Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- IZABELA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
opaaaa....
noben trikotnik ni tlele v igri .
Slika je s snemanja videospota Volim osmjeh tvoj.
Če kdo še ne ve, naša Andrijanka je na valentinovo otvorila kozmetični salon. Takole je zgledalo:
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=1791D9A813764F4BAD6B2B4CEABCC6CE
Če kdo še ne ve, naša Andrijanka je na valentinovo otvorila kozmetični salon. Takole je zgledalo:
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
IZABELA napisal/-a:malina2203 napisal/-a:Kako je lahko bolj zadnja od tistih iz intervjuja, če je šel iz snemanja v Skopju direkt proti Hrvaški? Tale slika je posneta v Planetu, a ne vidiš zadi plejboj znaka
malina, kva je, kva bi rada, kva si pametna (hec, hec). Mislm, sorry k je moj pogled fokusiran na druge objekte s slike.... zajčka še opazila nisem .
Ja ja, to je Planet! Moram rečt, da se ta slika nahaja na enem blogu in tam piše, da je njegova čisto čisto zadnja. Mogoče je avtor pozabil pripisat, da je to njegova zadnja V KRUŠEVU.
Pa še če se spomnim intervjuja z Ljiljo, ko je rekla, da je v trenutku nesreče na pol spala in imela pod glavo Toševo usnjeno jakno namesto povštra... niti pomislila nisem, da ta fotka ni zadnja, čeprav mi je blo mal sumljivo, una bela mikica odspod, on pa kokr vem je v usodnem trenutku imel črno, ampak sem misnla, sej kaj pa je eno mikico slečt al pa oblečt...
U glavnem: TA FOTKA NIIIIII ZADNJA !!! ( bemu zajček )
malina, tnx za razsvetljenje !!
Kaj sm te zakajlala...
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
što su me stalno pratile...
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
IZABELA napisal/-a:opaaaa....
aaaaa kok je ta ženska men lepa če bi bla jst tip bi zihr tud za njo letela v španijo jo iskat Pa kere laseee.Ful je lušna no.
drgač pa ja ma Toško pa Antonija bi tud pasala skupej.Pa nevem, jst sm med njima zmeri čutila eno kemijo, sploh ne znam opisat.Uglavnem lep par bi bla
drgač me pa veseli, da se andrijana pobira, čeprav nekateri okol mene se zgražajo kako lahko odpre salon, pa tolk mal je od njegove smrti.Sam kaj pa bo.valabogu da se postavlja na noge in hvalabogu da ne joče vsak dan.tega verjetno tud On nebi hotu.
sm pa naletela na ene slike ki naj bi bile Tošejeve po nesreči, na nosilih.No, za eno smo že ugotovl da ni, tadruga pa tud ni, ker se majce ne ujemata.Vseeno pa tud ni prijetno za videt.Sam nevem ker kreten daje to na net in razglaša da je to on
pas še tole sem našla: Film o Toševem življenju, v katerem naj bi zaigrala Ceca in Andrijana če bi jo prepričal da bi igrala samo sebe.No nevem, mislim da ji bi to odprlo preveč ran
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
sm pa naletela na ene slike ki naj bi bile Tošejeve po nesreči, na nosilih.No, za eno smo že ugotovl da ni, tadruga pa tud ni, ker se majce ne ujemata.Vseeno pa tud ni prijetno za videt.Sam nevem ker kreten daje to na net in razglaša da je to on
kake slike "spet"? ... na nosilih? hmmm... ja folk je... podel!!!!!
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
*purple* napisal/-a:
pas še tole sem našla: Film o Toševem življenju, v katerem naj bi zaigrala Ceca in Andrijana če bi jo prepričal da bi igrala samo sebe.No nevem, mislim da ji bi to odprlo preveč ran
ma ja... sploh če si predstavljaš da bi mogla tam kuševat nekega igralca, ki bi kao bil njen fant đizs kaj si vse ne zmislijo
-
NeGrA - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
*purple* napisal/-a:ja, sam ni on.objavljala jih pa ne bom.
ah ne, itak da ne objavlat (lahko mi pm pošleš)
... sm vidla eno ja... k so ga predstavlali kot da je on... (matr, tut če bi bil, kako loh folk to dela)...
sej druge pa nism vidla... sam itak folk sam služi s temi lažnivimi potegavščinami...
drgač pa še komentar na andrijano ob otvoritivi: sam ful dobr zgleda, res... prou ženska v pravem pomenu besede... visoka... ni da ni ...
pa frizuro ma noro dobro...
upam da ji blo zlaufalo...
-
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:
"Posebej pa računam na Tonija Cetinskega iz Hrvaške, ter na Svetlano Ceco Ražnatović iz Srbije, kot tudi drugih pevcev, ki so bili v tesnih prijateljskih odnosih s Tošetom."
Haha, k Ceca je bla v ful tesnih prijateljskih odnosih z njim ane
Da se bar mogu probuditi
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
u svijetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza
-