Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 172 od 172
•
Prejšnja
1 ... 168, 169, 170, 171, 172
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
preden obtožiš se rajš pozanimej
kukr jst vem, niso đabe snemali dogodkov na Jamajki, ampak je blo snemanje dokumentarca že prej, ko je bil živ in zdrav, v planu.
Denar od filma, pa mislm da bo šel tud v taprave roke.
zakaj dokumentarci?nevem zate, ampak sama rada pogledam kšn film7dokumentarc od žiulenja nekoga, ki me zanima.zakaj pa gledaš filme, s tem dnarjem si pa slavni kupujejo nevemkakšne vile?
mene tud mal ne briga, kdo,kaj,zakaj in se glede teh stvari ne obremenjujem z denarjem.nekaj posnetkov mojga idola je bilo predstavljenih v dokumentarcu in šla sem jih gledat zaradi sebe, plačala karto zaradi sebe.Kdo se pa bo al pa ne bo okoristil s tem, me pa res ne briga.Če bi gledala na tak način je najboljš da sem skos doma zaprta v štiri stene.
Toše je bil slaven tud prej, mislm da ni dobil dost več fanov po smrti.resda sem jst kšn njegov komad slišala šele po smrti (star), ampak to ne igra vloge.zame je bil prej, isto to kar je danes.Najboljši, in pri temu bo tud ostalo.Le da je danes precej težje...
kukr jst vem, niso đabe snemali dogodkov na Jamajki, ampak je blo snemanje dokumentarca že prej, ko je bil živ in zdrav, v planu.
Denar od filma, pa mislm da bo šel tud v taprave roke.
zakaj dokumentarci?nevem zate, ampak sama rada pogledam kšn film7dokumentarc od žiulenja nekoga, ki me zanima.zakaj pa gledaš filme, s tem dnarjem si pa slavni kupujejo nevemkakšne vile?
mene tud mal ne briga, kdo,kaj,zakaj in se glede teh stvari ne obremenjujem z denarjem.nekaj posnetkov mojga idola je bilo predstavljenih v dokumentarcu in šla sem jih gledat zaradi sebe, plačala karto zaradi sebe.Kdo se pa bo al pa ne bo okoristil s tem, me pa res ne briga.Če bi gledala na tak način je najboljš da sem skos doma zaprta v štiri stene.
Toše je bil slaven tud prej, mislm da ni dobil dost več fanov po smrti.resda sem jst kšn njegov komad slišala šele po smrti (star), ampak to ne igra vloge.zame je bil prej, isto to kar je danes.Najboljši, in pri temu bo tud ostalo.Le da je danes precej težje...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagodka85 napisal/-a:o moj bog , kakšne folk strelja no, to prou ne morš da vrjameš.
Drugač je pa men iz tega albuma najboljši komad Guilty
pa sm mislna da sm jst obsedena
drgač pa kaj naj rečem, jst v sanje in podzavest ful verjamem, ker se tud men dogaja marsktera čudna stvar, ki jo v sanjah začutim in jo potem lahko povežem z realnostjo.Tko da, ja možno je da mu je Toše pomagu,možno pa je da model hoče sam zaslužt na njegou račun
Jagoda, men pa Seperate way, sploh iz filma ko poje brez spremljave, samo njegou glas :knuddel:
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Ze cel popoldn se mi to poslusa :
http://www.youtube.com/watch?v=eqFmGznA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=eqFmGznA ... re=related
- m.si
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2009
A je bila mogoče katera 15.12.2005 na koncertu "Žur leta" na katerem so nastopali Toše, Tony, Hari Mata Hari in Bajaga? Nujno bi rabila slike s tega koncerta, če je kdo bil in slikal ga najlepše prosim da se mi javi...
hvala že vnaprej :bussi:
hvala že vnaprej :bussi:
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
uf, v petek je minilo dve leti .. ne morem verjet da že tolko
drugače pa imam namen svojega sina poimenovat po njen - todor
in ne, nism čudna
(jih je že skoraj 70 v SLO s tem imenom, ampak so večinoma starejši od 50 let, tako da ni da bi blo tolko otrok poimenovanih po njem)
drugače pa imam namen svojega sina poimenovat po njen - todor
in ne, nism čudna
(jih je že skoraj 70 v SLO s tem imenom, ampak so večinoma starejši od 50 let, tako da ni da bi blo tolko otrok poimenovanih po njem)
Let's swim to the moon .....
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
emanuela napisal/-a:mene pa malo razkuri,kako postane nekdo slaven:še bolj, ko umre.vse to me spominja na heth ledgerja.človek je umrl.to se dogaja vsakodnevno, pa ne delajo vsi dokumentarcev, da bi dobili nek zaslužek.
Toše je bil zelo popularen še preden je umrl, tak da tvoja trditev ne bo držal. Ni postla slaven še bolj, po nesreči, sploh ne, nekatere smo ga cenile, poslušale tut takrat ko je bil še med nami.
Glede filma ne bi komentirala, saj ga nisem šla gledat, ali je nastal zaradi zaslužka al ne, tut mislim da nisem prava oseba za to, da bi vedela točen odgovor.
In nima te kaj razkurit, oz. če te razkurijo že take malenkosti da je nekdo postal po tvoje še bolj popularen po smrti kot pred njo...pol res ne vem kok je z katerimi bolj resnimi in pomembnimi zadevami, očitno nimamo vsi istega praga tolerance...
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Škoda ga je...ima nekatere komade dobre,pa zdi se mi da še mravlje ne bi pohodil.
Prvi neprebran prispevek • 2580 prispevkov
• Stran 172 od 172
•
Prejšnja
1 ... 168, 169, 170, 171, 172
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov