Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Okt. 2008 1:32

Miss M. napisal/-a:To glede Alenke Gotar.. Sej je fina pevka, res super glas, velik potencial. Ampak sem gledala njen intervju v oddaji Svet; zazdel se mi je, kot da ne razmislja prevec, kaj govori. Sicer se mi ni sanjalo, da sta bila s Tosem kolega, a okej, pac nje nisem spremljala. Je pa ful smotan govorila nekak priblizno takole: "Ja s Tosem sva bila res kolega, dobra prijatlja, znanca, sva mislla posnet tudi duet, ampak potem.. ja, potem je pa vmes prislo pac to, da je on umrl." Pa nisem dobila vtisa, da ji je pac neprijetno govorit o smrti, ampak prej, da nima nekega besednega zaklada oziroma obcutka za izbiranje besed.

A gre katera na koncert 5.10.?

ma ja kolega sta bla ja.kakšna že?najtesnejša? :roll:
ok, lahko da sta poznala in use, ampak hejhou, tkole kukr je pa ona povedala pa sigurno ni blo.
sicer pa nevem, usaj jst bi povedala četui ga ne poznam in četudi bi bil na tem mestu kakšen drug ki bi bil moj prijatelj, mal bolj sočutno.No v njenem glasu ni blo slišati sočutja, ampak samo neko..nevem, kvazi hvaljenje, kolk je ona pomembna ker je Tošeja poznala?
Skratka baba mi gre na jetra 500 na uro, pa ne sam zarad njega, poglejmo kako se je do Rebeke obnašala, ki naj bi tudi bila njena prijateljica :roll:

drgač pa Ruplova je pa tud bolj tko..Pomojem nista mela nekih blazno bliskih stikov.Usaj ona je isto po njegovi smrti za poptv, povedala čist tko, kot da je umrl nekdo ki ga sploh pozna ne.Mislm nevem, jst pač ne razumem, ker če meni nekdo pove za smrt nekoga mladega, pa četudi ne vem kdo je, sem precej sočutna in zelo spoštljiva!

sicer so pa v posnetku, ki sm ga prlimala rekli isto za Antonijo Šolo (Tošejev zet), kao da se ne strinjajo s tem, da se piše glasba kao v spomin nanj in se služi na tak način, kar se mi zdi edino pravilno.Potem je pa Antonija kao use pesmi umaknila in stegnila surlo, češ da tega ne bo komentirala.Ma ej, napiši pesem in cel zasluek nameni v humanitarne namene pa bo.Nevem, men gre to na živce, pa šalčke, majčke, znamke in all that stuff!sej je lepo se poklonit, ampak ne pa da nekdo na račun neke smrti bogati!S tem se ne strinjam in se nikoli ne bom!

drgač pa jutr itak, gledala bom koncert.Jaz, računalnik, kokice in.....verjetno robčki :(
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 05. Okt. 2008 10:35

učerej sm poslušala na radiu ko je gotarjeva govorila o tešeju: "midva sva bla prava prijatelja. res da se nisva poznala dolgo, ampak to prijateljstvo je bilo bolj pristno kot od kogarkoli drugega"

:eek: :eek:

:evil:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Okt. 2008 10:38

Libido. napisal/-a:učerej sm poslušala na radiu ko je gotarjeva govorila o tešeju: "midva sva bla prava prijatelja. res da se nisva poznala dolgo, ampak to prijateljstvo je bilo bolj pristno kot od kogarkoli drugega"

:eek: :eek:

:evil:

WTF??? :eek: no comment. :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a crapY » 05. Okt. 2008 10:53

Če boste gledale na netu prenos vam bo 100% ful štekal, torej ne priporočam.
Ampak, raje prižgite TV na srbski program PINK in tam vam, ne bo stekal.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Okt. 2008 10:56

crapY napisal/-a:Če boste gledale na netu prenos vam bo 100% ful štekal, torej ne priporočam.

Ja kako pa ti to veš?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Okt. 2008 12:11

Zato, ker je logično, da če ogromno ljudi naenkrat gleda neki na netu, da bo štekalo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 05. Okt. 2008 12:32

točno to, kadar je preveč gledalcev, vse zašteka. Samo glede na to, da se bo dalo kar na parih linkih gledat prek neta, se mogoče to ne bo zgodilo. Samo v Slo prek Siola ter 24ur. com, so pa še druge strani v drugih državah.

Bo pa koncert prenašalo tudi 17 televizij, recimo Pink ( samo ne vem kateri, ker jih je tolk), Hayat, Hrt+, Z1, mak. nacionalna tv, Svet plus, Balkanika ....

Vstopnic se pa že od včeraj ne da več kupit, vse razprodano, 60 000
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 05. Okt. 2008 18:24

tak da dajte tisti ko mate toti srbski pink tam gledat, da bomo tisti ko ga nimamo lahko preko neta kaj ujeli :wink:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Okt. 2008 18:30

MKTV bo tud prenašala ane?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 05. Okt. 2008 18:46

a kera ve na kermu pinku bo? ker jst mam (samo) pink plus .. hayat je pa samo en ane? - tega mam :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objavaNapisal/-a star7 » 05. Okt. 2008 18:56

^^js mam isto, sam mislimd ne bo na Pink plus, tko d Hayat mi ostane, pa internet :)
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 05. Okt. 2008 19:00

Jst pa gledam na Mktv, to je nacionalna, po moje je to na vsaki kabelski.
Tuki so že začel :) , studijski program posvečen Tošetu
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Okt. 2008 19:01

kje je pa na 24ur.com prenos?Sploh ne najdem? :? mtkv oziroma siol ma fuul mejhno sliko :?

edit:mam.
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 7. 2008
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objavaNapisal/-a _ninchyka_ » 05. Okt. 2008 19:15

ijej jaaa, na 24 ur je celozaslonsko in ful lepa slika :) tošeeee :cry:
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Uporabniški avatar
star7