Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
Haha, če nam je pa nepojmljivo kako se Toše in Severina lahko zamenjata Aj aj, še stare mame bi imele kaj za povedat na to
Maš prov, še bojo šanse ... in vedno bom šla rajš na Tošeta!!
Kje pa je potem Severina? A je tut tam kje blizu MB?
No, dj ti k si iz MB, dj mi mal povej kakšna je ta Samsara... A se bo dal poj še kj žurat tut k bo koncerta konc?
Ja pa hvala za slikco!!!!
Maš prov, še bojo šanse ... in vedno bom šla rajš na Tošeta!!
Kje pa je potem Severina? A je tut tam kje blizu MB?
No, dj ti k si iz MB, dj mi mal povej kakšna je ta Samsara... A se bo dal poj še kj žurat tut k bo koncerta konc?
Ja pa hvala za slikco!!!!
- miki miška
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
HEY!
Ve kdo mogoče če ima toše nastop na ribičiji v MB in kdaj?
Ve kdo mogoče če ima toše nastop na ribičiji v MB in kdaj?
- beyonce7
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 5. 2005
Ciao,
Kje si ti to zvedela, da pride v Celje 16. novembra? Ker na njegovi strani www.toseproeski.info piše, da pride 17. novembra v Mb. Kje pa bo ta koncert v Celju? LP Rebeka
Kje si ti to zvedela, da pride v Celje 16. novembra? Ker na njegovi strani www.toseproeski.info piše, da pride 17. novembra v Mb. Kje pa bo ta koncert v Celju? LP Rebeka
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
beyonce7 napisal/-a:Ciao,
A res, v Maribor pride? Jupi. A v Samsaro spet al kam drugam?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
beyonce7 napisal/-a:Ciao,
Na www.vstopnice.com.
Za dežjem pride blato...
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
Oj, sm nova tu... me je Frenkie napotila sem, ker sm po nepotrebnem odprla novo temo "Toše Proeski - koncert"
V glavnem, mene zanima, če gre kera na njegov koncert, 1. 6. v Križankah?!? Jst sm si lihkar karto kupla, samo med mojim znanci ni takšnih, ki bi mu bli tolk zvesti, da bi dali tistih 19 eur.
Drgač sm bla pa tud na njegovem koncertu v MB, 17.11. prejšnje leto in je blo zakon!!! S sabo sm uzela eno kolegico, ki ga sploh ni poznala, pa je bla vseen navdušena. Tip ma pač BOŽANSKI glas in nardi dober žur. Je blo pa vsaj pol dvorane v Štuku Makedoncev, tako da je ful komadov zapel tud v makedonščini... jst sm se pa topilaaa
(ps: moja velka želja je, da bi šla na en njegov koncert v MK )
V glavnem, mene zanima, če gre kera na njegov koncert, 1. 6. v Križankah?!? Jst sm si lihkar karto kupla, samo med mojim znanci ni takšnih, ki bi mu bli tolk zvesti, da bi dali tistih 19 eur.
Drgač sm bla pa tud na njegovem koncertu v MB, 17.11. prejšnje leto in je blo zakon!!! S sabo sm uzela eno kolegico, ki ga sploh ni poznala, pa je bla vseen navdušena. Tip ma pač BOŽANSKI glas in nardi dober žur. Je blo pa vsaj pol dvorane v Štuku Makedoncev, tako da je ful komadov zapel tud v makedonščini... jst sm se pa topilaaa
(ps: moja velka želja je, da bi šla na en njegov koncert v MK )
-
samosvoja.1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
Ja, zdej bo mel promocijo novega cd-ja, na katerem so tradicionalne makedonske pesmi. Sam, po moje, jih bo zapel samo ene par. Drgač je pa tud na tistem koncertu v MB (na tem sm namreč bla) zapel eno tradicionalno, men ful lepo- Zajdi, zajdi, jasno sonce. So tko mal depresivne, tko da dvomim, da bo cel repertuar sestavljen iz novega cd-ja. Je pa res, da se ti kljub vsemu - ob njegovem glasu - vse kocine postavjo pokonc!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov