Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
z-majči* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
toše je zame en najboljsih balkanskih pevcev res fuul lepo je pev še posebi so mi ušeč njegovi starejši komadi u makedonščini pa uni prvi u srbščini (Ima li dan za nas,Čija si...) drugač sm pa njega tud spoznala in je fnt biu res prjazn, nč vzvišen res fuuul uredu člouk.. toše rip
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Ne vem, če mi je že bilo koga tako škoda kot mi je škoda njega.. Pa ga prej nisem nikoli sploh poslušala niti poznala ga v bistvu nisem.. Zdej se mi pa ob nekaterih njegovih pesmih kar oči zasolzijo.. Res je bil nadarjen..
Worship me or walk away.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^ja, zelo nadarjen za glasbo .. imel je dobre komade in zelo lep glas ..
in še super je bil kot oseba ... slava mu ni stopla v glavo tako kot veliko drugim zvezdnikom ... on je bil taka dobra dušica .. sploh z otroki se je rad ukvarjal in jim pomagal ..
se spomnim ko sm gledala tisti teden po njegovi nesreči Sproščeno z Marlenno in je bla posebna oddaja - ponovitev tiste oddaje kjer je bil gost Toše .. jst sm jokala celo oddajo, sploh kadar sem pogledala v kot ekrana in prebrala tisti 'v spomin' ... kako navdušeno je razlagal, da bo plišaste medvedke spet podaril otrokom, ko jih bo zbral malo več .. ... če bi vedu, da nikoli ne bo vidu veselih obrazkov otrok, ko dobijo njegove medvedke ..
evo spet jokam .. (poslušam njegov komad Jedina) ..
kadar poslušam njegove tamirne komade zmiraj odbim asociacijo na smrt in potem začnem jokat
in še super je bil kot oseba ... slava mu ni stopla v glavo tako kot veliko drugim zvezdnikom ... on je bil taka dobra dušica .. sploh z otroki se je rad ukvarjal in jim pomagal ..
se spomnim ko sm gledala tisti teden po njegovi nesreči Sproščeno z Marlenno in je bla posebna oddaja - ponovitev tiste oddaje kjer je bil gost Toše .. jst sm jokala celo oddajo, sploh kadar sem pogledala v kot ekrana in prebrala tisti 'v spomin' ... kako navdušeno je razlagal, da bo plišaste medvedke spet podaril otrokom, ko jih bo zbral malo več .. ... če bi vedu, da nikoli ne bo vidu veselih obrazkov otrok, ko dobijo njegove medvedke ..
evo spet jokam .. (poslušam njegov komad Jedina) ..
kadar poslušam njegove tamirne komade zmiraj odbim asociacijo na smrt in potem začnem jokat
Let's swim to the moon .....
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
e_m_i napisal/-a:men je pa tale konc hud, ki še ni izšel:
http://www.youtube.com/watch?v=pq02kHqry_Q
besedilo je pa
kera smotana oseba, da je dala pesem na youtube še predno je izšel njegov zadnji album. kr na sodišče bi jo dala pa naj plača za krajo pesmi! vsaj toliko spoštovanja bi lahko imeli, da bi počakali na uraden izid pesmi in plošče
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Eden od zadnjih intervjujev...
prvih 1.40 minut je za ljubitelje lepot črne gore
http://www.youtube.com/watch?v=CkT3q2pCIbg
Kako ves čas objema tisto versko verižico v rokah
prvih 1.40 minut je za ljubitelje lepot črne gore
http://www.youtube.com/watch?v=CkT3q2pCIbg
Kako ves čas objema tisto versko verižico v rokah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov