Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 3 od 172
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 172
Naslednja
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je pa Toše Proeski res zakon. Mam njegova dva albuma (Dan za nas, Pratim te). Najboljši so mi komadi: Loše ti stoji, Pratim te, Žao mi je, Oprosti, Life...
Od vseh glasbenikov bivše juge mi ma on najboljši glas. Je eden redkih ki tako profesionalno pristopa k glasbi, in ta profesionalnost se zelo dobro vidi na njegovem zadnjem albumu. Model ma res velik glasbenih sposobnosti. Ko je na odru maš 100% občutek da poje za publiko.
Men je blo ful dobr ko je enkrat pel pesem Jedina in pol je še sam igral na klavir zraven
res stopiš se zraven
Baje da ga Srbija ful hoče da bi nastopu na Beoviziji, zato da bi zastopal Srbijo in Črno goro na Eurosongu.
Pa tip resnično ve kaj pomeni beseda marketing, saj izdaja albume za srbsko tržišče v srbskem jeziku, za makedonsko pa v makedonščini.
Od vseh glasbenikov bivše juge mi ma on najboljši glas. Je eden redkih ki tako profesionalno pristopa k glasbi, in ta profesionalnost se zelo dobro vidi na njegovem zadnjem albumu. Model ma res velik glasbenih sposobnosti. Ko je na odru maš 100% občutek da poje za publiko.
Men je blo ful dobr ko je enkrat pel pesem Jedina in pol je še sam igral na klavir zraven
res stopiš se zraven
Baje da ga Srbija ful hoče da bi nastopu na Beoviziji, zato da bi zastopal Srbijo in Črno goro na Eurosongu.
Pa tip resnično ve kaj pomeni beseda marketing, saj izdaja albume za srbsko tržišče v srbskem jeziku, za makedonsko pa v makedonščini.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Na tej spletni strani http://www.toseproeski.info lahko pogledaš seznam njegovih koncertov ki jih bo mel v prihodnje. Samo stran je v čirilici (Klikneš na Концерти)
Na njegovem forumu piše da bo mel koncert v 9. junija v Mariboru.
Klik
Na njegovem forumu piše da bo mel koncert v 9. junija v Mariboru.
Klik
-
ancek - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
Ha ha, jst pa moja cirilica ... najbližji je torej v Reki - to sicer ni tko daleč, sam imam ta teden dva izpita pa si niti slučajno ne morem privoščit izleta ... Jst še zmeri držim pesti d nas bo junija spet pršu kj pogledat in en 'ornk' koncert naredu. Nas je kr mal zapostavu
Haha, pa še neki .. mislim, da mam Reko bližje kot MB ... sam si bom vzela čas, ni kej!
Haha, pa še neki .. mislim, da mam Reko bližje kot MB ... sam si bom vzela čas, ni kej!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Meni je on tak kjutkan
Pesmi ima pa tudi zelo lepe...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
joj men je on toook lep
njegovi komadi so mi pa zakon!!
njegovi komadi so mi pa zakon!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 3 od 172
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 172
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov