Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sussyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2006
Kraj: Le*cce

Neprebrana objavaNapisal/-a sussyka » 22. Okt. 2007 16:26

se strinjam s tabo marilena

sam te fa*in mediji k hočjo na račun ene tok žalostne stvari služt jao :wall:
nevem kako je lahko en tok brez srca da objavlja take laži..

drgač pa bol k poslušam ta njegov zadn cd ( saj js mislim da je zadn.. Igra brez granica) mi deluje kokr da bi slutu neki
čist tk za en primer

Da se bar mogu probuditi
u svjetu ljubavi, bez starih dugova
i ovih nakaza što su me stalno pratile
da te mogu poljubiti bez loših sječanja na hladna prolječa
bez slike stradanja što se baš na nas zaljepe....
:cry: :cry:
Cujes li, nocu kad se
svijetla ugase, ovu bol
srce kao da ne dise
spavaj moja ljubavi
samo ne zaboravi
ja cu da te volim zauvijek
:hearts:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 16:36

Marilena napisal/-a:To dekle naj bi Toše imel iskreno rad, kar so potrdili tudi njegovi najboljši prijatelji, ki te dni stojijo ob strani vozniku Georgiju, ki naj bi že skušal storiti samomor. Ogromno je verzij nesreče, nekateri trdijo, da je Georgij zaspal, drugi da ni, ampak kaj se je dejansko zgodilo najbrž ne bomo nikoli izvedeli, sicer pa tudi ni več pomembno. Toše je mrtev in to dejastvo bomo morali sprejeti. Vem, da vam je hudo, tudi meni je in to zelo, zelo rada sem ga poslušala, ker je bil resnično kvaliteten izvajalec. Kot je že ena izmed vas omenila- Toše bi želel, da smo dobre volje, da ne podlegamo tračem, ki jih mediji izdajajo vsak dan in da ga ne objukujemo. Raje si zavrtimo njegove pesmi, posnetke nastopov, ne glejmo teh in memoriam videov- mene osebno vržejo še v večji bed.

Toše, upam da ti je med angeli lepo, pazi na svoje bližnje in na vse nas, ki ne bomo dovolili, da tvoja pesem zamre.

Punce, fantje, skratka vsi njegovi fani pa se nasmejte, nehajte ga objokovat, ponosno vrtite njegove pesmi in se ga trudite spominjati po tem kar je dobrega naredil in ne po raznoraznih praznih marnjah žute štampe.

s temle se popolnoma strinjam!četudi se gre v tem primeru za smrt našega navečjega angelčka, vseeno en smemo gledat tako negativno.on sigurno nebi tega hotel.On bi hotel, da smo veseli, da poslušamo še naprej njegove pesmi in se ga spominjamo v lepi luči, po njegovem prelepem glasu, po njegovih prekrasnih velikih očkah, po njegovi lepoti, ne pa po žalostinkah, grdih slikah iz nesreče in da ne študiramo na to kakšen je v tem primeru izgledal. Jst si pač tega nekako ne dopustim, ker si nočem, ker hočem da še vedno živi v svojih pesmih, ravno tako kot je do zdaj.
seveda mi ej še evdno hudo, še vedno bi se tolkla po glavi zakaj ej bilo tako, pa vseeno je žal prepozno in s tem ničesar ne bom dosegla.rajši si zavrtim pesmico Moja in se čudim kako faking mu noben slovenski pevc ne seže do mezinca na nogi, kaj šele kam dlje :)
in blazno preziram vse revije ki si večajo naklado na račun njegove smrti in ma v vsaki piše čisto isto.sej ne rečem, lepo da se spomnijo nanj, a zakaj hudiča se prej nikoli niso?redkokdaj sem doživela da bi bil v kakšni reviji njegov intervju, ali pa predstavljena njegova kopalnica napirmer.danes je povsod in dobro vem da ne zaradi spomina, ampak zaradi naklade.

še to bi izpostavila, da sem lazno blazno razočarana nad izjavami Anje Rupel.prov patetična je ko se zraven smeje ko razlaga o njemu.sej ne rečem nič, ampak vseeno se to dan po njegovi smrti ni spodobilo.

in še tole, da NIČ ne dvomim, da se Toše in andrijana nebi imela rada.V eni sami samcati reviji/spletni strani ni napisano, da bi bilo kdajkoli kej hudega narobe.Kar so pisali je samo o tem, da sta se pač razšla zaradi njenega ljubosumja, kar nam že v štartu ove, da sigurno njej ni bilo vseeno.Tudi če izpostavimo tole da je na klin svojo kariero obesila v času ko bi jo mogla najbolj graditi, pa se je raje preselila h njemu, da sta bila skupaj, da sta imela več časa zase in več časa za nežnosti.Ni človeka, ki bi me prepričal v nasprotno.Tudi pogreb sem si ogledala, pomojem desetkrat, pa glede na videno, nič ne kaže da ga nebi imela rada oziroma da bi ji bilo vseeno ali pa da bi čakala na njegov denar.Punca ni vedela, da bo Toše umrl zdaj, tako da nevem kako lahko iz tega sklepamo to, kar očitno un blesav dec napeljuje :roll: Naj raje prizna, da je revež in da bi on Tošetov denar, kar je pa skrajno za kozlat in skrajno sramotno!
in niti malo ne dvomim, da kej tazga nebi bilo res.Vedno in povsod se najde en paraplegik z motenimi možgani, ko se grebe za denar.dec itak dobro ve, da ne bo dobil počenega groša od te dediščine, ker sta še vedno glavna dediča starša in nihče drug.sestra lahko zahteva nujni delež, s katerim si pa res lahko obriše samo rit, tako malo ga je :)
prebrala sem v reviji Lea, da bo preko slovenske Tošetove meneđerke izšlo še nekaj pesmi.Upam, da se bodo odločili, da izkupiček darujejo magari za makedonske otroke ali unicef.s tem bodo dokazali, da so ga res spoštovali in iskreno imeli radi, ker vsi vemo, da bi velik del tega denarja tudi on namenil ubogim otrokom.
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 16:48

Men je najbolj hudo ko pade noč ko pomislim da je sam tam v unem grobu.Ampak saj bo.Zdej mi je že bolje ne jokam več ampak si full velikokrat zavrtim pesmi od njega in zraven prepevam.
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 22. Okt. 2007 16:52

*purple* napisal/-a: ...pa vseeno je žal prepozno in s tem ničesar ne bom dosegla.rajši si zavrtim pesmico Moja in se čudim kako faking mu noben slovenski pevc ne seže do mezinca na nogi, kaj šele kam dlje :)

^^ Točno tako. :hearts: Tole je sigurno najboljša slovenska pesem pa čeprav je ne poje Slovenec. Čist neki druzga od dretja Mance Špik in podobnih.
Zdej sm še čakam da izide cd na katerem bo ta pesem. Js si ponavad ne kupujem cdjev in si raj pesmi dol snemam ampak tega bom pa kupila. In ga dejansko poslušala, če bom znala pa tudi naglas pela.

Že dolgo nism bla tko žalostna, ko je nekdo umrl. Nism si niti prbližno predstavljala, da me bo tako prizadelo.
Zadnjič spremenil Katie, dne 22. Okt. 2007 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 22. Okt. 2007 16:54

Jaz pa sploh nisem pogledala pogreba in nobene spominske oddaje, pregledala sem samo nekaj člankov na spletu, zdaj pa raje poslušam njegove pesmi. Trač revij pa tako ne kupujem. Samo hudo bi mi bilo.
Pomagati mu nihče več ne more, lahko ga le ohranimo v lepem spominu.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 22. Okt. 2007 16:54

sunshyne napisal/-a:Men je najbolj hudo ko pade noč ko pomislim da je sam tam v unem grobu.Ampak saj bo.Zdej mi je že bolje ne jokam več ampak si full velikokrat zavrtim pesmi od njega in zraven prepevam.

Mislim, da napačno razmišljaš. Ni on tisti, ki je v grobu. Prav tako ni bilo njegovo telo in sama podoba to, kar ga je delalo za Tošeta Proeskega. Toše je ves šarm, dobrota, inteligenca, dober glas, ljubezen do sočloveka, humanitarnost. To je tisto, kar je delalo Tošeta za Tošeta, ki ga poznamo in ne njegovo telo. Poskusi takole pogledati na stvar in ti bo lažje.

Njegova čudovita duša, karizma- to je tisto, kar je vredno spomina in kar je na varnem tam zgoraj med oblaki...
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 17:06

Marilena napisal/-a:
sunshyne napisal/-a:Men je najbolj hudo ko pade noč ko pomislim da je sam tam v unem grobu.Ampak saj bo.Zdej mi je že bolje ne jokam več ampak si full velikokrat zavrtim pesmi od njega in zraven prepevam.

Mislim, da napačno razmišljaš. Ni on tisti, ki je v grobu. Prav tako ni bilo njegovo telo in sama podoba to, kar ga je delalo za Tošeta Proeskega. Toše je ves šarm, dobrota, inteligenca, dober glas, ljubezen do sočloveka, humanitarnost. To je tisto, kar je delalo Tošeta za Tošeta, ki ga poznamo in ne njegovo telo. Poskusi takole pogledati na stvar in ti bo lažje.

Njegova čudovita duša, karizma- to je tisto, kar je vredno spomina in kar je na varnem tam zgoraj med oblaki...

Vem sam mi je full težko ker sem pred kratkim sama zgubila pet članov družine in zdej še tole s Tošetam je pa že malo preveč.Se bom probala spomnit na tele tvoje besede.hvala
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 17:29

no še to na tem naslovu lahka najdete vse o tošetu:www.http://makedonija.blogger.ba/
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 22. Okt. 2007 17:31

mal se že pretirava s temle proeskim...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Okt. 2007 17:33

odstrani se iz teme če te moti!!
in že v štartu dajem NACI na vse neumesne pripombe, ki ne spadajo pod sklop teme!
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 22. Okt. 2007 17:33

Danes ko sem bla v centru, sem šla ravno mimo tistih svečk na Čopovi, in tam zraven je en lokal, kjer so cel dan vrteli Tošejeve pesmi. Men je blo tok grozn... kar zjokala bi se sredi ceste. Na eni strani slišim njegov glas in komade, in imam kar občutek da je še vedno živ, potem pa na drugi strani vidim njegove svečke in črno sliko zraven :cry:

Mene še vedno ni minilo :cry: Enostavno ne morem in tudi nočem dojet da ga ni več. Dvakrat sem bla na njegovem koncertu, in ni teh besed s katerimi bi lahko opisala to energijo, ki jo je oddajal. Imel je osebnost ki jo nisem opazila še pri nobenem drugem glasbeniku. Vedno si je vzel veliko časa za fane in vsakega je tako milo pozdravil. Tudi na fan clubu se je parkrat oglasil... res neprimerljivo!

Še ko je bil živ sem prebrala ogromno intervjujev o njemu, pogledala nešteto koncertov... in vsakič sem bla čist fascinirana nad tem človekom! V intervjujih je vedno veliko povedal o sebi in zmeraj je bil dostopen do vsakega ki ga je na cesti ustavil... in fani smo enostavno imeli občutek da ga v nulo poznamo! S svojo glasbo in osebnostjo se te je dotaknil z dušo in telesom!

Meni je bil on v mnogih stvareh vzornik! Kar za nobenega drugega glasbenika nisem mogla nikoli reči. In ne, to ne govorim zato ker je umrl, saj lahko tud na začetku te teme preberete moje poste (napisani pred več kot enim letom) kjer sem večkrat omenila kako v redu se mi zdi ta glasbenik.

In res neverjetno kako je, kljub vsej slavi in popularnosti, ostal na trdnih tleh. V vseh ljudeh je vedno videl le dobro, in večkrat je omenil, da si to šteje kot slabo lastnost, saj je bil zaradi tega večkrat razočaran.

Zame bo on ostal eden vrhunskih glasbenikov, ki se me ni dotaknil samo z glasbo, ampak tudi z osebnostjo in karizmo, ki jo je oddajal! Enkrat je tudi omenil, da želi napisati avtobiografijo o sebi, in vedno sem govorila, da če bom o nekom prebrala avtobiografijo, potem pa res o njem! Žal tega nikoli nisem dočakala!
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 22. Okt. 2007 17:41

Frenkie js se čist isto počutim... NI ga in ga NE BO več glasbenika kot je bil Toše!! On je eden in edini!! :cry:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 22. Okt. 2007 18:05

nokia_b napisal/-a:mal se že pretirava s temle proeskim...

Zakaj pa potem gledas to temo?
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 22. Okt. 2007 18:07

sam res če ti ni kej všeč poj si pa drugo temo izber
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 22. Okt. 2007 18:12

Samo ne razumem te njegove sestre, da potem dovoli da njen moz dela take oslarije. Da bi se ona grebla bi si se mislila naja sestra mu je, nepa da se on, svak grebe za nekaj kaj mu ne pripada. Upam da bo ostal brez vsega (ta sestrin moz seveda) pa da bo Tosejev oce cim prej doma z bolnice.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov