Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- noele
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
Ne verjamem, ne verjamem in ne verjamem. Po petdesetkrat na dan se vprašam, če je to sploh res. Mogoče pa le sanjam a potem se zavem, da je še kako res in ga ni več.
Ne vem kaj je bilo na tem čudovitem fantu ampak že zelo dolgo se nisem po cele dneve spraševala zakaj je moralo bit tako, da je odšel. Sliši se čudno ampak kadar nimam premišljevati resnih stvari takoj premišljujem o njem, v glavi mi odzvanjajo njegove pesmi in pred očmi se mi pojavlja njegov nasmejani obraz. Za nekaj časa sem izgubila občutek, da je življenje lepo, da je treba verjeti v prihodnost...verjetno bo ta občutek kmalu povrnjen....v to verjamem, ampak trenutno ga ni.
Ostaja samo žalost in spomin na fanta, ki je v vseh nas pustil tisto najlepše.
Ne vem kaj je bilo na tem čudovitem fantu ampak že zelo dolgo se nisem po cele dneve spraševala zakaj je moralo bit tako, da je odšel. Sliši se čudno ampak kadar nimam premišljevati resnih stvari takoj premišljujem o njem, v glavi mi odzvanjajo njegove pesmi in pred očmi se mi pojavlja njegov nasmejani obraz. Za nekaj časa sem izgubila občutek, da je življenje lepo, da je treba verjeti v prihodnost...verjetno bo ta občutek kmalu povrnjen....v to verjamem, ampak trenutno ga ni.
Ostaja samo žalost in spomin na fanta, ki je v vseh nas pustil tisto najlepše.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:Rojen je 25.01 25+1=26;
umrl 16.10 16+10=26;
nesreča se je zgodila točno ob 06:20 6+20=26,
On je mel 26 let.
Usoda
(T) (O) (Š) (E) - (23. črka) (19. črka) (31. črka) (7. črka) - 2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26 (to je po makedonski abecedi)
kariero je začel leta 1997 - 1 + 9 + 9 + 7 = 26
v nesreči so bili udeleženi Toše (26 let), Ljiljana (49 let) in Georgij (32 let) - 2 + 6 + 4 + 9 + 3 + 2 = 26
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mislim, da voznik je pač bil utrujen in je zakinkal...tudi nam se lahko zgodi...sigurno pa ni naredil iz malomarnosti (s tem mislim, da bi vozil pjan al pa karkoli podbnega).
Mi je žal za voznika...mislim, da nebo zdržal tega pritiska...
Mi je žal za voznika...mislim, da nebo zdržal tega pritiska...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
sanja24 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
malina2203 napisal/-a:sončk napisal/-a:Rojen je 25.01 25+1=26;
umrl 16.10 16+10=26;
On je mel 26 let.
Usoda
(T) (O) (Š) (E) - (23. črka) (19. črka) (31. črka) (7. črka) - 2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26 (to je po makedonski abecedi)
v nesreči so bili udeleženi Toše (26 let), Ljiljana (49 let) in Georgij (32 let) - 2 + 6 + 4 + 9 + 3 + 2 = 26
kaj misliš s tem? Misliš da je kaj na tem - 26? Po čem sklepaš?Daj odgovori mi prosim te ker me res zanima! lep pozdravček jokam za tošetom, res mi je hudo tako mlad človek
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
malina2203 napisal/-a:sončk napisal/-a:Rojen je 25.01 25+1=26;
umrl 16.10 16+10=26;
On je mel 26 let.
Usoda
tole z njegovim imenom ne bo čist držal. (T) je 24 črka njihove abecede-makedonske cirilice al kako bi se izrazila. (O) je 20 črka. in tako naprej.
Tle potem ne pride 26 nakonc.
drgač pa očitno da mu je bilo nekje zapisano da bo tako.
škoda, res škoda..prehmalu!
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne vem kako bi si to razlagala...najbrž lahko za vsako stvar obračaš številke tako dolgo da na koncu najdeš neko povezavo, čeprav je tole že kar malo preveč stvari...
Mogoče je bilo pa res tako usojeno - slab mesec dni prej posnamejo dokumentarni film o njegovem življenju, 9 dni prej ima ogromen razprodan humanitarni koncert, en dan prej intervju pri voditeljici, ki mu je izročila njegovo prvo nagrado, noče it z letalom, najame šoferja česar ni mel v navadi, zaletijo se tako, da je avto tam kjer je on sedel popolnoma uničen, drugje pa praktično brez praske. Potem še te številke, če že drugega ne je res zanimivo kako se datum rojstva, smrti in njegova starost ujemajo...
Drugače pa tega s številkami nisem sama potuhtala, ampak sem prebrala na eni izmed myspace strani posvečenih spominu na Tošeta.
Mogoče je bilo pa res tako usojeno - slab mesec dni prej posnamejo dokumentarni film o njegovem življenju, 9 dni prej ima ogromen razprodan humanitarni koncert, en dan prej intervju pri voditeljici, ki mu je izročila njegovo prvo nagrado, noče it z letalom, najame šoferja česar ni mel v navadi, zaletijo se tako, da je avto tam kjer je on sedel popolnoma uničen, drugje pa praktično brez praske. Potem še te številke, če že drugega ne je res zanimivo kako se datum rojstva, smrti in njegova starost ujemajo...
Drugače pa tega s številkami nisem sama potuhtala, ampak sem prebrala na eni izmed myspace strani posvečenih spominu na Tošeta.
ТОШЕ И БРОЈОТ 26
∙ Роден е на 25.01 » 25 + 1 = 26
∙ (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква) » 2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26
∙ Кариерата ја започна 1997 година » 1 + 9 + 9 + 7 = 26
∙ Загина на 16.10 » 16 + 10 = 26
∙ Загина во 06:20 » 6 + 20 = 26
∙ Загина на 26 години
∙ Тоше (26 години), менаџерката Љиљана (49), возачот Ѓорѓи (32) » 2 + 6 + 4 + 9 + 3 + 2 = 26
∙ Според нумерологијата на старо-еврејскиот јазик (Gematria), 26 значи Господ
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
glede na vse dogodke, si upam trdit, da je imel ob rojstvu že vse zapisano.
Če ne drugega se tolažim s tem, da je bilo njegovo življenje prelepo, da ga je užil maksimalno in da je umrl povsem srečen.
drugače pa je pesmica zajdi, zajdi jasno sunce, res najlepša in vrhunsko zapeta....Pa tudi najbolj žalostna
Če ne drugega se tolažim s tem, da je bilo njegovo življenje prelepo, da ga je užil maksimalno in da je umrl povsem srečen.
drugače pa je pesmica zajdi, zajdi jasno sunce, res najlepša in vrhunsko zapeta....Pa tudi najbolj žalostna
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
ja, v teh žalostnih dneh sem prvič naletela na pesem Zajdi, zajdi in lahko rečem samo, da je ta po moje verjetn najboljša njegova. Pa ena, ki jo poje z Esmo Ređepovo, kurjo polt dobim ! Zdaj gledam DM SAT in že celo noč tko prbližn na pol ure zavrtijo kakšen Tošejev spot al pa posnetke s koncertov, med njimi je tud ogromn neznanih komadov, pa takih iz začetka kariere..., vsi po vrsti pa so fantastični ! Spodaj se pa izpisujejo posvetila, ki jih folk pošilja po sms- ih.
Dans sem si nabavla nekaj hrvaških in makedonskih cajtngov, morm še prebrat, kaj piše, sem samo bežno preletela in takoj mi je padu v oči naslov, kjer piše, da so Tošu in menedžerki v Zagrebu ponudl letalske karte, ampak sta jih zavrnila, pa da bojo rajši prišli z avtom. In glih včeraj sem gledala en lanski intervju z njim, ko je razlagal voditeljici, kolk se on boji letet z avionom.
In zaradi tega strahu je moral umret
Dans sem si nabavla nekaj hrvaških in makedonskih cajtngov, morm še prebrat, kaj piše, sem samo bežno preletela in takoj mi je padu v oči naslov, kjer piše, da so Tošu in menedžerki v Zagrebu ponudl letalske karte, ampak sta jih zavrnila, pa da bojo rajši prišli z avtom. In glih včeraj sem gledala en lanski intervju z njim, ko je razlagal voditeljici, kolk se on boji letet z avionom.
In zaradi tega strahu je moral umret
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
IZABELA napisal/-a:ja, v teh žalostnih dneh sem prvič naletela na pesem Zajdi, zajdi in lahko rečem samo, da je ta po moje verjetn najboljša njegova.
Saj to je drugače znana makedonska pesem... Je pa res, da mi je v njegovi izvedbi bolj všeč
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Kaj pa njegovo najnovejšo pesem Moja ma katera? to ki jo poje v slovenščini. baje jo tako perfektno zapoje da ne bi nihče rekel, da ni Slovenec ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov