Toše Proeski

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 10. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 11. Nov. 2007 10:33

toshe mi je u spotu res ql...taprau cukr :) ..sam spot mi je pa adijo pamet :? ...k ksna reklama no...
pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 11. Nov. 2007 10:39

Uno pesem k sm jo objavla-avtorica te pesmi je Minela Moranjkic.Sam se mi zdi da ni uglašena.Je pa na strani www.tose.bloger.hr
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 11. Nov. 2007 11:39

punce na youtubu sm najdla tole ud njegovga pogreba...če se še tok matram d ne bi jokala začnem jokat....

http://www.youtube.com/watch?v=22Wnn4Ll9KQ
sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 11. Nov. 2007 12:47

grozni so vsi teli posnetki,boga družina in vsi prijatelji.... :(
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 11. Nov. 2007 12:48

ta posnetk sm jst ze neki casa nazaj vidla,pa sm jokala zravn najbl...in rajs ne bom se enkrat gledala..k pol bi mi blo pa cist bad.. :(
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 11. Nov. 2007 13:00

¤MajC¤ Objavljeno: Sob Maj 27, 2006 17:52 Naslov sporočila:

--------------------------------------------------------------------------------

ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy

:aerger: :aerger: :aerger: :motz: :motz: :motz:
kva je tale baba reklllllaaa?????????????
TOŠE JE ANGEL,LEGENDA,CAR ......PA ŠE BI SE SE DAL KEJ NAJDET NE PA BIZGEC aggggrrrrr[/list]
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 11. Nov. 2007 13:04

ja sej to..skoz se bojo naidl taki ljudje,k bojo tosheja sam zalt znal..take je treba sam ignorirat,k nimajo sploh nobenga spostovanja...nam je toshe naibolsi,najlepsi angel,radi ga mamo...se vedno!in za vedno!mnenja tistih,ki znajo sam pluvat po njem,pa zalt pa sploh niso pomembna..vsaj zame ne..!
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 11. Nov. 2007 13:05

sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE." :!:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 11. Nov. 2007 13:07

a grrrr....
če bi jo mela zravn sebe bi bla ona takale: :heul: ....
folk ma nesrečo d sm nagle jeze pa d karate treniram...

jap prou maš... take je treba ignorirat
Uporabniški avatar
*AngeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *AngeL* » 11. Nov. 2007 13:20

ma men gre tud najbl na jetra tak folk k kr neki pise,pa zal,pa svasta

bolhica napisal/-a: če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..

am..s cim mu pa mi ne damo miru?a mogoce s tem,k jokamo za njim?k nam je hudo?k se pogovarjamo o njem,da bi nam blo mogoce lazje?res me zanima...
4ever in my <3 toshe*
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 11. Nov. 2007 13:27

bolhica- zgleda d Toše ni biu tvoj najljubši pevc udkar je začeu pet tko kt je biu nm.... pa zgleda d ne veš niti ene stotine njegovih dobrih del k jih je delu po Makedoniji in po svetu d nam rečeš d ga prebolmo....
ne mormo - sori k žvim an
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 11. Nov. 2007 13:52

¤MajC¤ napisal/-a:ma je en bizgec ta toše, sam sebi všečn, smo dobli neke slike njegove. smo mogli plakate delat za en koncert, pa na vsek slikah take poze,nekaj ah pa joskice na plan pa ah pa oh.
Meni deluje cis pussy :?

ja kaj pa te bi mogo v zimski jakni pozirat? Halo!!! Pa nekje sem prebrala, da se je baje vun metal s tem, ker je skoz nosil očala samih vrhunskih znamk. Mislim halo, človek se je trudil pa je zato mel dnar, kaj pa bi nosil očala iz tržnice. mislim enim res nekaj fali v glavi. Verjetno bi bil najbolši če bi bil oblečen v stare cote pa celi zapuščen al kaj. normalno, da je bil samovšečen, saj je mogo bit, da je kam prišel. Vsak človek se rad zrihta pa rad si je všeč, pa naj bo znana osebnost al pa neznana.
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 11. Nov. 2007 13:59

sunshyne
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshyne » 11. Nov. 2007 14:00

bolhica napisal/-a:sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE." :!:

Še enkrat ponavljam če tebi podobnim iljudem kaj ni všeč ne piši tlele gor!!!Je tako težko ignorirat tole stran?Je mogoče kaznivo dejanje da žalujemo za nekom ki smo ga imeli radi?Če ti nimaš čustev do te izgube ok pač jih nimaš pusti pa nas pri miru ker Vam katerim ne žalujete nič nočemo!!In ne govort da naj ga prebolimo tega se ne da pozabit!!!
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 11. Nov. 2007 14:04

*AngeL* napisal/-a:
sunshyne napisal/-a:
bolhica napisal/-a:sam tole bom napisala: "preboLte ga, dajte, da počiva v miru, če ga že mediji preveč izpostavlajo mu saj ve dajte mir..pa nobena stvar ga ne bo oživela, dobra alpa slaba. Tud jst sm za njemu mal solzic potočila ampak kar je je to je UČINEK METULJA pravjo..bit na tistmu mestu takrat, da se ti to nardi je usoda. Tok da..PREBOLTE." :!:

Še enkrat ponavljam če tebi podobnim iljudem kaj ni všeč ne piši tlele gor!!!Je tako težko ignorirat tole stran?Je mogoče kaznivo dejanje da žalujemo za nekom ki smo ga imeli radi?Če ti nimaš čustev do te izgube ok pač jih nimaš pusti pa nas pri miru ker Vam katerim ne žalujete nič nočemo!!In ne govort da naj ga prebolimo tega se ne da pozabit!!!

podpis pod tole!

točno tak. najlažje je rečt preboli pa bo...samo ni tak enostavno veš :?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov