Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
Mayflower* napisal/-a:Kaj pa njegovo najnovejšo pesem Moja ma katera? to ki jo poje v slovenščini. baje jo tako perfektno zapoje da ne bi nihče rekel, da ni Slovenec ...
link je bil že dan, ampak res ne vem na kateri strani. probaj tam okrog 13e strani
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mayflower* napisal/-a:Kaj pa njegovo najnovejšo pesem Moja ma katera? to ki jo poje v slovenščini. baje jo tako perfektno zapoje da ne bi nihče rekel, da ni Slovenec ...
Jaz jo imam. Res jo super zapoje, izgovorjava in vse (spreglejmo to, da poje 'nisam' ).
Če jo želiš, mi pošlji na ZS email naslov in jo dobiš...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Izgovorjava pri tem komadu je meni perfekta, ker se sploh ne sliši skorej nobenega naglasa. Lepše poje slovensko kot marsikateri slovenski pevec.
Meni se zdi to posebna čast, da neki tuj pevec poje v sloveščini.
Meni se zdi to posebna čast, da neki tuj pevec poje v sloveščini.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
jemina, saj pravim, da ima krsano izgovorjavo. Samo namesto 'nisem' poje 'nisam'. To pa je tudi vse.
Na vsak način pa vse pohvale vredno, ker izgovarja neprimerno bolje kot marsikateri priseljenec, ki je že 20 let v SLO.
In ja, super pesem.
Na vsak način pa vse pohvale vredno, ker izgovarja neprimerno bolje kot marsikateri priseljenec, ki je že 20 let v SLO.
In ja, super pesem.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Kaj pa pravite na to besedilo?
...Da se bar mogu zaljubiti,
u malu seljanku,
na nekom proplanku,
gore u svemiru,
tako da dolje ne vidim.
Jaz sem zdaj pogledala video te pesmi http://www.youtube.com/watch?v=_f5-KfuW-_U .....sem ostala kar brez besed.......cudovita pesem......
...Da se bar mogu zaljubiti,
u malu seljanku,
na nekom proplanku,
gore u svemiru,
tako da dolje ne vidim.
Jaz sem zdaj pogledala video te pesmi http://www.youtube.com/watch?v=_f5-KfuW-_U .....sem ostala kar brez besed.......cudovita pesem......
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Pesem Moja je res lepa pesem ...
zdele ko sem gledala par stvari nazaj sem vidla video kako so odprli krsto joj kako žalostno in uboga punca, starši in vsi njegovi bližnji ... opazila sem da je še Ceca jokala, tudi ona ga je močno cenila ...
zdele ko sem gledala par stvari nazaj sem vidla video kako so odprli krsto joj kako žalostno in uboga punca, starši in vsi njegovi bližnji ... opazila sem da je še Ceca jokala, tudi ona ga je močno cenila ...
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Ja res jo zapoje perfektno.... tu jo lahko pogledas ...http://www.youtube.com/watch?v=1ISucs4gIL8...pa ce se ne motim obstaja se ta pesem v makedonscini.....
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
mi jo je poslala metuljčica*, hvala lepa vsem trem za pomoč
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ne bom trdila da je zmer tko, ampk jst sm bla na dveh pravoslavnih progrebih, pa je bla obakrat odprta krsta, tko da predvidevam, da je taka tradicija.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
^^ Ja. To je tradicija. Pač povezano z njihovo religijo.
Je pa grozno..
Je pa grozno..
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Sej jst sem bla tut na parih pogrebih, kjer je bila krsta odprta, vendar ko je krsta ležala še v vežici...predvsem mi to ne gre v glavo, da se sredi obreda odpre krsto. Hmm...ampak no kakorkoli, če je to pač verskega izvora....
Misli pozitivno....
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja to je tradicija, da se odpre krsto. Ampak saj imamo mi tudi kristjani pač, da ko krsta leži v mrliški vežici, da je odprta ampak ni pa nujno, da je odprta.
Če pa sorodniki želijo, da se odpre sredi pogreba je pa njihova stvar. Škoda, da ga ni pokazal ker bi ga jaz tudi rada videla...Mislim, da ni bil kaj prijeten za pogledati...
Sošolec je rekel, ko je bil majhen mu je umrl dedek, ki ga je povozil avto in so imeli odprto krsto in ga je vsak poljubil. On je mel pa zmaličen obraz in je rekel, da je imel full nočne more.
Če pa sorodniki želijo, da se odpre sredi pogreba je pa njihova stvar. Škoda, da ga ni pokazal ker bi ga jaz tudi rada videla...Mislim, da ni bil kaj prijeten za pogledati...
Sošolec je rekel, ko je bil majhen mu je umrl dedek, ki ga je povozil avto in so imeli odprto krsto in ga je vsak poljubil. On je mel pa zmaličen obraz in je rekel, da je imel full nočne more.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Tigi napisal/-a: Škoda, da ga ni pokazal ker bi ga jaz tudi rada videla...Mislim, da ni bil kaj prijeten za pogledati...
?
ja res, kakšna škoda
Mislm dej Tigi, pretiravaš.Pljunla bi na vse novinarje ki bi si drznili kej takega objavit.Pa madona, a morte res vse videt.Že tako ali tako sem totalno proti da se vse te pogrebe in vse slike, ki niso primerne za ostale ljudi in nasploh za bližnje kasneje, slika in smena in daje na splet in televizijo!Za nas s jegove pesmi, lakati, kar je bilo pa v času jegove smrti in kakšen je zgledal in kako so domači jokali, naspa nekako nebi smelo zanimati.
sicer sem gledala pogreb, neiz firbca, ampak iz tega ker mi je bilo hudo, ker bi se tudi jaz želela posloviti od njega.Če bi imela možost in bi bilo vse skupaj bližje bi šla na pogreb, iz žalosti in njemu v spomin.Nikakor pa se nebi približala krsti takrat ko bi ga odpirali, takih stvari ne rabim videt, niti noben drugi ne rabi tega videt.
tradicija ali ne, tudi jaz sem videla in slišala da je oče prosil, da se krsto odpre.Nedvomno se je seveda še zadnjič želel posloviti od njega, preden ga pokopljejo in neglede kakšna je tradicija. in take stvari NISO ZA V JAVNOST, to ni jišk od britney spears, to je mrtev človek.in to ni zanimivost, ampak to je vse skupaj prekleto žalostno!
in prijeten za pogledat ali ne..Bil je NJIHOV sin, NJEN, fant, NJIHOV prijatelj.Če imaš človeka brezmejno rad, se želiš zadnjič posloviti pa neglede na to kakšen je in kako zgleda.
in prosim nehejte s tem kako je izgledal in kakšno glao je imel.Tako kot je imel je pač imel.Mislim, to je vse grozno.
Pa da se flk vsaj malo ne zamisli.kašne komentarje pišejo na raznih sletiščih od televizij.Mislim, da je bil Toše nacionalist in ostale bedarije.ma groza, za bruhat folk, res za bruhat.tako se vidi kako gnili ljudje niti malo spoštovanja nimajo do mrtvih, kaj šele do živih.Jst se poščijem na ves tak folk, dobesedno res!Groza, kako so ljudje brezobrazni, res groza.
Iz vsake smrti nekoga naredijo cel rompompom, proglasijo ga za nevemkajvse...Msilim fak no, fuj no!
Pa Tošeta, ki v svojem živlenju ni izrekel niti ene slabe besede proti kom, kaj šele da bi komu kej slabega naredil!on je ljubil ljudi, nedvomno..samo škoda, ker smo vsi skupaj vse to prepozno dojeli.On je bil res angel in mislim, da vsak ki ima kontra besedo za povedat je samo fouš, ker ni tak kot on,ker nikoli ne bo in ker je Tošeta ljubil cel balkan in še vse ostale države.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov