Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
jst sm pa šele zdej začela gledat. kdo je pa že kej pel?
v bistvu men zgleda prav žalostno, k si predstavlam,da bi zdej toše skakal po odru in naredu žur, zdej pa vse zamorjeno....tako žalostno, no.
v bistvu men zgleda prav žalostno, k si predstavlam,da bi zdej toše skakal po odru in naredu žur, zdej pa vse zamorjeno....tako žalostno, no.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
ma jaa meni je ful bedno gledat...ker je vse tak žalostnoo..mogli bi malo bolj to nardit...pa da bi folk pel pa se jokal zraven...ne pa se kuj neki pogovarjajo pa kuj neki nakladajo pa ehhh bzw.malo drugače sem si to predstavlala...
-
red*cherry - Kofetarica
Ma kaj to pojejo svoje komade al od tošeta? Jst nobenga ne poznam do zdaj...
-
red*cherry - Kofetarica
Ma jst sm mislna, da bom slišala Srce nije kamen, Jedina, Čija si, Ledena, Volim osmijeh tvoj in podobne...ne pa to. No, ne vem...do kdaj pa bo to??
Ma škoda, k ga ni več...zdej pa nek tak koncert, rajš bi on zažigal na odru...
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
red*cherry napisal/-a:Ma jst sm mislna, da bom slišala Srce nije kamen, Jedina, Čija si, Ledena, Volim osmijeh tvoj in podobne...ne pa to. No, ne vem...
podpis!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Libido. napisal/-a:jst sm na sporedu za hayat tv gledala da traja do 23h ... jaaa, jst sm tudi mislila da bom slišala kakšne bolj znane pesmi, ne pa take (nepoznane) zamorjene
navsezadnje koncert nekako ni namenjen veseljačenju, ampak spominu.In žal v ta sklop spadajo take pesmi.
so pa se mi zdi, vse to njegove pesmi oziroma pesmi iz duetov.
skratka prelepo in prežalostno
(samo organizacija mal peša )
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*purple* napisal/-a:Libido. napisal/-a:jst sm na sporedu za hayat tv gledala da traja do 23h ... jaaa, jst sm tudi mislila da bom slišala kakšne bolj znane pesmi, ne pa take (nepoznane) zamorjene
navsezadnje koncert nekako ni namenjen veseljačenju, ampak spominu.In žal v ta sklop spadajo take pesmi.
so pa se mi zdi, vse to njegove pesmi oziroma pesmi iz duetov.
skratka prelepo in prežalostno
(samo organizacija mal peša )
ja to že .. sej nisem rekla da bi mogla bit to zdej ena veselica ... ampak vseeno sem pričakovala kakšen komad od tistih ki jih je napisala red*cherry ..
drugače pa ja, ah, ta komad pa poznam (končno) - tajno moja
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov