Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aphrodite - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
IZABELA napisal/-a:Tole je treba videt ... NUJNO ... OBVEZNO
http://www.youtube.com/watch?v=TIwMOAm62mY&feature=user
samo še jst manjkam tam
joj, kak lepo...ko bi bla vsaj tam...
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Ta komad The hardest thing je fuuuuul dobr...že prvič ku sem ga slišala mi je bil ful lep, potem pa so po koncu pesmi po radiu povedali da je njegov komad pa sem sam Res je dober. Škoda ker ga ni več med nami ker imam filing da bi mu uspel preboj med zvezde svetovnega formata....je imel ˝tisto˝.
- creša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Aphrodite napisal/-a:IZABELA napisal/-a:Tole je treba videt ... NUJNO ... OBVEZNO
http://www.youtube.com/watch?v=TIwMOAm62mY&feature=user
samo še jst manjkam tam
joj, kak lepo...ko bi bla vsaj tam...
joj js ne vem, če bi ravno bila zraven...mislim seveda bi bila....sam, ko vidim Ljiljano kako brani Tošeta....ufff..ženske se je treba bati
- _Evita_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
res ful lep posnetek... Tudi nova pesem mi je ful všeč.
Zanima me, če ima katera od vas namen it v Makedonijo? Pogovarjala sem se s parimi puncami da bi obiskale Kruševo (šle na njegov grob itd.). Je katera zainteresirana za to? oz že mogoče katera ve, da je to že kje organizirano? Že vnaprej hvala za odg.
Zanima me, če ima katera od vas namen it v Makedonijo? Pogovarjala sem se s parimi puncami da bi obiskale Kruševo (šle na njegov grob itd.). Je katera zainteresirana za to? oz že mogoče katera ve, da je to že kje organizirano? Že vnaprej hvala za odg.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js grem verjetn s kolegico letos v Makedonijo pa bomo šle po vsej verjetnosti še v Kruševo, tko da bomo šle obiskat grob
Sam še upam da se bo vse iztekl da bom res lahk šla ...
Sam še upam da se bo vse iztekl da bom res lahk šla ...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Tazgorn posnetek je s koncerta v Bosni, Banja luka november 2006.
Angleški komad tud super, vedno boljš mi je, čeprav drugač ne maram takega stila muzke.
Gledam un video z youtuba, 140000 ogledov v petih dneh, pa komentarji skor vsako minuto .
Ma normalno da bi uspel v svetu. Pa niso strokovnjaki zastonj napovedoval, da bi bil to naslednik Robbieja Williamsa.
Kruševo prihajam .... še par dni
Angleški komad tud super, vedno boljš mi je, čeprav drugač ne maram takega stila muzke.
Gledam un video z youtuba, 140000 ogledov v petih dneh, pa komentarji skor vsako minuto .
Ma normalno da bi uspel v svetu. Pa niso strokovnjaki zastonj napovedoval, da bi bil to naslednik Robbieja Williamsa.
Kruševo prihajam .... še par dni
- _Evita_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Ja, ful fajn. Pa že vesta vse kako bi šle? Prevoz mislim...
Pomoje ne bi bilo slabo če bi bilo dovolj interesentov da se bi šlo na kakšno agencijo al kaj podobnega...pa z avtobusom dol. Vem, da so 2x že šli iz Maribora. Ampak žal nisem mogla nikoli zraven zaradi butastega termina.
Pomoje ne bi bilo slabo če bi bilo dovolj interesentov da se bi šlo na kakšno agencijo al kaj podobnega...pa z avtobusom dol. Vem, da so 2x že šli iz Maribora. Ampak žal nisem mogla nikoli zraven zaradi butastega termina.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
I sleep all night
Right by your side
I love to hear
Your breathing
Breathing
The morning light
Opens my eyes
It’s nearly time
For leaving
Leaving
I know that it seems
Like it’s easy for me
Oh I wish you could feel
What’s going on inside me
It’s the hardest thing
I ever have to do
To walk away from you
When I want to hold you
It’s the hardest thing
In every single day
To have to turn away
I want to let you know
That this is the hardest thing
Another day
It’s years away
I close my eyes
To see your face
The more I wait
The longer it takes
It feels like time
is standing still
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
It’s the hardest thing
I ever have to do
To walk away from you
When I want to hold you
It’s the hardest thing
In every single day
To have to turn away
I want to let you know
Just to let go of your hand
It’s the hardest thing
To make you understand
That to love you, feel you
Till the time I see you again
It’s the hardest thing
It’s the hardest thing
I ever have to do
To walk away from you
When I want to hold you
It’s the hardest thing
In every single day
To have to turn away
I want to let you know
I sleep all night
Right by your side
I love to hear
Your breathing
Breathing
Right by your side
I love to hear
Your breathing
Breathing
The morning light
Opens my eyes
It’s nearly time
For leaving
Leaving
I know that it seems
Like it’s easy for me
Oh I wish you could feel
What’s going on inside me
It’s the hardest thing
I ever have to do
To walk away from you
When I want to hold you
It’s the hardest thing
In every single day
To have to turn away
I want to let you know
Another day
It’s years away
I close my eyes
To see your face
The more I wait
The longer it takes
It feels like time
is standing still
Wherever you go
Whatever you do
I want you to know
That you’re on my mind
It’s the hardest thing
I ever have to do
To walk away from you
When I want to hold you
It’s the hardest thing
In every single day
To have to turn away
I want to let you know
Just to let go of your hand
It’s the hardest thing
To make you understand
That to love you, feel you
Till the time I see you again
It’s the hardest thing
It’s the hardest thing
I ever have to do
To walk away from you
When I want to hold you
It’s the hardest thing
In every single day
To have to turn away
I want to let you know
I sleep all night
Right by your side
I love to hear
Your breathing
Breathing
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
_Evita_ napisal/-a:Ja, ful fajn. Pa že vesta vse kako bi šle? Prevoz mislim...
Brezveze it z agencijo dol. To je isto k če bi šel z agencijo v Zagreb al pa Beograd recimo.
Dol pridet ni noben problem, vsak dan- tud ob vikendih gre bus iz redne linije za Skopje ob 16-ih iz Ljubljane, ob 6-ih zjutraj si v Skopju. Za Kruševo ga maš naprej čez dve uri, glih fajn, da greš na kofeee vmes . Gre pa še en enkrat popoldne za Kruševo, tko da lohk tut mal dalj v Skopju ostaneš, glede na to, kolk so tam nizke cene, pa greš mal v šoping. Iz Skopja do Kruševa še tri ure vožnje, ampak narava prečudovita, vzpenjaš se v hribe, gore...
Tut za nazaj gre bus iz Skopja vsak dan ob 17-ih za Lj.
Prenočišče dol dobit tut ni težko, maš hotele, apartmaje.... al pa domačine
Evo, še ena simpatična dogodivščina iz tistih koncev: ( upam da znate srbohrvaško )
dogodilo se u krusevu ovo ili proslo ljeto ne znam bas tacno...naime...tose je tada bio u posjeti svojih roditelja ali je morao da nesto hitno ode u prilep(to je grad u makedoniji) i kako je isao motorom vidio je starog coveka kako pjesice ide ka prilepu...tose ga je pitao
"zasto idete pjesicom?????''
a djeda mu je odgovorio kako nije mogao naci autobus ni taxi pa je resio da putuje tako sam(mada je put od krusevo do prilep nekih 30min s autom a kamoli pjesice)
onda se tose ponudio da ga prebaci motorom do prilep da ne hoda tako dugo do grada(sigurno bi mu trebali 3-4 sata) ali stari djed nije prepoznao toseta pa nije hteo se kaciti na motoru odbio ga je.
onda tosetu je palo jako zao zbog ovog sirotog coveka pa je u brzini s motorom otisao u prilep nasao taxista i onda mu rekao
"evo ti 500 denara sada ces ici prema krusevu i tamo ces sresti jednog deda kako hoda do prilepa sa torbom u ruci...platio sam ti da ga dovezes do prilepa....hvala ti..."
jaoooooooooo kako je bio human dusa moja.....
- saan*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
izabela, vedno se razveselim tvojih postov, ker imaš vedno kašne zanimive zgodbe in bi se ti rada zahvalila=)....in še kar tako naprej, še večkrat=)
punce jest bom tole bol na hitrco prevedla...ampak nekako takole: Toše se je peljal z motorjem iz Kruševa v Prelip (30 minut vožnje z avtom)....na poti je srečal gospoda ki je pešačil ker ni dobil ne avtobusa ne taxija in toše se je dobrega srca ponudil da ga pelje, vendar ga gospod očitno ni prepoznal in se je odrekel vožnji...ampak Toše je v prelipu poiskal taxista in mu plačal 500 denara da je odšev po gospoda in ga pripeljav v mesto=)...
evo to je moj skromni prevod....upam da je pravilno
Tošek je bil res srce
punce jest bom tole bol na hitrco prevedla...ampak nekako takole: Toše se je peljal z motorjem iz Kruševa v Prelip (30 minut vožnje z avtom)....na poti je srečal gospoda ki je pešačil ker ni dobil ne avtobusa ne taxija in toše se je dobrega srca ponudil da ga pelje, vendar ga gospod očitno ni prepoznal in se je odrekel vožnji...ampak Toše je v prelipu poiskal taxista in mu plačal 500 denara da je odšev po gospoda in ga pripeljav v mesto=)...
evo to je moj skromni prevod....upam da je pravilno
Tošek je bil res srce
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov