrat...vendar ga ne bo......in sama sem si kriva, ker sem tako odlašala s tem.....:(......

če pa že nisem odšla na noben njegov koncert pa upam da bom vsaj odšla v makedonijo in mu v spomin prišgala svečko.

zelo lepo pa so povedli v enem izmed prispevkov na 24ur.com, ko so rekli, da je sedaj makedonija dežela sonca dobila še največjo in najsvetlejšo zvezdo na nebu!!!! - PE ŠE ZELO PRAV IMAJO toše bo glede na to kaj vse je v svojem prekratkem življenju naredil nedvomno največja in najsvetlejša zvezda saj si to tudi zasluži

Kako da je vse umrlo brez tebe,........daleč je nebo. ki nad mano zvezde šteje, mislim da si tu, da mineva čas hitreje ......... :cry: :cry:

Najprej iskrene sožalje ob izgubi brata!Zelo lepo si napisala,lepo da si imela takšno srečo da si ga srečala v živo.Jst ga nisem nikoli in danes se žrem zaradi tega tako kot si ti rekla(saj bo imel še kakšen koncert).Ampak takšna je naša življenjska pot nekateri se rodijo drugi umrejo.Res je težko ker je odšel takšna zvezda bivše Juge.Jaz bi samo rada izbrisala žalost vsem ki trpijo za njim.A to na žalost ni mogoče.Dajmo punce poslušat njegove pesmi z nasmeškom na obrazu.Lahko bi pa odšli v Makedonijo na njegov grob.Še enkrat pohvale ko si tako lepo napisala.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 22. Okt. 2007 23:07

jst si ful zelim na njegov grob in ce bo financno zneslo, grem drug let v makedonijo za par dni ze tko, kr je lepa drzava, in definitivno tud v krusevo, kr ga spostujem iz vsega srca.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 23:11

Jst bom tud šla bom začela šparat za pot v makedonijo.Bom šla tud na grob ker ga tud jst spoštujem iz vsega srca.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 22. Okt. 2007 23:23

upam, da bojo dejansko uredil kak muzej al kej podobnga, kokr je predlagala andrijana. joj, kok mi je bed zanjo, najbolj od vseh mi je zanjo bed.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 23:24

ja jst se velikrat vprašam čez dan kaj se dugaja z domačimi od tošeta?res tragedija!!boga andrijana res in enako tudi starši!
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 22. Okt. 2007 23:32

Makedonska cerkev razmišlja, da bi ga razglasili za svetnika, kar bi si res zaslužil zavoljo humanitarnih del. Pa župan Kruševa je rekel, da mu bojo postavili spomenik.

Jaz pa tudi že nekaj cajta načrtujem turo po Makedoniji in Albaniji, ker imata še mnogo neodkritih turističnih biserov, od prejšnjega tedna dalje pa vem, če bom že enkrat tko blizu, bom šla pa sigurno še na grob s kakšnim prelepim šopkom cvetlic.

Danes sem pa brala v Novi, da je bla Suzana iz BB glih na eni taki turi po Balkanu in ravno v Skopju jo je doletela šokantna vest, tako da je bila priča žalovanju v živo.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 22. Okt. 2007 23:32

inchy15 napisal/-a: ...

Kako da je vse umrlo brez tebe,........daleč je nebo. ki nad mano zvezde šteje, mislim da si tu, da mineva čas hitreje .........

iskreno priznam, da sem se zjokala, ko sem prebrala tvoj celoten post. še sama ne vem zakaj in kako, ampak tvoje besede so me zgleda tako močno ganile, da sem se preprosto zjokala... ;(
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 23. Okt. 2007 7:53

Danes je že 1 teden od kar je umrl. Kr ne morem verjet kok hitr je šel teden na okol :?

Jst bom dans kr še eno svečko doma prižgala.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 23. Okt. 2007 7:56

malina2203 napisal/-a:sem šla na ambasado se vpisat v žalno knjigo in prižgat svečko...ogromn ljudi, čakala sm 1 uro da sm pršla na vrsto. Pršlo je tudi precej znanih slovencev, jz sm vidla Alenko Gotar in pa Omarja.:(

Ja, saj z Omarjem sta bila v bistvu istega leta rojena... Tukaj ima tudi slikco skupaj z njim... Mislim, da je na šesti slikci...

http://www.slide.com/r/IxZGwiFt5T_xn7LqiCLufiOvBhMhUFwN

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov