Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
*inkica* napisal/-a:*AngeL* napisal/-a:sunshyne napisal/-a:bolhica napisal/-a:sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE."
Še enkrat ponavljam če tebi podobnim iljudem kaj ni všeč ne piši tlele gor!!!Je tako težko ignorirat tole stran?Je mogoče kaznivo dejanje da žalujemo za nekom ki smo ga imeli radi?Če ti nimaš čustev do te izgube ok pač jih nimaš pusti pa nas pri miru ker Vam katerim ne žalujete nič nočemo!!In ne govort da naj ga prebolimo tega se ne da pozabit!!!
podpis pod tole!
točno tak. najlažje je rečt preboli pa bo...samo ni tak enostavno veš
se strinjam ,ni lahko preboleti,bil je mlad,poln energije,prijazen,karizmatičen in nasploh izjemen človek, in takih ljudi se teško pozabi,vem da mi je bilo ful hudo,ko sem zvedla.Zame je bil pravi šok,nazačetku sem mislila da so si vse pč izmislili novinarji in da bo nakoncu on rekel da je z njim vse vredu in da je živ,a nažalost se to ni zgodilo.Šr zdaj po enem mesecu prav težko verjamen da je vse skupi res.
Vem da mi je bilo nazačetku ful teško in da niti nekaj časa njegove muske nisem mola poslušati,ker sem potem zmeri bila žalostna in skoraj vedno sem jokala,a sedaj je boljše spet poslušam njegove pesmi in se ga po tem tudi spominjam
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Pa še to za vse tiste ki pravijo da mormo preboleti Tošeta.Me samo zanima če bi tako govorili če bi vam(bognedaj)umrl kakšen bližnji sorodnik.No saj vem kakšen bo odgovor-sorodnike poznamo in z njimi delimo življenje a Tošeta nismo poznali in z njim nismo delili življenja.Dragi moji Toše nam je bil blizu s svojo voljo do življenja in svojo preprostostjo.Smrt je temačna,žalostna in pusti rane za vedno.Ostanejo le spomini na to osebo kateri pa znajo biti zelo boleči,zato sem rekla da tega ne moremo preboleti!!S časom se rane že zacelijo a te spomini ostanejo!
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
še en zanimiv blog:
http://zauvijekproeski.blogger.ba/
http://zauvijekproeski.blogger.ba/
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bla bla napisal/-a:sugar_Neza napisal/-a:¤MajC¤ Objavljeno: Sob Maj 27, 2006 17:52 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy
kva je tale baba reklllllaaa?????????????
TOŠE JE ANGEL,LEGENDA,CAR ......PA ŠE BI SE SE DAL KEJ NAJDET NE PA BIZGEC aggggrrrrr[/list]
podpis!
ok ženske, brez zamere, ampak vam res očitno neki ni jasno.
prvič kot prvič ima vsak svoj okus in če se njej Toše zdi bizgec se ji pač zdi.Men se tud marsikdo zdi bizgec pa kaj naj, če mi ni všeč mi pač ni.nekateri ljudje pač ne morjo bit vsem všeč
Drugič je pa bil njen post spisan: Objavljeno: Sob Maj 27, 2006 in sploh nevem zdej kaj to na plan vlečete-Kot sem že omenla, vsak ma svoj okus in kot se nekaterim zdi britney prtegnena se nekaterim pač Toše.jst to čist lepo razumem, četudi mi je bil Toše res legenda, probejte še vi.
poleg tega pa je uporabnica že eni temi napisala, da ste tlele temo nardil čist nepregledno.Če morte kej dodat v post ki ste ga spisale uporabljejte knof uredi, ker je res krneki ratal.Pa sam še to, če nimate nobenga mnenja, podpis pač ni odgovor
se pa strinjam s tem, da če se vam zdi pretiravanje vse tole, potem se tisti izognite teme.ljudje smo si različni in vsak ma svoja čustva, če je nekoga pač njegova smrt prizadela, ga pač je.na glavo s elahko postavte pa tega noute spremenile!In še nekej, dokler ni on umru k mi ej mel res tanajuhše komade in vse, si tud nikol nism mislna da mi bo hudo.Tko da da se noumo (upam da ne) kdaj mi iz vas norca delal ko bo kdo od vaših idolov umru.to pač tko je, face it
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
ne sej ni mi frka u tem, ja res je to že dost staro.... sm šele prejle dujela d piše u sedanjiku pa d je to dost staro ja.... tko d khm tlele se je pa moj IQ pokazu ... d nism niti datuma prebrala.... mislm d je blo na prvi strani kuj in sm misla d se mi je ta zadna stran udprla....dobr dost nakladanja pa mojih opravičil....
k čez kšno živečo osebo se jst tud razpičkim npr.:
-omarja( k je na Tošetoumu kuncertu pušil)
-rupelco( k se kr neki zmišluje).....
pa tko naprej tud folk k nima s Tošetam nubene zveze..
ja je res pa d se mi je nardil že dost kej hujšga npr to d je na atijovmu pogrebu moj deda ustov pa ga začev preklinjat na vs glas u cerkvi lepo prosm.....
in zato ne prenesem d bi kdo reku kar kol čez kšno umrlo osebo k mi je kej pomenila.... zato k mi je to krivica k jst čez mrtve ne govorim- tud če bi rada...mam use en spoštvanje do njih...
se pa upraviččujem *MajC* za pomoto....
sam pač me przadane če kera reče kej čez mojga idola k ga nii več
k čez kšno živečo osebo se jst tud razpičkim npr.:
-omarja( k je na Tošetoumu kuncertu pušil)
-rupelco( k se kr neki zmišluje).....
pa tko naprej tud folk k nima s Tošetam nubene zveze..
ja je res pa d se mi je nardil že dost kej hujšga npr to d je na atijovmu pogrebu moj deda ustov pa ga začev preklinjat na vs glas u cerkvi lepo prosm.....
in zato ne prenesem d bi kdo reku kar kol čez kšno umrlo osebo k mi je kej pomenila.... zato k mi je to krivica k jst čez mrtve ne govorim- tud če bi rada...mam use en spoštvanje do njih...
se pa upraviččujem *MajC* za pomoto....
sam pač me przadane če kera reče kej čez mojga idola k ga nii več
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sugar_neza napisal/-a:omarja( k je na Tošetoumu kuncertu pušil)
ok, in kaj je pa s tem narobe?pač ej zasvojen in mu je čik zapasal.Jebat ga.
Rupelce tud jst ne maram, ker se je dan po smrti prov nastavljala in smejala v objektiv in je izpadla kot največja kokoš in kao ji je ful bad.ja Anja smo vidl kako ti je blo bad
drgač pa čez umrle, absolutno tud jst ne maram da se govori.nekateri pač to znamo spoštovat, drugi ne.
-
aja d ne bi kera misla d sm zdele jst Tošeta prebolela...
on je zame še zmer idol mojga lajfa in če bi bla jst to kar je biu on...
bi vedla d sm neki nardila tud če bi umrla pr 26ih.....
on je zame še zmeri neki čuduvitga kar se mi je loh u lajfu nardil...
on je zame še zmer idol mojga lajfa in če bi bla jst to kar je biu on...
bi vedla d sm neki nardila tud če bi umrla pr 26ih.....
on je zame še zmeri neki čuduvitga kar se mi je loh u lajfu nardil...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
*purple* napisal/-a:sugar_neza napisal/-a:omarja( k je na Tošetoumu kuncertu pušil)
ok, in kaj je pa s tem narobe?pač ej zasvojen in mu je čik zapasal.Jebat ga.
jst tut mislim da to ni noben big deal. men je omar car, tošeja pa roko na srce nism poslušala (razen tistega po radiu), čeprav drgač poslušam balkan sceno. ampak mi je pa blo ful bed, k je umrl, že zato ker je bil tako mlad, gledla sm pogreb, pol sm si pa njegovo muzko zrihtala....in tako (na mojo žalost) šele po tragični izgubi pogruntala, da je bil fantastičen pevec. in zdaj ga poslušam-pa ne zato ,ker njega več ni...ampak ker je bil FENOMENALEN!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
ja!
in lahko smo NEsrečni d smo taka generacija d smo priča tem grozotam- njegovi smrti.....
in lahko smo NEsrečni d smo taka generacija d smo priča tem grozotam- njegovi smrti.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov