Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2006
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objavaNapisal/-a nanyka » 20. Okt. 2007 14:20

Jaz sem bla včeraj na koncertu Jana Plestenjak v Mb-ju, in tam nekje na sredini koncerta je rekel, da je naslednja pesem ( Barka iz perja) posvečena njegovemu glasbenemu prijatelju, ki je pred dnevi tragično umrl. :( Pol pa je še povedo nekaj kje sta skup nastopala.
To se mi je zdelo ful lepo od Jana!
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 20. Okt. 2007 16:02

morm rečt, da se za eno pikico bolš počutm, čeprou vsako sliko k vidm, me hitr spet spravi v nezaželeno stanje... pa kak komad k slišm... prou tista praznina čudna... :?
sej voznik se mi pa smili, revež ne bo mogu met tega na vesti... :roll:
Uporabniški avatar
PupiQa.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a PupiQa. » 20. Okt. 2007 16:04

Jaz sem tud bla na koncertu Jana v Mb-ju in ko je začel govorit o Tošeju in o tem kako sta skupaj nastopala ter kje.. so mu solze šle na oči.. ker sem opazla kak si jih je z roko v bistvu obrisal.. in to je blo tik preden je začel peti pesem Barko iz perja.. :( :cry:
Uporabniški avatar
NeGrA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a NeGrA » 20. Okt. 2007 16:08

no poglej kolkim je prirastu k srcu... v tok kratkem času!!!! ... Vse te zvezde... od Gibonnija do Oliverja, Cece ... ma da ne govorim... !!!! :(
minka sk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a minka sk » 20. Okt. 2007 16:35

Mi kar povejte, che vas zanima kaj pomeni kak vers ali pesem v makedonschini. (zhal mi je da ne morem pisati s tapravim chrkam, imam nekak novi lap-top z windiws visto, in niti ne vem che lahko instaliram jezikovne podpore da bi imela ta prave abecede...)
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 20. Okt. 2007 17:59

Tose Proeski & Gianna Nannini - Aria

http://www.sendspace.com/file/75fo9q

Tose - zadnja pesem, ki jo je posnel
http://rapidshare.com/files/63842535/To ... za_vas.wma

Pesem v slovenščini Moja pa že verjetno imate in ste jo slišali na radiu.
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 20. Okt. 2007 18:11

zdaj bo na popu v poročilih Toše kot ime tedna
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Okt. 2007 18:20

NeGrA napisal/-a:morm rečt, da se za eno pikico bolš počutm, čeprou vsako sliko k vidm, me hitr spet spravi v nezaželeno stanje... pa kak komad k slišm... prou tista praznina čudna... :?
sej voznik se mi pa smili, revež ne bo mogu met tega na vesti... :roll:

tud jst, pa vseeno imam gromozanski cmok v grlu in stalno študiram nanj, zakaj, kako....sploh ne odpiram več strani, kjer piše o njem, plakat ki sem ga imela na steni že dlje časa sem umaknila, iz ozadja sem ga tudi umaknila.
sploh ne morem gledat njegovih slik, poslušat njegovih skladb.edino na mobitelu mi še zvoni Srce nije kamen in ta mi pomoje bo skos, dokler mobi ne pregori.sploh pa zadnje dni tako žalostne zgodbe berem in vse skupaj, da sem res nehala brat vse kar je o njem.tole je pa res hudo...sploh si en predstavljam kako ej z njegovimi domačimi, niti si nočem... :(
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 20. Okt. 2007 18:24

O bog. Kako lep prispevek je bil na popu. Nism se mogla zadržat ..
:(
Prej nism na velko poslušala njegovih pesmi ne nč..šele zdej vidm kaj smo zgubil.
Tinncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007
Kraj: nekje na štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinncy » 20. Okt. 2007 18:32

Minka sk: prosim,če bi mi prevedla pesem od Tošeja,ki je v makedonščini Tajno moja,ker skoraj nič ne razumem,pa mi je zelo lepa,pa še na enem posnetku sem vidla,da je publika to pesem z tošejem ful skupaj pela in je toše potem rekel,da bo zaradi tega živel še 10 let dalje.Pa mu na žalost to ni blo usojeno :( :(

hvala
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Okt. 2007 18:39

Katie napisal/-a:O bog. Kako lep prispevek je bil na popu. Nism se mogla zadržat ..
:(
Prej nism na velko poslušala njegovih pesmi ne nč..šele zdej vidm kaj smo zgubil.

Jst sm tud gledala ta prispevek in so me spet preplavila ta čustva ... men je tok žal za njega, da ne morm povedat ... sicer pa mislm, da mi ni treba tega govort, ker vem, da veste, kk mi je. Že cel dan poslušam komadič Moja ... najlepši je.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Okt. 2007 18:43

Jz nisem mogla verjet, ko sem videla Ceco, ki je jokala kot dež
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 20. Okt. 2007 18:47

Zdajle bo tudi Marlenna na tv3, ponovitev oddaje v kateri je bil Toše pred kakšnim tednom. In še ena ponovitev bo jutri ob 16.40. Meni pa ravno to pomaga, da ga gledam čim več, saj tako lažje pozabim, da ga ni več. Ko ga gledam, kako poje, se mi zdi, da je živ. Res smešno, edino to me razvedri. Še vedno gledam non-stop makedonski program, kjer dan in noč vrtijo razne spote, med njimi pa zelo veliko njegovih, ter tudi njegove posnetke s koncertov, med drugim tudi z njegovega zadnjega, 5. 10. v Skopju, na katerem je bilo 28000 ljudi. Izkupiček od prodanih vstopnic pa je dal v dobrodelne namene, za šolstvo. Ko pa grem spat in ugasnem televizor, pa čist v depresijo zapadem, ker mislim samo na to, kako se je moralo kaj tako tragičnega zgoditi.
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 20. Okt. 2007 18:53

N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 20. Okt. 2007 18:55

Vrni se na Zvezde