Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2004
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a dumbo » 18. Okt. 2007 6:25

malina2203 napisal/-a:Dumbo, tista pesem se imenuje Usni na usni.
A imaš mogoče to pesem kje na računalniku?
In če jo imaš, se prosim javi na ZS.
Ker bo še nekaj časa trajalo, da bom lahko prišla do eMule in posledično do te pesmi - pišuka pa služba.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a chica bella » 18. Okt. 2007 9:10

Zadnji čas je da grem...

Škoda ga je, koliko bi še lahko dosegel v svojem življenju..če ga ne bi cesta vzela. Toše: rest in peace
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 18. Okt. 2007 9:20

ciber_girl napisal/-a:
sončk napisal/-a:Rojen je 25.01 25+1=26;
umrl 16.10 16+10=26;
nesreča se je zgodila točno ob 06:20 6+20=26,
On je mel 26 let.

Usoda :cry:

OMG :eek: Pa res! :eek: :(

:eek: Bogi :( Nisem bila nikakršen fan, niti nisem poznala njegovih pesmi itd., vendar...smrt je vedno žalostna in grozna :cry: RIP
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 18. Okt. 2007 9:30

Jst nikol ne bom pozabila ko je bil on na Eurosongu in sva s kolegico celo noč samo pritiskale na mobitel in pošiljale sms-se :D Samo da zmaga (ampak žal ni).

In glede tistega, da se je zdej okoli njega dvignil tolikšen bum: bistvo vsega tega ni v tem, da je umrl Toše Proeski, ampak v tem, da je umrla ena zelo velika osebnost. To da so nekateri šele zdaj zvedeli zanj ne zmanjšuje njegove veličine. On je imel nekaj v sebi, s čimer je znal dotikati milijone ljudi, različnih nacionalnosti, in po mnogih državah. In seveda, da to ne pomeni, da je kaj več vreden od tistih, ki na isti način tragično končajo na cesti, ampak se gre le za to, da se nekateri ljudje dotaknejo ožjega kroga ljudi, drugi pa večjega, in Toše se je pač dotaknil večjega! Zato ni čudno da toliko ljudi žaluje za njim.

Pač ko je nekdo znan, in če si po možnosti še njegov fan, ter če vsak njegov korak spremljaš prek medijev, se ti nekako zdi, kot da to osebo tudi osebno poznaš. In ravno zaradi tega se ljudje obremenjujemo z medijskimi obrazi.

Recimo na leto se poroči ogromno ljudi, pa se vseeno usmeri največ pozornosti takrat ko se poroči Tom Cruise in Katie Holmes. Prav tako se na leto loči ogromno ljudi, pa se kljub temu da največ pozornosti ko se ločita Britney Spears in Kevin Federline. V tem je cela poanta! Ne gre se za to, da so oni kaj več od nas, ampak se gre za to, da so znani širšemu krogu ljudi, in je zato vsak njihov pripetljaj toliko bolj spektakularen.

In da se še malo vrnem na tematiko. Jst sem najbolj ponosna na to, da sem za njegovo glasbo zvedla že zdavnaj, in da sem ga imela možnost parkrat slišati tudi v živo. In iz prve roke vam lahko povem, da je le malo glasbenikov na tej sceni, ki pojejo z dušo in srcem, kot je to počel Toše. On ko je stal na odru si točno vedel da poje za publiko! Imel je nek čar, karizmo in humanost, katera primanjkuje marsikateremu glasbeniku.

Jst ga ne bom nikoli pozabila! :cry:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 9:39

no, ampak Toška se ne da nikakor primerjat z britney spears, ker ona je afna, dela za svoje guči čevlje, Toše pa je delal za ljudi, v dobro ljudi in od same sreče in radosti.
njega se ne da primerjat z nobenim zvezdnikom, ne tako ne drugače.Nikoli in nikdar mi nobena zvezda ni segla toliko v srce z vso svojo osebnostjo in delovanjem, kot Toše.on je res imel vse, vse vse.
če bi ga enkrat videla v živo, lahko brez dvoma rečem, da bi se totalno zaljubila vanga, pa naj se še tako neumno sliši.On je res bil tisti Princ na belem konju o katerem lahko vsaka ženska sanja.Nevem, jst nimam besed, še vedno mi je hudo za njim, še vedno sem slabe volje in še vedno čakam, da se zbudim iz sanj in se ščipam..pa nič ne pomaga, njega še vedno ni :(
jst ga tudi ne bom pozabila,nikoli, nikoli.ker on je bil res zlato od človeka. :hearts:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 18. Okt. 2007 9:50

*purple* napisal/-a:no, ampak Toška se ne da nikakor primerjat z britney spears, ker ona je afna, dela za svoje guči čevlje, Toše pa je delal za ljudi, v dobro ljudi in od same sreče in radosti.

Sej ga nisem primerjala z Britney Spears, ampak sem samo primerjala ta "bum", ki se dvigne okoli teh medijskih osebnosti. To je bila cela poanta.

Tuki je en zanimiv posnetek skupaj z njegovimi starši --> klik
Pa ful je lepa tista scena s tistimi otročki (3:24) :) Res si ne morem predstavljati kakšna izguba je to za starše. Če je meni tako hudo, ki mi ni bil nič, kako je potem šele njim :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 10:08

ne Frenkie, sej nism s tem nč slabga mislna.vse razumem kaj si hotla napisat, sam sm hotla sam povedat da mu ni primerjave :) brez da bi karkoli slabga ob tem mislna nad tvoj post.

jst sploh en morem teh posnetkov gledat, ko je bil srečen, vesel, živ... :? nevem, vse me spravi v najslabšo voljo. :(

tud jst si nočem niti mal predstavlat, ubistvu si sploh en morem, kako je staršem, punci in vsem ostalim..verjamem, da najhujše na svetu :( takega človejka je težko prebolet, ker je bil res najboljši...madona, ko bi prej vedela da bo tako, bi ga ugrabila in zaprla nekam :? prov ni mi jasno no, noče mi bit jasno..
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 18. Okt. 2007 10:10

Nelaa napisal/-a:Mene je tudi samo zmrazilo, ko sem vidla te stevilke. Pa se zdaj sem si vse novice oz. vse videe pogledala kako je blo danes na pogrebu, res zalostno, pa se na koncu ko so krsto odprli, samo sem strmela v ekran in ostala brez besed :( zraven pa se vedno poslusam radio city skopje, ki pa ze res cela dva dni vrti samo njegove pesmi, ki jih mi nismo poznali, niti slisali.

Kako to misliš, da so odprli krsto? :oops:
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 10:13

oče je očitno vztrajal, da ga hoče še zadnjič videt in so preden so ga pokopali še zadnjič odprli krsto, da se je oče poslovil od njega.res grozno žalosten primer :(
njega pa se hvala bogu ni videlo v kamero, bog nedej še da kej tazga posnamejo :roll:

mislm to je vse tok žalostno, da je sam še za jokat :(
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 18. Okt. 2007 10:18

^^ Kaj ni to na vsakem njihovem pogrebu tako, da preden nekoga pokopljejo, vedno odprejo še krsto?
Ne vem zakaj.
Nekaj v povezavi z njihovo vero naj bi bilo to.
Mislim, da ni to, da bi ga je hotel oče še zadnjič videt. Mislim, da je MORAL videti po njihovi veri.
Ne vem. Tako sem nekje prebrala. :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Okt. 2007 10:20

to nevem točno, vem pa da je grozno blo :?
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 18. Okt. 2007 10:24

Nehite...hecate me :eek: ...ja kaj sam ostali ko so pa stali poleg...so ga pa videli al kaj? Joj joj joj...naj nesrečnik počiva v miru...res...sploh ne morem verjet, kok me je njegova smrt prizadela. :(
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: Wien

Neprebrana objavaNapisal/-a Nelaa » 18. Okt. 2007 10:48

Ja sej, jaz sem tudi samo gledala kaj delajo............pa se punca je potem zraven stopila, joj adijo res, meni bi se zmesalo. Ja so ga videli, dapa so se sklonili k njemu, ta blizji.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 18. Okt. 2007 10:50

...brez besed sem ostala...
Misli pozitivno....
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 18. Okt. 2007 11:01

Tonyjeva pesem Tošeju v spomin (nevem kakšen je naslov)

Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći,
pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći

Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni
i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.

A ja?
Neka mi Bog otvori oči,
neka mi nebo pojača sluh
da čujem te i vidim
u svakom snu

A ti?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,
a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.