Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 18. Okt. 2007 19:00

Ravnokar sem poslušala hrvaški program "nova tv" kjer so povedali, da je Toše en dan pred smrtjo imel nek intervju, na katerem je povedal, da ima rahlo poškodbo noge in da so mu zdravniki svetovali, naj ne potuje v naslednjih dneh in naj raje počiva, on pa je rekel, da bo vseeno šel, ker se mu je zdelo zelo pomembno da posname videospot v Zagrebu.
Joj, ko bi takrat le vedel kaj ga čaka na tej poti :(
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 18. Okt. 2007 19:16

Ja saj... Jaz še vedno ne morem verjeti, da ga več ni. :? Ne, nikakor... :( In ne dolgo nazaj sem si rekla, da v življenju morem iti vsaj enkrat na njegov koncert. Pa saj to ni res... Nedvomno pa nas je zapustil z glasbo, ki seže do srca. Sploh pesem Srce nije kamen zbudi v meni malo morje čustev... :cry:
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 18. Okt. 2007 19:25

O moj bog, kaj tako groznega pa še v življenju nisem videla, kako je uboga punca trpela ko je šla proti trugi :( :( ne predstavljam si njenega trpljenja :(

drugače pa še vedno ne razumem, kako da so odprli trugo, verjetno je to po nekih njihovih običajih ali kaj ... samo jz sm to misnla da so to nardil tko da se je telo vidlo al pa kaj, ampak ok, če pravite da se ni, hvala bogu, ker si ne predstavljam teh slik ko bi zaokrožile po netu ...

ko pa je ena rekla, da bi rada videla svojega otroka ko umre, če bi bila jaz njegov starš, bi si želela, da si ga spominjam takega kot je bil, ne pa da samo pomislim kakšen je bil on po taki nesreči :(
Uporabniški avatar
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanja24 » 18. Okt. 2007 19:30

pri pravoslavni veri je običaj da se truga odpre na pokopališču in se od pokojnega poslovijo! lep pozdrav
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 18. Okt. 2007 20:00

Mayflower* napisal/-a:O moj bog, kaj tako groznega pa še v življenju nisem videla, kako je uboga punca trpela ko je šla proti trugi :( :( ne predstavljam si njenega trpljenja :(

drugače pa še vedno ne razumem, kako da so odprli trugo, verjetno je to po nekih njihovih običajih ali kaj ... samo jz sm to misnla da so to nardil tko da se je telo vidlo al pa kaj, ampak ok, če pravite da se ni, hvala bogu, ker si ne predstavljam teh slik ko bi zaokrožile po netu ...

ko pa je ena rekla, da bi rada videla svojega otroka ko umre, če bi bila jaz njegov starš, bi si želela, da si ga spominjam takega kot je bil, ne pa da samo pomislim kakšen je bil on po taki nesreči :(

naj bo lep ali pa ne ko se gre za tvojega otroka tvojo kri po moje ne razmišljaš na to da ga se zadnjič ne vidiš ker bi ga rad imel v lepem spominu... to so take emocije da ne razmišljaš v kakšnem stanju je ampak da tam notri leži tvoj otrok... sama nisem poslušala njegove glesbe ampak me vedno gane ko kakšen mlad prehitro umre... :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 20:17

Mayflower* napisal/-a:Kako pa veš, kdaj pridejo do krste mama pa oče pa punca? zakaj pa odprejo krsto?! a ni tok uničeno truplo, da se tega nikol ne dela?

vidiš a ne.
mayflower, ko ti otrok umre, verjemi da ti ni važno kakšen zgleda, verjemi da ti nihče ne more preprečit da se še zadnjič posloviš od njega preden ga zavedno zakopljejo v grob.sploh osebo stakim srcem kot ga je imel on, je najtežje zgubit.sicer pa otrok je otrok, ljubljeni fant je fant, neglede na vse bi ga tudi jaz želela še zadnjič objet, čeprav nepremičnega in mrtvega in kakršnkoli bi pač zgledal.verjemi, takrat ne presojaš kakšnega si želiš imeti v spominu, takrat si želiš samo da bi ga imel, imel še vedno ob sebi.

prejle smo šle svečke prižgat...grozno...nikakor nism mogla zadržat solz, še vedno mi je zelo hudo za njim..stalno se mi njegove pesmi vrtijo po glavi, nonstop, skos ga imam pred očmi, kako vesel nasmejan skače po odru in kako izžareva vso radost, ker dela tisto kar ljubi.sploh en morem verjet da ga ni več, res ne... :( kako zelo si želim, da bi bile to samo grozne sanje in da bi se končno zbudila in bi bilo vse ok...grozna ej ta usoda, res grozna :(
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 18. Okt. 2007 20:21

joj jz si še vseen ne morem predstavljat ... ne vem, že ves čas govorim, da ko nekdo govorim ga nočem videt ampak ga imet v spominu takega kot je ... mogoče samo jaz malo čudno razmišljam ampak vem, da bi vsakič ko bi pomislila nanj, videla samo izmaličeno telo :( tako ga pa rajši ne bi videla ...

sanja hvala za informacijo o pravoslavni veri ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 20:22

seveda ga nebi rada tazga videla.sej si ga noben ne želi.sam takrat en misliš a to, takrat bi dal vse vse da ti ga nebi bilo treba pokopati, da bi bil živ in če ne drugega da bi ga lahko zadnjič stisnil h sebi in se poslovil od njega.
to je težka tema, rs težka in težke situacije.najtežje v življenju, kar jh obstaja..
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 18. Okt. 2007 20:28

definitivno, se popolnoma strinjam :(

danes sem razmišljala kaj bo s tem človekom, ki je vozil avto, ker je že podana uradna prijava in mislem da ga določeni ljudje zelo obtožujejo ... zanima me, koliko časa bo ubogi človek še živel, ko pride iz bolnišnice :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 20:30

ah, men se zdi neumno zdej vse na tega človeka spravljat.ok, sej je bil kriv, sej ej prehitro vozil, ampak da bi pa zarad tega dubu neko doživljensko pa ne.Tošeta itak nič ne more obudit, pa makar unga sežgal na grmadi.neglede na vse pa bo moški itak nosiu celo življenje na sebi krivdo in ne bo mirno spal, poleg tega pa če se kdaj vidi njegovo podobobo pa itak tudi nepriljubljen pri ljudeh totalno.Kazen je dubu največjo, ko je našega Tošeta ubil.In tega mu nihče ne more snet s prsi.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 18. Okt. 2007 20:32

Jz mislem, da se bo slkj ko prej ko pride domov iz bolnišnice ubil (čeprav se sliši zelo grdo, mislim da česa takega ne bi nihče preživel) ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 20:45

jst že nebi mogla....

p.s. a še komu ne dela glas na ponsetku od pogreba?
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 18. Okt. 2007 21:07

men sploh ne dela posnetek pogreba
joooj a me lahk ker zbudi iz te nočne more pa mi reče da sm samo sanjala pa da je toše živ,da ni umrl... :cry: kr js še zdaj ne morem verjet da je toše umrl...res ne....nwm kda se bom sprijaznala samo se bom težko...ne more bit mrtev noo...začetek kariere,na vrhuncu,svetovno lep glas,najlepši nasmeh...zaka ravno on??ko si je najmanj zaslužo tako smrt... :cry: :cry:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Okt. 2007 21:08

Mayflower* napisal/-a:definitivno, se popolnoma strinjam :(

danes sem razmišljala kaj bo s tem človekom, ki je vozil avto, ker je že podana uradna prijava in mislem da ga določeni ljudje zelo obtožujejo ... zanima me, koliko časa bo ubogi človek še živel, ko pride iz bolnišnice :(

Dost velka kazen je že to, da bo s tem moral živet do konca svojega življenja. MIslm, da je to ogromno breme :?

Kazen bo pa pač dobu tako, kot mu pripada po zakonih. Sicer pa ne mormo rečt, da če ne bi prehitr vozu, da če ne bi bil zmatran, da se to ne bi zgodil, sam malo manj možnosti bi vrjetno blo za to.
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 18. Okt. 2007 21:14

Kolkrat mi je že mami rekla, da naj vozim previdno in da naj raj prespim kje, kot da grem zmatrana za volan. Ob tejle nesreči sm se kr mal zamisnla. Škoda ga je blo. Ena dobra duša umre, dve se rodita.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov