Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
... tele posnetki... cuukkrrr
neki časa me ni blo klele, zdej me spet neki časa ne bo, k sm se udlučila d ne bom se več s kompam ubadala sploh k mi itak skoz neki crkava, ampak če mi bo crknu nej mi pa... k mi naiiveč ni več ušeč tale moj neumnež.... ugl. dost o mojem intimnem odnosu s kompam...
učer sm bla spet na negovmu koncertu sploh nwm kje, sam vem d je biu Tošetov kuncert( sanala sm d ne bi kera/ker misla d se mi blede )
neki časa me ni blo klele, zdej me spet neki časa ne bo, k sm se udlučila d ne bom se več s kompam ubadala sploh k mi itak skoz neki crkava, ampak če mi bo crknu nej mi pa... k mi naiiveč ni več ušeč tale moj neumnež.... ugl. dost o mojem intimnem odnosu s kompam...
učer sm bla spet na negovmu koncertu sploh nwm kje, sam vem d je biu Tošetov kuncert( sanala sm d ne bi kera/ker misla d se mi blede )
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kamis napisal/-a:ok punce kakšne nagrade so tole k so posnetki gor??Sm se tud jst skor zjokala,ful lepo so naredl.
To je neki v stilu naših Viktorjev, sam da so samo glasbene...vsako leto je Toše tle nastopu z eno tujo pesmijo pa vedno je pobral ful nagrad. Tko čist samoumevno je blo da je on dobil nagrado za pevca leta, pesem leta...Vsako leto od nekje 2000 naprej.
Tut letos je posthumno dobil nagrado za naj pevca leta, naj pesem leta (Igri bez granici), naj album leta in naj koncert leta (Skopje 5.10.)
Od zdej naprej pa nagrade naj pevec leta več ne bojo podeljevali.
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-
hehe zto k drugih dobrih ni več al kai?
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
http://www.youtube.com/watch?v=ktMbZQ6O3_4
jaz sem pa tole zdajle prvič vidla in kaj naj rečem, tale je pa bila vztrajna haha
jaz sem pa tole zdajle prvič vidla in kaj naj rečem, tale je pa bila vztrajna haha
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
IZABELA napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=ktMbZQ6O3_4
joooj kok je blo tole lepoo, jst bi tuud
tale naš toško je bil res posrečen človeček...Men je še zmer tok pri srcu...
in ne morem se zadržat, ampak tale ritka v teh hlačah..agrhhhhhh :fastfood:
glede sklada pa..se strinjam, v kolikor bo denar šel res za humanitarne namene.sam tisti politiki v tem skaldu so mi mal sumljivi
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
malina2203 napisal/-a:kamis napisal/-a:ok punce kakšne nagrade so tole k so posnetki gor??Sm se tud jst skor zjokala,ful lepo so naredl.
To je neki v stilu naših Viktorjev, sam da so samo glasbene...vsako leto je Toše tle nastopu z eno tujo pesmijo pa vedno je pobral ful nagrad. Tko čist samoumevno je blo da je on dobil nagrado za pevca leta, pesem leta...Vsako leto od nekje 2000 naprej.
Tut letos je posthumno dobil nagrado za naj pevca leta, naj pesem leta (Igri bez granici), naj album leta in naj koncert leta (Skopje 5.10.)
Aha hvala za pojasnilo.A pač zard njega ne bodo nagrad za naj pevca več podeljeval??Ja sam če tko pomislš,žiljenje gre naprej tud bez njega.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a je čudno? pač so se tako odločili.On je pač bil legenda, rezervirano mesto je imel za nagrade.Roko na srce, takega kot je bil on na balkanu ni.Sicer pa mi je vseeno, ali podeljujejo dalje ali ne.njega tako ali tako nič ne vrne.
-Još i danas zamiriši trešnja.
Najnajnajnajlepša pesemca
-Još i danas zamiriši trešnja.
Najnajnajnajlepša pesemca
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kamis napisal/-a:malina2203 napisal/-a:kamis napisal/-a:ok punce kakšne nagrade so tole k so posnetki gor??Sm se tud jst skor zjokala,ful lepo so naredl.
Aha hvala za pojasnilo.A pač zard njega ne bodo nagrad za naj pevca več podeljeval??Ja sam če tko pomislš,žiljenje gre naprej tud bez njega.
Zarad njega ja...sej ne da bi bla njegova zmaga tm dogovorjena al pa kej, ampak enostavno je bil vedno zvezda te prireditve in postal je že nekak tradicija da je on dobil to nagrado...zato si ne morjo predstavljat sploh da bi jo kdo drug dobil in so jo ukinli...
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-
učer k sm skor umrla se mi je že mau lajf pred učmi rolov sm spoznala point lajfa...
d uživaš dokler ga maš k nuben ne ve kaj je po smrti....
in ne glede na to d nj bi zdej sam užival vrjamem d bojo hudi trenutki zravn... in js zmeri k gledam kšn Tošetov kuncert, spot povsod je tak cukr in se zravn smejim... in takat se mam lepo, pol k se ja zavedam fd ne bo več njegovih koncertov in novih posnetkov..... zato k je nš Todor 2 metra pod zemlo........
in ga na žalost nč ne ubudi, tud sklad ne čeprou sm jst absolutno za sklad če bo res za dobrodelne namene...
pa u unmule ta zadnmu spotu z youtuba.. ja mmm tale ritka ej , take nima nuben več k jih ne delajo več ...
pa zdej se že pozna kdo ga je res poslušu kdo pa sam senzacija zato d je biu in k so ga takat usi puslušal... enkat mi je čist udklenkal k je en kreten tkt k je Todor umru o ko je bio dobaarrr.... zdej pa sj je crknu šta ti je?.... čist mi je udklenkal... in vrjamem d ni edini tak....
aja a mogoče kdo klele ve kaj je blo pol s tistimi neobjavlenimi pesmcam?
d uživaš dokler ga maš k nuben ne ve kaj je po smrti....
in ne glede na to d nj bi zdej sam užival vrjamem d bojo hudi trenutki zravn... in js zmeri k gledam kšn Tošetov kuncert, spot povsod je tak cukr in se zravn smejim... in takat se mam lepo, pol k se ja zavedam fd ne bo več njegovih koncertov in novih posnetkov..... zato k je nš Todor 2 metra pod zemlo........
in ga na žalost nč ne ubudi, tud sklad ne čeprou sm jst absolutno za sklad če bo res za dobrodelne namene...
pa u unmule ta zadnmu spotu z youtuba.. ja mmm tale ritka ej , take nima nuben več k jih ne delajo več ...
pa zdej se že pozna kdo ga je res poslušu kdo pa sam senzacija zato d je biu in k so ga takat usi puslušal... enkat mi je čist udklenkal k je en kreten tkt k je Todor umru o ko je bio dobaarrr.... zdej pa sj je crknu šta ti je?.... čist mi je udklenkal... in vrjamem d ni edini tak....
aja a mogoče kdo klele ve kaj je blo pol s tistimi neobjavlenimi pesmcam?
-
mhm pa bože brani je od zla je tud najjjlepšššaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]