Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
grossi napisal/-a: voznik nej bi bil pa njegov dober kolega in so ene govorice, naj bi poskusal narest samomor.
Kako pa? V kritičnem stanju?
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
kakorkoli ze, naj se govori kar se zeli... js lahko recem sam to...
Tose RIP. Vedno se ga bom spominjala kot simpaticnega pevca z super komadi, veliko je naredil v svojem kratkem zivljenju...
v teh dneh neprestano poslusam pesem Moja (ki jo poje v slovenscini).
RIP*
Tose RIP. Vedno se ga bom spominjala kot simpaticnega pevca z super komadi, veliko je naredil v svojem kratkem zivljenju...
v teh dneh neprestano poslusam pesem Moja (ki jo poje v slovenscini).
RIP*
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
kokr sm jaz razumela tisti članek naj bi poskušal voznik naredit samomor v bolnici amapk to ni potrjeno... sej zj se bodo itak sam o tem menl pa si zmišljeval stvari o nhjem pa o vseh k so bli zraven... tako, da jaz ne vrjamem čisto nič ker so to večinoma govorice zlobnih jezikov...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Ma itak je v tej temi 100 različnih mnenj, o tem ali je mel punco al ne - itak je dejstvo, da je punco skrival, da bi jih čimveč oboževalk norelo za njim, s tem je brezveze da si zakrivamo oči ... in prav tako je res, da bi lahko dobil katerega koli menedžerja bi želel in bi jo lahko zamenjal, če ga je res preveč terala, če ga je res terala, mu je pa to že pasalo ....
in je tud res, da je mel sestro Doro, ene ste pisale da je ni imel in tista 2fantka na posnetku, ko je bil nekje prej objavljen sta njegova nečaka ...
no tuki matepa še 100 drugih stvari o Tošetu: http://makedonija.blogger.ba/
in je tud res, da je mel sestro Doro, ene ste pisale da je ni imel in tista 2fantka na posnetku, ko je bil nekje prej objavljen sta njegova nečaka ...
no tuki matepa še 100 drugih stvari o Tošetu: http://makedonija.blogger.ba/
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Jst še zmer ne morem dojet, da ga ni več, da ne bom več njegovih novih komadov slišala. Mel je res božanski glas... in najlepše komade
Toše, Počivaj v miru, naj te zdaj Bog in Angeli čuvajo
R.I.P.
Toše, Počivaj v miru, naj te zdaj Bog in Angeli čuvajo
R.I.P.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- minka sk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
Zivjo vsem ki se veselite Tosetove pesmi. Tukaj je besedilo pesme "usni na usni". Opravicujem se za slabo slovenscino; sem pol slovenka, rodila sem se v Skopju in tukaj zivim. Se pravi, poskusila sem tudi prevesti, ce prav ne vem koliko pravilno je napisano. No, pa tudi ce ni, vsaj v tej pesmi se tudi makedonscina precej razume.
Poskusila sem najti tuki kak MP3 te pesme na netu, prez uspeha. Vse kar sem mogla najti je tole
http://www.fulldls.com/torrent-albums-210455.html
USNI NA USNI
Dali postoi nadez ljubov jas da te narecam / Ali obstaja upanje da ti recem ljubezen
Dolgo srce mi krades a nikako da se predades / Dolgo srece mi krade{ in nikakor da se vdas
Ti si moja srna suma e dusava / Ti si moja srna, moja dusa -gozd
Cela nok begas i pred zori zaspivas / Celo noc bezis in pred zoro zaspis
ref:
Usni na usni / Ustnice na ustnicah
Tivka muzika / Tiha muzika
Race vo kosi / Roke v laseh
Kolku si ubava / Koliko si lepa
Oci vo oci / Oci v oci
Raj vo dusata /Raj v dusi
Srce vo srce /Srce v srcu
Sakaj me najmila / Ljubi me najmila
Prv pat sonuvam buden odam niz pole dzvezdeno / Prvic sanjam, hodim cez polje od zvezd
Ti si beskrajno moja carstvo si ljubovno / Ti si brezkoncno moja, si carstvo ljubezensko
Tuka nema vreme, luge i pravila / Tu ni vremena, ljudi in pravil
Tuka sme nie na cekor od vecnosta / Tu smo mi na korak do vecnosti
refren
Poskusila sem najti tuki kak MP3 te pesme na netu, prez uspeha. Vse kar sem mogla najti je tole
http://www.fulldls.com/torrent-albums-210455.html
USNI NA USNI
Dali postoi nadez ljubov jas da te narecam / Ali obstaja upanje da ti recem ljubezen
Dolgo srce mi krades a nikako da se predades / Dolgo srece mi krade{ in nikakor da se vdas
Ti si moja srna suma e dusava / Ti si moja srna, moja dusa -gozd
Cela nok begas i pred zori zaspivas / Celo noc bezis in pred zoro zaspis
ref:
Usni na usni / Ustnice na ustnicah
Tivka muzika / Tiha muzika
Race vo kosi / Roke v laseh
Kolku si ubava / Koliko si lepa
Oci vo oci / Oci v oci
Raj vo dusata /Raj v dusi
Srce vo srce /Srce v srcu
Sakaj me najmila / Ljubi me najmila
Prv pat sonuvam buden odam niz pole dzvezdeno / Prvic sanjam, hodim cez polje od zvezd
Ti si beskrajno moja carstvo si ljubovno / Ti si brezkoncno moja, si carstvo ljubezensko
Tuka nema vreme, luge i pravila / Tu ni vremena, ljudi in pravil
Tuka sme nie na cekor od vecnosta / Tu smo mi na korak do vecnosti
refren
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Prebrala sem že prej parkrat v tej temi in zdele v temi nekja dobrega in slabega, da je Moi T napisala, če je čutil smrt itd. vem da ste o tem punce pisale in vam lahko povem iz lastne izkušnje. mela sem hudo prometno nesrečo z mami in sestro in ko so nas zdravniki o tem spraševali se nič ne spomniš, razen par minut pred nesrečo, potem se pa nesreče nič ne spomniš. in to je tudi nekaj pogojeno z možgani, določena blokada al kako že ... tako da vam punce ni treba skrbet, Toše se nesreče ni zavedal in se je tudi ne bi, tudi če bi bil buden ...
- minka sk
- Sramežljivka
dumbo napisal/-a:A imaš mogoče to pesem kje na računalniku?malina2203 napisal/-a:Dumbo, tista pesem se imenuje Usni na usni.
In če jo imaš, se prosim javi na ZS.
Ker bo še nekaj časa trajalo, da bom lahko prišla do eMule in posledično do te pesmi - pišuka pa služba.
Pisala sem besedilo. Mislim da je moje sporocilo nekje nna 31-vi strani. Minka SK
- minka sk
- Sramežljivka
cukr8 napisal/-a:Hvala, Minka; res lepo od tebe, da si se potrudila !
Prosim! To je najmanj kar lahko nardim za Toseta.
Mislim, da mi ni treba omnjati, koliko zalostna je Makedonija. Ni cloveka ki mu je vseeno; tudi ne tistim, ki pac niso spostovali njegov izbor stila. To je ena velika katastrofa, individualna in kolektivna. Njegova smrt nas je spravila v misli, v dusevne dvome, celo ce je vak vreden jokati za njim (v smislu da, ce se ne mislis vsaj malo vgledati nanj, nisi vreden...).
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ravnokar sem brala en angleški članek, kjer je pisalo, da je bil glavni vzrok Tošejeve smrti zlom nekega vretenca pri vratu.
Citat iz članka:
Če jst prav razumem je šlo za zlom nekega tretjega vretenca.
V glavnem, zelo zelo huda poškodba glave!
Logično da si potemtakem na mestu mrtev Že sam zvij ali nalomitev tega predela lahko nosi grozne posledice, kaj šele da se ti to zlomi. Edino kar me tolaži pri vsem tem je dejstvo, da je vsak človek ob takem pripetljaju na mestu mrtev. Namreč grozno bi bilo če bi se človek zavedal take bolečine.
Citat iz članka:
The Touareg crashed into the back of a truck and then into the median barrier, killing Proeski instantly, crushing the third vertebrae of the neck, although the truck sustained no damage.
Če jst prav razumem je šlo za zlom nekega tretjega vretenca.
V glavnem, zelo zelo huda poškodba glave!
Logično da si potemtakem na mestu mrtev Že sam zvij ali nalomitev tega predela lahko nosi grozne posledice, kaj šele da se ti to zlomi. Edino kar me tolaži pri vsem tem je dejstvo, da je vsak človek ob takem pripetljaju na mestu mrtev. Namreč grozno bi bilo če bi se človek zavedal take bolečine.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov