Toše Proeski
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
Uno pesem k sm jo objavla-avtorica te pesmi je Minela Moranjkic.Sam se mi zdi da ni uglašena.Je pa na strani www.tose.bloger.hr
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
punce na youtubu sm najdla tole ud njegovga pogreba...če se še tok matram d ne bi jokala začnem jokat....
http://www.youtube.com/watch?v=22Wnn4Ll9KQ
http://www.youtube.com/watch?v=22Wnn4Ll9KQ
-
*AngeL* - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
ta posnetk sm jst ze neki casa nazaj vidla,pa sm jokala zravn najbl...in rajs ne bom se enkrat gledala..k pol bi mi blo pa cist bad..
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
¤MajC¤ Objavljeno: Sob Maj 27, 2006 17:52 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy
kva je tale baba reklllllaaa?????????????
TOŠE JE ANGEL,LEGENDA,CAR ......PA ŠE BI SE SE DAL KEJ NAJDET NE PA BIZGEC aggggrrrrr[/list]
--------------------------------------------------------------------------------
ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy
kva je tale baba reklllllaaa?????????????
TOŠE JE ANGEL,LEGENDA,CAR ......PA ŠE BI SE SE DAL KEJ NAJDET NE PA BIZGEC aggggrrrrr[/list]
-
*AngeL* - Komunikatorka
ja sej to..skoz se bojo naidl taki ljudje,k bojo tosheja sam zalt znal..take je treba sam ignorirat,k nimajo sploh nobenga spostovanja...nam je toshe naibolsi,najlepsi angel,radi ga mamo...se vedno!in za vedno!mnenja tistih,ki znajo sam pluvat po njem,pa zalt pa sploh niso pomembna..vsaj zame ne..!
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE."
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
a grrrr....
če bi jo mela zravn sebe bi bla ona takale: ....
folk ma nesrečo d sm nagle jeze pa d karate treniram...
jap prou maš... take je treba ignorirat
če bi jo mela zravn sebe bi bla ona takale: ....
folk ma nesrečo d sm nagle jeze pa d karate treniram...
jap prou maš... take je treba ignorirat
-
*AngeL* - Komunikatorka
ma men gre tud najbl na jetra tak folk k kr neki pise,pa zal,pa svasta
am..s cim mu pa mi ne damo miru?a mogoce s tem,k jokamo za njim?k nam je hudo?k se pogovarjamo o njem,da bi nam blo mogoce lazje?res me zanima...
bolhica napisal/-a: če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..
am..s cim mu pa mi ne damo miru?a mogoce s tem,k jokamo za njim?k nam je hudo?k se pogovarjamo o njem,da bi nam blo mogoce lazje?res me zanima...
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
-
bolhica- zgleda d Toše ni biu tvoj najljubši pevc udkar je začeu pet tko kt je biu nm.... pa zgleda d ne veš niti ene stotine njegovih dobrih del k jih je delu po Makedoniji in po svetu d nam rečeš d ga prebolmo....
ne mormo - sori k žvim an
ne mormo - sori k žvim an
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
¤MajC¤ napisal/-a:ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy
ja kaj pa te bi mogo v zimski jakni pozirat? Halo!!! Pa nekje sem prebrala, da se je baje vun metal s tem, ker je skoz nosil očala samih vrhunskih znamk. Mislim halo, človek se je trudil pa je zato mel dnar, kaj pa bi nosil očala iz tržnice. mislim enim res nekaj fali v glavi. Verjetno bi bil najbolši če bi bil oblečen v stare cote pa celi zapuščen al kaj. normalno, da je bil samovšečen, saj je mogo bit, da je kam prišel. Vsak človek se rad zrihta pa rad si je všeč, pa naj bo znana osebnost al pa neznana.
- sunshyne
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Kranj
bolhica napisal/-a:sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE."
Še enkrat ponavljam če tebi podobnim iljudem kaj ni všeč ne piši tlele gor!!!Je tako težko ignorirat tole stran?Je mogoče kaznivo dejanje da žalujemo za nekom ki smo ga imeli radi?Če ti nimaš čustev do te izgube ok pač jih nimaš pusti pa nas pri miru ker Vam katerim ne žalujete nič nočemo!!In ne govort da naj ga prebolimo tega se ne da pozabit!!!
-
*inkica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
*AngeL* napisal/-a:sunshyne napisal/-a:bolhica napisal/-a:sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE."
Še enkrat ponavljam če tebi podobnim iljudem kaj ni všeč ne piši tlele gor!!!Je tako težko ignorirat tole stran?Je mogoče kaznivo dejanje da žalujemo za nekom ki smo ga imeli radi?Če ti nimaš čustev do te izgube ok pač jih nimaš pusti pa nas pri miru ker Vam katerim ne žalujete nič nočemo!!In ne govort da naj ga prebolimo tega se ne da pozabit!!!
podpis pod tole!
točno tak. najlažje je rečt preboli pa bo...samo ni tak enostavno veš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov